trešdiena, 2013. gada 27. novembris

GOLDWELL, Glamour Whip, brilliance styling mousse

Bagātīgas krēmveida veidošanas putas matu mirdzumam. Piešķir apjomu ar spēcīgu, tomēr elastīgu fiksāciju. Nesatur alkoholu. Ar karstuma un krāsas aizsardzību.
Fiksācijas numurs 3 (no 5).
Lietošana: uzklāt ar dvieli nosusinātos matos.

Man bija nepieciešams līdzeklis matu veidošanai. Pati tā īsti nezināju ko gribu, bet pārdevēja dikti slavēja Goldwell produktus, tādēļ paņēmu matu putas. Gribēju tieši putas, jo veselu mūžību nav lietotas. Pēdējo reizi tas bija kaut kad pamatskolas laikos, tātad - ļoti sen.
Tas, ka Goldwell putas pilda vairākas funkcijas (piešķir matiem spīdumu, aizsargā pret karstumu un krāsas izbalēšanu, piešķir apjomu un tekstūru) bija svarīgs apstāklis, jo ikdienā nevēlos lietot vairākus ieveidojošos līdzekļus, kas lieki pārslogo matus.

Šīs konkrētās putas nesatur spirtu, tātad nesausina matus, kas savulaik bija lielākais akmens matu putu dārziņā. Sastāvā (bez visādiem man nesaprotamiem ingredientiem) ir arī pantenols, kas izveido aizsargkārtiņu ap matu, tādēļ padara tos vizuāli biezākus, rīcineļļa (hidrogenēta), kas mīkstina matus, kviešu proteīns (hidrolizēts), kas piešķir matiem spīdumu un mazina to statisko elektrizēšanos, un bambusa ekstrakts, kas paaugstina matu elasticitāti, tādēļ padara tos vieglāk ieveidojamus.

Putas man iepatikās, bet ne tikai tādēļ, ka tās ir nepārspējamas lietošanas ērtuma ziņā. Tās piešķir matiem tekstūru, kas man ir ļoti svarīgi, un pat uz maniem gaišajiem matiem es manu diezgan izteiktu spīdumu. Smaržo labi - pēc frizētavas :)
Ja nenēsā cepuri, tad matu sakārtojums turās labi, tomēr mana galva ir diezgan salīga, tādēļ cepure neizbēgami padara savu "ļauno darbu".
Vienīgais mīnuss - mati nedaudz ātrāk taukojas, tomēr ar to jārēķinās, ja lieto jebkādus veidojošos līdzekļus (vismaz man tā ir).

Kur nopirkt?
Stockmann, Laimalukss (Brīvības 43)
Cena:
LVL 8,65
Vērtējums:
8/10

6 komentāri:

  1. Ja redzēšu, ķeršu ciet, izklausās labi, man patīk šad tad putas lietot, lai noturētu matus vietā, man viņu daudz. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja daudz, tad kuras patīk vislabāk? Man patīk šīs putas, tomēr man grūti spriest, varbūt arī lētākas nemaz nav sliktākas, vienkārši nav ar ko salīdzināt :) Galvenais, lai nesausina matus un nepadara tos kraukšķīgus :)

      Dzēst
  2. Es tieši tāpēc ikdienā lietoju matu veidošanas produktu, lai mati mazāk taukotos :) Tāpēc izvēlos visādus "root lifter". Šobrīd topā OSMO Extreme Volume Root Lifter (es par viņu stāstīju kā par labāko, kas noticis ar maniem matiem). Man, tiešām, strādā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Osmo man ir iemīļots zīmols, jāpievērš uzmanība :)

      Dzēst
  3. Goldwell produkti ir to cenas vērti! Man frizierdarbu pasniedzēja pati strādā Laima Lux salonā un mums tika veikta produktu apmācība stockmann skaistuma dienām, kad gājām tur veidot matu sakārtojumus. Jāsaka, ka manā profesionālajā plauktā no goldwell nekā nav, tikai tāpēc, ka biežāk sanāk strādāt pasākumos pie Schwarzkopf vai Keune kompānijām. :) paldies par atsauksmi un forši uzzināt ko arī no lietotājiem, ne tikai pašiem produktu izplatītājiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pērkot šīs putas man tika iedoti arī Goldwell Rich Repair šampūna un balzāma paraudziņi - pirmie iespaidi ļoti pozitīvi, domāju tos kaut kad iegādāties. Jau sen gribēju izmēģināt kādus Goldwell produktus, jo iespaids par tiem tāds pozitīvs :)

      Dzēst