sestdiena, 2014. gada 8. marts

ARTDECO, Love Is In The Air

Šodien parunāsim par pavasari :) 
Artdeco pavasara dekoratīvās kosmētikas kolekcija piedāvā daudz interesantu produktu - acu ēnas, nagu lakas, lūpu krāsas, lūpu spīdumus, skropstu tušas un vaigu sārtumus...
Es pastāstīšu par zaļu skropstu tušu un rozā lūpu spīdumu :)

All In One Mascara Nr. 11

Līdz šim biju lietojusi vien melnas, vai brūnas skropstu tušas - zaļa man ir pirmo reizi. Vēl Artdeco pavasara kolekcijā bez zaļās pieejama arī zila tuša. 
Tušai ir klasiska birstīte, kura uzklāšanā ir ļoti ērta. Zaļais tonis nav kliedzošs un spilgts, pa gabalu noteikti nevar pateikt, ka uz skropstām būtu krāsaina tuša, tomēr atšķirību starp melnu un šo tušu es redzu pavisam noteikti. Koptēlā šī tuša izskatās daudz mierīgāk, nav tik krasa kā melnā. Man arī šķiet, ka tuša vairāk izceļ zaļo acu krāsu.
Man nedaudz pietrūkst kuplinošā efekta, bet kopumā tuša patīk.

Lip Brilliance Nr. 08

Spīdums ir maigā persiku tonī ar spīdumiņiem sastāvā, kuri ir ļoti smalki un uz lūpām nekādi nav jūtami. Spīdums ir ļoti komfortabs nēsāšanā un ir diezgan noturīgs, tomēr nav lipīgs. Skaisti izskatās gan viens pats, gan labi papildina kādu lūpu krāsu. Man šo spīdumu patīk nēsāt kombinācijā ar L'Oreal Rouge Caresse lūpu krāsu tonī Lovely Rose
Spīdumam ir ļoti patīkams vaniļas aromāts.

Kur nopirkt?
Drogas, Stockmann, Douglas u.c.
Vērtējums:
tušai 8/10
spīdumam 9/10

* Produktus apskatam piedāvāja Artdeco zīmola pārstāvji Latvijā.

14 comments:

  1. Uz to zaļo tušu es skatījos, bet laikam mazliet pārāk zaļa viņa ir. Pārāk zaļa, lai ar tādu ietu uz darbu. Bet varbūt nē?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man lieka, ka galīgi nē, tas zaļums tāds diezgan diskrēts :)

      Dzēst
  2. Es skatījos uz to zaļo tušu, bet promo bildēt likās pārķ zaļa :) Tavās bildēs gan izskatās interesanta. Spīduma izskatās jauks :)

    AtbildētDzēst
  3. Iepatikās spīdums, pavasarīgi! Sveiciens Tev sieviešu dienā! :)

    AtbildētDzēst
  4. MAn tā kolecija nu nepavisam pie sirds neiet :( kaut kā to pavasari viņā nesajūtu, viss tik tumšs un drūms :( Bet tuša uz tevis izskatās patiesi skaista ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Nē, drūms man neliekas. It īpaši uz modeles izmantotie produkti koptēlā izskatās pat ļoti pavasarīgi :)

      Dzēst
  5. Man atkla tā zili-violetā tuša ir iepatikusies, jo zaļš jau nav nekas jauns, bet tas ne tīri zilai, ne tīri violetais ir baigā konča. :)
    Piekrītu, tuša uzreiz izceļ zaļumu Tavās acīs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zilā man arī patīk, bet drīzāk kādam citam, jo uz sevis zilu tušu kaut kā neiztēlojos :)

      Dzēst
  6. Man patika abas šīs tušas, bet neiegādājos, Nu nekas, sagaidīšu atlaides un nu tik būs! :)

    AtbildētDzēst
  7. nu neapvainojieties, bet es sajūsmu par tušu nevaru dalīt. tur taču nav pilnīgi nekāda efekta!! tikpat labi pa 1 ls var nopirkt drogān no lēto mēsliņu stenda..

    zaļas acis lieliski izcels violeta, zaļš uz zaļu tur neko nevar izcelt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neapvainojos. Nevaru piekrist, ka "lētie mēsliņi" būtu līdzvērtīgi, jo tās, kuras ir mēģinātas uzvedas daudz, daudz sliktāk - ne tikai nesniedz nekādu efektu, bet arī salīmē skropstas, lietainā laikā izsmērējas un atstāj nospiedumus uz plakstiņiem. Viena ir bijusi arī tāda, kas "kož" acīs.
      Šī tuša uz manām skropstām nesniedz tādu efektu kā, piemēram, L'Oreal Miss Manga (tā ir izteikti kuplinoša), bet izskatās dabiski, nebirst utt. Man tuša patīk :)

      Dzēst