otrdiena, 2013. gada 16. jūlijs

ORIFLAME, HairX Pure Balance dry shampoo

Aerosola veida sausais šampūns taukainiem matiem ar Vitadry kompleksu. Ērti lietojamais un efektīvais līdzeklis pagarina laiku starp matu mazgāšanas reizēm un ātri samazina matu un galvas ādas taukainību, padarot matus tīrus un atsvaidzinātus. Sastāvā - mentols, glicerīns un E vitamīns.

Šis ir mans kārtējais eksperiments sauso šampūnu lauciņā. Jāsaka, ka pirms produkta saņemšanas nemaz nepiefiksēju, ka tas paredzēts tieši taukainiem matiem. 
Līdz šim nebiju manījusi, ka kāds no citu zīmolu sausajiem šampūniem būtu paredzēts konkrētam matu tipam.
Darbojas šis sausais šampūns tīri labi - mati izskatās svaigāki, kā jau tam arī vajadzētu būt. Baltus nosēdumus uz maniem matiem tas neatstāj. 
Pirmais BET ir šampūna aromāts. Manuprāt, tas ir nepatīkams - atgādina plastmasas smaržu.
Otrais BET ir krietni nepatīkamāks. No sākuma pat nesapratu kas par lietu, jo laiku pa laikam jutu nepatīkamu galvas ādas sūrstēšanu un niezi. Visu pārdomājot sapratu, ka tas notiek tieši tajās dienās, kad esmu lietojusi šo sauso šampūnu. Lieki teikt, ka kopš tā brīža to vairs nelietoju. Iespējams, maniem matiem šis ir par agresīvu, jo paredzēts taukainiem matiem, bet manējie tādi nav.

Kur nopirkt?
pie Oriflame konsultanta
Cena:
LVL 4,29
Vērtējums:
0/10 

6 komentāri:

  1. Es arī šo esmu lietojusi. Man ļoti nepatika. Citi sausie šampūni dod arī nedaudz kuplumu, šis ne. Un vēl, man ir tumši mati, bet balti nosēdumi nedaudz bija redzami... Par vienu no labākajiem joprojām uzskatu Andrew Barton.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kuplumu tiešām nedod. Jānopērk man vienreiz tas AB :)

      Dzēst
  2. Syoss bija 2 veidi sausajam šampūnam, tik neatceros, kā iedalījās.

    AtbildētDzēst