pirmdiena, 2013. gada 11. novembris

BIO2YOU Anti-Aging Eye Gel Patch


Atjaunojoša gēla maska ādai ap acīm ar hialuronskābi un kolagēnu. Nodrošina 4D ādas atjaunošanās efektu: samazina redzamas grumbiņas (78%), efektīvi mitrina ādu un uzlabo ādas elastību un tvirtumu (77%), samazina tumšos lokus un pietūkumu zem acīm (67%), kā arī novērš nogurumu un stresu (85%). Efekts ir redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes. 
Lietošana: rūpīgi atveriet alumīnija iepakojumu un izņemiet gēla masku. Novietojiet to uz tīras un sausas ādas zem acīm. Pēc 20-30 minūtēm noņemiet masku un maigi iemasējiet lieko produktu ādā zem acīm, līdz tas ir pilnībā iesūcies. Lai pastiprinātu iedarbību, masku pirms lietošanas var atdzesēt ledusskapī. 

Manuprāt, šādas acu zonai paredzētas maskas, Latvijā pieejamas nepiedienīgi mazā klāstā, tādēļ bija prieks ieraudzīt, ka pašmāju ražotājs tādas piedāvā. 
Katrā iepakojumā pieejamas divas gēlveida plāksnītes, kas derīgas vienai lietošanas reizei.
Plāksnītes iepakotas hermētiskā alumīnija iepakojumā, kas nedaudz atgādina zāļu lafeti, bet viss ir ērti un smuki.
Pirms plāksnīšu uzlikšanas es produkta aprakstā neizlasīju ļoti svarīgu momentu, proti, ka tās jāliek uz sausas ādas. Tikko biju lietojusi sejas toniku, tūdaļ pēc tam uzliku plāksnītes. Viss beidzās ar to, ka veselas 20 minūtes cīnījos ar slīdošām plāksnītēm. Izskatījās jau visai komiski. 
Efekts pēc plāksnīšu noņemšanas bija ļoti patīkams - āda ap acīm bija kļuvusi manāmi tvirtāka, krunciņas gandrīz neredzamas, sajūta ļoti svaiga. Domāju, ka šādas maskas acu zonai īpaši piemērotas lietošanai pirms kāda svarīga notikuma, vai pasākuma, jo efekts, diemžēl, nav mūžīgs, bet uz vienu dienu tas darbojas. 
Pirms lietošanas masku neatdzesēju ledusskapī, jo tas, manuprāt, aktuāli būtu cilvēkiem, kuri cīnās ar pietūkumu acu zonā.
Kopumā varu teikt, ka maska ir ļoti laba, efekts zibenīgs, bet jāatceras, ka plāksnītes jāliek uz sausas ādas :)

Sastāvs:
AQUA, HYDROLIZED COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, GLYSERIN, ACACIA SENEGAL GUM, CETERYL ALCOHOL, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL (AND) BENZOIC ACID (AND) DEHYDROACETIC ACID, PARFUM, LYSNE CARBOXYMETHYL CYSTEINATE

Kur nopirkt?
www.bio2you.lv; Bio2You veikalā i/c Olimpia
Cena:
LVL 3,30
Vērtējums:
8/10

11 comments:

  1. Man arī šādas maskas šķiet ļoti ērtas, Shiseido gan neslīdēja nost, bet es liku uz sausās ādas. Paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā slīdēšana man pirmo reizi :) Man ļoti patika Estee Lauder acu maskas, Shiseido neesmu mēģinājusi, dēļ cenas.
      Man patīk, ja mājās ir kāda acu maska, jo viņas noder, ja nepieciešams zibenīgs rezultāts.

      Dzēst
  2. ooo, šis izskatās ļoti labs, piemēram, ja pēc darba dienas piektdienā ir jātaisās uz ballīti, tad varētu lieliski atsvaidzināt ādu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, acu maskas ir ideālas tādos gadījumos :)

      Dzēst
    2. Noteikti! Es uzlieku uz 20 min un jau izskats ir svaigs un starojošs!

      Dzēst
  3. Paldies par atsauksmi :) Nezināju, ka bio2you ir tāds produkts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī nezināju, pirmo reizi to ieraudzīju Olimpijā, pat nezinu cik sen viņiem šī maska ir.

      Dzēst
  4. bio2you lapaa tagad labas atlaides.

    AtbildētDzēst
  5. Ideāli- noteikti pamēgjināšu :))

    AtbildētDzēst