sestdiena, 2013. gada 16. novembris

DZINTARS, Sea Secrets, Sea Collagen Eye Zone Care Balm

Balzams efektīvi novērš vecuma radītās izmaiņas vismaigākajā sejas apgabalā - acu zonā. Jūras bioloģiskais komplekss: jūras kolagēns un jūras aļģes nostiepj un nostiprina ādu, mitrina un paaugstina tās elastību. 

Kādu laiku atpakaļ man bija sejas krēms no Sea Secrets līnijas, kurš man patika, tādēļ nolēmu izmēģināt vēl kaut ko. Man bija nepieciešams acu krēms, tādēļ izvēle bija likumsakarīga.

No šīs pašas produktu sērijas nopērkams arī serums acu zonai, kuram ir želejveida konsistence, bet par cik jau bija sākusies rudens sezona (drīz jau arī ziema), tad nolēmu izvēlēties biezākas konsistences produktu.

Nevar nepamanīt to, ka šis krēms ir divtik liels salīdzinājumā ar vairākumu citu acu krēmu, kuru standarta tilpums ir 15ml, bet šeit veseli 30ml. 

Uz aci balzama iepakojums izskatās diezgan pievilcīgs - matēta stikla pudelīte ar dozatoru. Lietošanā viss nav tik labi kā gribētos. Jau pēc pāris nedēļām plastmasas vāciņš, kurš nosedz dozatoru, bija ieplaisājis vairākās vietās, neskatoties uz to, ka produkts tika lietots diezgan uzmanīgi un kritis tas nebija. Šķiet, ka arī gaiss kaut kādā veidā pamanās iekļūt, jo dažreiz izspiežot krēmu kāds gabaliņš no tā ir sacietējis - tā tas notiek aptuveni vienā no četrām lietošanas reizēm. 
Šajā sakarā manas izjūtas ir tādas, ka tiek radīta ilūzija par kvalitatīvu iepakojumu, respektīvi, veikala plauktā tā izskatās, bet realitātē tas tā nebūt nav.

Kas attiecas uz saturu... Krēms man patīk. Tam ir vidēji bieza konsistence, kuru viegli izlīdzināt un iesūcas tas diezgan ātri. Ar meikapu tas draudzējas diezgan labi. Smarža ir raksturīgā visai Sea Sectrets produktu līnijai - ļoti atsvaidzinoša, tiešām rodas asociācijas ar jūru.
Balzams labi mitrina un baro ādu ap acīm, jo lietojot šo krēmu neesmu izbaudījusi nekādu diskomfortu šajā sejas zonā. Nekādus brīnumus ar krunciņām tas nav izdarījis, respektīvi, tās ir tur pat, kur bijušas, tomēr nekas nav pasliktinājies un es ceru, ka balzams novērš jaunu krunciņu parādīšanos (vai, vismaz attālina to stundu).

Sastāvs:
aqua, simmondsia chinensis oil, glycerin, theobroma cacao butter, macadamia ternifolia seed oil, potassium cetyl phosphate, propylene glycol, cyclopentasiloxane, cetyl alcohol, stearic acid, glyceryl stearate, peg-100 stearate, panax ginseng extract, laminaria japonica extract, ruscus aculeatus extract, hedera helix extract, paraffinum liquidum, butyrospermum parkii butter, allantoin, pvp, tocopheryl acetate, sodium hyaluronate, retinyl palmitate, tocopherol, butylene glycol, hydroxyethylcellulose, sodium citrate, atelocollagen, niacinamide, calcium panthothenate, sodium ascorbyl phosphate, pyridoxine hcl, maltodextrin, sodium starch octenylsuccinate, xanthan gum, lanolin alcohol, dimethicone, triethanolamine, cholesterol, bht, laneth-40, disodium edta, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, parfum, silica, cl 77891, cl 77491.

Kur nopirkt?
Dzintara veikalos, Drogās u.c.
Cena:
aptuveni LVL 10 (dažādos veikalos cena mēdz atšķirties)
Vērtējums:
8/10

3 komentāri:

  1. Es ļoti vēlētos izmēģināt, bet man bail, ka man būs alerģija no kolagēna, jo vienai L'Oreal tušai arī šī viela bija sastāvā.. ar aizpampušām acīm mocījos 2 mēnešus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hm, domā, ka alerģija bija tieši no kolagēna? Kolagēns ir cilvēka organismā dabiski esoša olbaltumviela, kas uztur ādas elastību un tonusu.

      Dzēst
  2. Cik gaumīgs iepakojums Dzintaram!

    AtbildētDzēst