sestdiena, 2013. gada 16. novembris

Ceļojums uz jaunatklāto Kiehl's stendu


Nevienam vairs nav jaunums, ka kopš novembra sākuma Rīgā, universālveikalā Stockmann tika atklāts zīmola Kiehl's since 1851 stends. 
Kiehl's piedāvā diezgan plašu kosmētikas klāstu - sejas, ķermeņa, matu kopšanas kosmētiku, kā arī dažādus aromātus. Vīrieša cilvēks arī nav aizmirsts, jo arī viņš varēs sev piemeklēt visādus smiņķus pēc vajadzības.

Man personīgi Kiehl's ienākšana Latvijas tirgū bija ļoti priecīgs notikums, jo tas bija viens no tiem zīmoliem, kura produktus es izvēlētos kā vienus no pirmajiem, ja iepirktos kaut kur ārpus Latvijas. Manas simpātijas pret zīmolu pamatojas neskaitāmajās labajās atsauksmēs, kuras esmu lasījusi par viņu produktiem. Ļoti simpātisks šķiet arī zīmola vizuālais tēls - sākot ar logo un beidzot ar katra atsevišķa produkta vizuālo noformējumu. 

Internetā atradu informāciju, ka Kiehl's pārstāvji Latvijā jau paguvuši ziedot līdzekļus Latvijas Samariešu apvienības krīzes centra bērniem un sievietēm "Māras centrs" darbībai, kā arī turpmāk plāno daļu līdzekļu novirzīt dažādu labdarības projektu atbalstam, kas ir varāk kā apsveicami.


Viens no kompānijas saukļiem ir "izmēģini pirms pērc", kas nozīmē, ka katrs klients saņem dāsnu daudzumu ar kosmētikas paraugiem. Pati par to pārliecinājos :) Nopirku divus pilna izmēra produktus, dāvanā saņēmu četrus paraudziņus. Nevajag kautrēties prasīt konkrēta produkta paraugu pirms nopirkt to pilnā izmērā, jo stendā atrodas diezgan liels koka skapis ar mazām atvilknītēm, kuras pilnas ar paraudziņiem :)

Personāls ir ļoti zinošs un izpalīdzīgs. Man visapkārt mutuļoja pircēju un konsultantu sarunas. Vispirms likās kaitinoši, ka tik daudz cilvēku un neko nevar mierīgi apskatīties, bet no otras puses tas ir ļoti labi, ka cilvēki interesējas par jauno zīmolu pie mums.


Vēl viens patīkams moments - Kiehl's izturas atbildīgi pret apkārtējo vidi, tādēļ mudina pastāvīgos klientus atkārtoti pārstrādāt Kiehl's produktu iepakojumus, kas nozīmē, ka aiznesot atpakaļ uz veikalu izlietotos Kiehl's pilna izmēra kosmētikas iepakojumus, iespējams saņemt dāvanas:

3 tukši iepakojumi = lūpu balzams #1
5 tukši iepakojumi = 1 ceļojumu izmēra produkts
10 tukši iepakojumi = pilna izmēra produkts (vērtībā līdz 25 EUR/17,60 LVL) 

Tādēļ nemetam ārā Kiehl's burciņas un tūbiņas :)

5 komentāri:

  1. Ar nepacietību gaidīšu produktu atsauksmes! ;)

    AtbildētDzēst
  2. Kurus produktus nopirki pilnā izmērā?
    Man ļoti patīk Kiehls stends, patīk ari apkalpošana, kaut gan nedaudz apnika gaidīt, kamēr apkalpo iepriekšējos klientus. Paraudziņu došana pirms izšķiries par pilna izmēra produkta pirkumu - nu par to jau mēs visvairāk priecājamies, tomēr avokado krēmam, kuru ļoti gribēju izmēģināt, tieši nebija. Pati nopirku izslavēto nakts serumu- kā reiz testēju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nopirku sejas atīrošo pieniņu un toniku sausai un jutīgai ādai - par pieniņu jau esmu sajūsmā, bet ar atsauksmi vēl nesteigšos. To nakts serumu paprasīju kā paraudziņu, par laimi bija. Man ir vesela rinda Kiehl's produktu nākotnes pirkumiem - tas pats nakts serums, BB krēms ļoti iepatikās (pamēģinot uz rokas), creme de corps (gribu to, kas bundžā), vasarā noteikti gribētu pamēģināt izslavēto vieglo saules aizsargkrēmu u.c.
      Giadīšu atsauksmi par serumu :) Pati arī šobrīd lietoju to paraudziņu, bet pagaidām grūti ko teikt, bet ievēroju, ka sejas āda izskatās svaigāka.

      Dzēst
  3. Kad beigsies mani iekrājumi (kuri izskatās, ka nebeigsies nekad, es mēģināšu kaut ko no viņiem).

    AtbildētDzēst