piektdiena, 2013. gada 19. jūlijs

HealthySexyHair Soy Milk shampoo & Soy Tri-Wheat leave in conditioner

Par seksīgo matu produkciju biju redzējusi diezgan daudzas labas atsauksmes youtube skaistuma kanālos. Nemaz nezināju, ka pie mums tie arī nopērkami. 
Netālu no manām mājām (Keldiša ielā 9a) atrodas veikals "Viss frizieriem", kurā arī atradu šos. Veikalā nopērkami arī mazie tilpumi - izmēģināšanai, vai arī ceļojumiem. 

Soy Milk SHAMPOO - 
šampūns paredzēts sausiem, bojātiem un krāsotiem matiem. Tas saudzīgi attīra matus un galvas ādu, kā arī baro jūsu matus, mīkstina un piešķir elastību sprogām. Līdzklim piemīt matu krāsas aizsardzības īpašības. Pateicoties pantenolam, ko iekļāva šampūna sastāvā, līdzeklis iekļūst matu struktūrā un mitrina tos. 

Lai izmazgātu matus, pietiek ar pavisam nelielu šampūna daudzumu, kamdēļ arī mazais iepakojums man lietojas jau diezgan ilgi. Šampūnam ir pavisam viegls, nedaudz citrusīgs aromāts. Man šķiet, ka diezgan patīkams. Attīra matus ļoti labi, man pilnībā pietiek ar vienu mazgāšanas reizi. 

Soy Tri-Wheat leave in CONDITIONER - 
kondicionieris bojātiem matiem. Pateicoties kviešu un sojas proteīniem, matu struktūra atjaunojas, un katrs mats piepildās ar spēku, mitrumu un enerģiju. Aizsargā matus no UV stariem, ir antistatiska iedarbība. Atvieglo matu ķemmēšanu. Mati kļūst mīksti, zīdaini un elastīgi.

Vairāk esmu ieradusi lietot izskalojamos kondicionierus, tomēr tas patiešām ir vairāk ieradums, nekā pārliecība, ka tie būtu labāki par neizskalojamajiem. 
Tāpat kā šampūnu, arī šo vajag pavisam nedaudz, lai mati kļūtu mīksti un zīdaini. Pieļauju, ka cilvēkiem, kuriem mati taukojas ļoti ātri, šis varētu likties par "smagu", bet maniem matiem šajā karstajā laikā tas ir tieši tas, kas vajadzīgs. 
Nevaru neatzīmēt to, ka neizskalojamie kondicionieri ir nepārspējami ērti lietošanā, neaizņem daudz laika un vismaz šis ir patiešām efektīvs. 
Pēc šī kondicioniera lietošanas mati šķiet biezāki, spīdīgāki, vairs neizskatās sausi un trausli. Man patīk tas, ka efekts saglabājas līdz nākamajai mazgāšanas reizei, nevis tikai pāris stundas.
Vienīgais mīnuss ir produkta aromāts, kurš ir tāds saldeni skābens, tomēr efekts man ļoti patīk, tādēļ smarža vairs nešķiet tik būtiska.

Kur nopirkt?
veikalā "Viss Frizieriem" (Ak. M. Keldiša ielā 9a). Ja kāds zina, kur vēl šie iegādājami, priecāšos, ja padalīsieties
Cena:
aptuveni LVL 2 (50ml)
Vērtējums:
šampūnam 8/10
kondicionierim 9/10

4 komentāri:

  1. Mani arī interesē, kur vēl šos pārdod! Tevis nosauktā adrese galīgi nav pa ceļam.

    AtbildētDzēst
  2. tā kā man ir atgriezusies ticība leave in līdzekļos, pēdējais šķita interesants. Tik diez kur vel tos var nopirkt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rīgā ir vēlviens "Viss frizieriem" veikals - Imantā, Jūrmalas gatvē 85, varbūt tas vairāk pa ceļam :)

      Dzēst
  3. Man bija šīs sērijas kondicioniers - likās ok. Bet kolēģe bija ārkārtīgi lielā sajūsmā

    AtbildētDzēst