pirmdiena, 2013. gada 4. novembris

L'OREAL PARIS Volume Million Lashes Excess Noir


Oktobra beigās L'Oreal Paris nāk klajā ar skropstu tušu, kura ļaus Jūsu skatienam sasniegt maksimālu melnu efektu īpaši dramatiskam un apjomīgam efektam.
Revolucionārie NEO BLACK pigmenti, pieķeroties pie skropstām nodrošina pārsteidzošu efektu, reizē satriecoši apjomīgas, perfekti atdalītas, ULTRA melnas skropstas!
Liekās skropstu tušas noņēmējs noņem lieko tušu. Tas nodrošina, ka uz birstītes ir optimāls daudzums skropstu tušas, lai iegūtu maksimālu apjomu, bez skropstu salipšanas.


Es, protams, ļoti gribētu, lai manas skropstas pēc tušas uzklāšanas kaut nedaudz līdzinātos Evas Longorijas attēlā redzamajām, bet būsim reālistes - lai sasniegtu tādu efektu, bez mākslīgajām palīdzēm neiztikt :)
Līdz šim man bijušas divas L'Oreal Volume Million Lashes tušas no dažādām kolekcijām, bet to birstītes man nešķita pārāk ērtas (abām tušām tās bija identiskas). Šīs tušas birstīte ir vienlīdz liela, tomēr tā ir garāka un labāk pielāgojas acs formai, tādēļ skropstu krāsošana ar to ir daudz ērtāka.


Kā redzams attēlā tuša perfekti neatdala katru skropstu, bet tas nav pārmetums, jo manā līdzšinējā skropstu tušu karjerā nav trāpījusies neviena, kura to būtu paveikusi.
Tuša man patīk, jo ar to manas dabiski ne pārlieku biezās skropstas tiešām izskatās biezākas, to ir ērti uzklāt un pilnīgi pietiek ar vienu kārtu. 

Kur nopirkt?
pieejama 21.10 - 24.11. tikai veikalos Drogas
Cena: 
LVL 11,29 (šobrīd veikalos Drogas tušai ir 20% atlaide)
Vērtējums:
9/10

18 comments:

  1. Man šī tuša ļoti patīk, atšķirību pēc uzkrāsošanas var manīt lielu, bet nu Evas skropstas, tiešām, ar viņu neiegūt. :) Bet tu saki, ka nēesi nevienu tušu redzējusi kas forši atdalītu skropstas- Vai esi mēģinājusi GOSH - catchy eyes?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, neesmu gan, bet saintriģēji, jo man tiešām grūti noticēt, ka kāda tuša var nokrāsot katru skropstu atsevišķi. Protams, ir tušas, kuras salipina tā, ka izkatās it kā katrai acij būtu trīs biezas skropstas, bet tas jau cits stāsts :)
      Bet, man patīk efekts no šīs tušas, neviens jau neskatās uz manām acīm makro palielinājumā, jo savādāk nekas neizskatās salipis.

      Dzēst
  2. Dabiskas, atdalītas, smalkas skropstas veido arī Oriflame Wonder Lash, tikai jāļauj tai nedaudz pažūt, pēc tam ieāli krāso :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir bijusi Oriflame Wonder Lash tuša, bija laba, bet diezgan ātri izkalta. Efekts bija dabisks, bez īpaša apjoma, bet ikdienai bija ok.

      Dzēst
  3. Izskatās labi, bet man Volume Million Lashes (vismaz klasiskā) nu tā...ne īpaši

    AtbildētDzēst
  4. Eva ir riktīgi laba "reklamētāja" skropstu tušām, jo kurš gan negribētu viņas skropstas!?
    Un tavējās man ar patīk kā nokrāso, varbūt ka tomēr būs jāuzmet acs uz šo tušu, lai gan zemapziņā man viņā kaut kas līdz galam nepatīk. Nu dažreiz, vismaz man tā ir, kaut ko vēl neesi pamēģinājis, bet tev jau kaut kā neiet pie sirds...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir, jo visu nopirkt nav iespējams, un nav arī vajadzīgs ;)

      Dzēst
    2. Tā gan! Un veselais saprāts to zin, bet kaut kur iekšā sēž "kosmētiskais gribulītis" un knibina nopirkt 6. tušu, 11. ķermeņa losjonu utt.:D

      Dzēst
  5. izskatās labi :) Es šo nocilāju, nocilāju, bet tā arī nenopirku.
    Kā ar noturību, nebirst?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diezgan labi, bet man vispār reti gadās tušas, kuras birst. Pat nezinu no kā tas atkarīgs, bet viena un tā pati tuša manai draudzenei birst, bet man ne :)

      Dzēst
  6. man patīk kā izskatās :) Bet klasiska Volume Million Lashes man nederēja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, man arī īsti nederēja, jo birstītes forma nelikās ērta, kā arī tai nebija tik kuplinošs efekts.

      Dzēst
  7. Man ļoti patīk klasiskais variants, un tik pat ļoti nepatīk ūdensnoturīgā. Bet šo gribu pamēģināt, izskatās labi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, pamēģināt ir vērs, man jau šķiet, ka tuša tiešām laba :)

      Dzēst
  8. Atkārtošos - es esmu šīs sērijas cienītāja un arī šī tuša man patīk -nekādu pretenziju.
    p.s. ļoti smuks acs foto :)

    AtbildētDzēst
  9. no tām ko esmu mēģinājusi Meybeline one by one labi atdalīja skropstas, bet nekuplināja un īpaši nepagarināja. Efekts bija tāds it kā tušas nebūtu :)
    Otra kas tiešām atdala katru skropstu bija Estee Lauder (nosaukumu neatceros) un pirkta ne LV, bet sūtīta no Kanādas. Bija komplktā ar šo burvīgo praimeri: http://eu.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/lash-primer-plus/24677/#DETAIL
    Ar praimeri skropstas bija biezas un kuplas, bet joprojām diezgan dabīgas, bez praimera vēl dabīgākas.
    Kad tuša izbeidzās praimeri turpinu lietot ar Astor tušu un arī patīk efekts.

    AtbildētDzēst