pirmdiena, 2013. gada 5. augusts

BIODERMA, Sebium MAT


Sébium Mat, ar savu spēcīgo matējošo iedarbību nekavējoties un uz ilgu laiku novērš visus spīdīgas ādas cēloņus:
. Sébium Mat neitralizē atspīdumu, pateicoties mikrodaļiņu (silīcija dioksīds un mikropērles) unikālajai iedarbībai. Āda atspoguļo mazāk gaismas (optiskā korekcija).
. Sébium Mat absorbē liekos tauku dziedzeru izdalījumus.
. Sébium Mat regulē tauku dziedzeru sekrēciju, pateicoties tauku dziedzeru izdalījumus regulējošajām vielām (cinka glukonāts, vitamīns B6), kas iedarbojas sinerģiski. 
Sébium Mat uzlabo ādas tekstūru. Tā ekskluzīvais patentētais Fluidactiv® komplekss nodrošina tauku dziedzeru izdalījumu kvalitāti, tādējādi novēršot poru aizsprostošanos. Keratinizāciju regulējošās vielas (AHA esteri) paātrina šūnu atjaunošanos un nostiprina poru. 
Neveido melnās pūtītes - komedonus, tā krēmīgā gēla tekstūra ātri uzsūcas u nodrošina lielisku grima noturību. Sébium Mat nelobās nost. 
Āda saglabā savu tīrību, maigumu un nevainojamu matējumu visu dienu.

Šai karstajai vasarai man bija nepieciešams matējošs krēms, kurš nesausinātu ādu, tomēr cīnītos ar nevēlamo spīdumu. Necik ilgi nedomājot, nolēmu izvēlēties kaut ko no Biodermas Sebium līnijas produktiem. Rezultātā iegādājos Sebium Mat fluīdu, kurš paredzēts kombinētai vai taukainai sejas ādai. Atcerējos arī pozitīvo atsauksmi par šo krēmu Skaistumlapā.
Fluīdam ir gēlveida konsistence, kā arī ļoti patīkama un atsvaidzinoša smarža. Kā norādīts lietošanas instrukcijā, krēmu lietoju no rītiem, pēc sejas attīrīšanas. 
Āda pēc krēma uzklāšanas kļūst gluda un samtaina. Man nav pieredzes ar meikapa bāzēm, tomēr pēc šī krēma ir sajūta, ka esmu lietojusi tieši to. Kosmētika uz šādas "pamatnes" klājas lieliski.
Ja āra temperatūra nepārsniedz 25 grādus, matēta seja ir garantēta, tomēr, ja temperatūra ir augstāka, nākas lietot matējošās salvetes, vai piepūderēties, jo ar to krēms vairs galā netiek. Bet, neskatoties uz to, ar produktu esmu apmierināta, jo tas nesausina ādu un vairumā gadījumu novērš spīduma parādīšanos.

Sastāvdaļas
WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, XYLITOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGO-SACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ZINC GLUCONATE, PYRIDOXINE HCL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, SILICA, C13-14 ISOPARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLCELLULOSE, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DODECYL GALLATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM). 

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
LVL 9,80
Vērtējums:
8/10  

15 comments:

  1. šis ir arī viens no maniem favorītiem matējošo krēmu lauciņā :) tiešām labs

    AtbildētDzēst
  2. aber loģiski, ka seja maiga un samtaina, silikons tak sastāvā trešajā vietā :) man arī Sebium līnijas produkti patīk, bet šo konkrēto vēl nav sanācis pamēģināt. gaidu, kad aptiekās šiem būs izdevīgāka cena, pašlaik iekš Benu aptiekām kaut kādam Sebium Global dāvanā nāk ūdentiņš līdzi, vēl domāju, vajag vai nē :)

    AtbildētDzēst
  3. laikam arī būs jānopērk, jo mana seja šovasar spīd un laistās! paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst
  4. Kaut kad vīlos AKN krēmā, tāpēc uz šo sēriju vairs it kā neskatījos, bet.... varbūt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kas šim par vainu bija? Es neko no šīs sērijas, izņemot šo krēmu un ūdeni pirkusi neesmu.

      Dzēst
  5. Nopirku ar tonīti, domāju, būs gaišs, bet ir baigi tumšs.
    Gunita.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hm, jā, slikti, jo aptiekās reti kuram krēmam ir testeris, tādēļ jāpērk uz dullo, kaut gan krēmiem ar toni jau varēja to nolikt.

      Dzēst
    2. Tieši krēmam ar toni ir pieejami paraudziņi. A par pašu toni runājot - tumšs viņš liekas tikai tūbiņā, kad iemasē ādā, nekas par tumšu neliekas, un man ir ļoti gaiša āda.

      Dzēst
  6. tā viņš ir, lielā karstumā nepalīdzēs, bet tā labs :) Es tagad k.kā vispār bez dienas krēmiem iztieku, tik bb un vis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es kā kuro reizi, citreiz arī iztieku tikai ar bb :)

      Dzēst
  7. Man šis dikti patīk. Šobrīd lietoju un priecājos. :)

    AtbildētDzēst
  8. Lietoju Sebium Pore Refiner-lieku gan tikai ap degunu un ļoti patīk sajūta uz ādas un āda uz tausti :) Tā kā pieņemu, ka šis varētu arī būt labs.

    AtbildētDzēst