trešdiena, 2013. gada 10. jūlijs

DNC Hialuronskābes gēls


Hialuronskābe ir svarīga mūsu ādas struktūras sastāvdaļa, kas piesaista un notur ūdeni, palīdz ādai izskatīties svaigai, jaunai un starojošai. Ar gadiem, kā arī dažādu ārējo faktoru ietekmē, šī elementa daudzums ādā samazinās, parādās grumbas. Intensīva mitrināšana ar hialuronskābi atjauno ādas elastību, veicina grumbu izlīdzināšanos, uzlabo ādas krāsu un faktūru.
Lietošana: vieglām kustībām uzklājiet gēlu uz attīrītas ādas 1-2 reizes dienā. Aukstā laikā nelietojiet līdzekli tieši pirms došanās ārpus telpām.

DNC zīmols šobrīd ir iekarojis visai stabilu vietu manos kosmētikas plauktos. Man ļoti patīk viņu nagu lakas noņēmējs ar eļļām sastāvā, viņiem ir brīnišķīgas matu eļļas, un tagad arī hialuronskābes gēls. Atzīšos, ka labas atsauksmes par DNC produkciju biju lasījusi jau diezgan sen, tomēr ne pārāk glītais iepakojums (manuprāt), atturēja mani no produktu iegādes. 

Par šī produkta nepieciešamību aizdomājos tādēļ, ka pēdējā laikā ārzemju blogos un youtube skaistuma kanālos gandrīz visi runā un raksta par brīnumaino Hydraluron. Arī tur galvenā sastāvdaļa ir hialuronskābe. 
Zinu, ka pie mums nopērkams arī Dzintara ražotais "Jūras kolagēna koncentrāts ar hialuronskābi", tomēr tur ir tikai 5ml. Atvainojiet, bet ar to man nepieteik pat vienai nedēļai. 
DNC hialuronskābes gēla apjoms ir 10ml. Arī nav nekas dižs, tomēr nedaudz vairāk jau ir. 

Produktam ir diezgan šķidra gēlveida tekstūra, un tas ir bez smaržas. Klājas tas ļoti viegli, iesūcas momentāli. Lietoju to lielākoties vakaros - pēc sejas attīrīšanas. Kad gēls ir iesūcies, pa virsu klāju sejas krēmu. Jāpiebilst, ka gēlu lietoju gan sejai, gan ādai ap acīm, gan dekoltē zonai, kamdēļ pusotras nedēļas laikā visi 10ml jau "aizgājuši" :)

Sen nebija bijis tā, ka rezultātu pēc kāda sejas kopšanas produkta (izņemot sejas maskas) lietošanas redzēju jau nākamajā dienā. Sejas āda izskatījās daudz tvirtāka, uz tausti gludāka, sejas tonis vienmērīgāks. Jāsaka, ka tādā garā tas turpinās līdz šai baltai dienai, tādēļ turpināšu to lietot, kamēr vien tas būs pieejams un nešaubīgi varu apgalvot, ka tas ir mans labākais sejas kopšanas produkta pirkums šogad. 

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
LVL 1,43 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
10/10

20 comments:

  1. no cik gadiem Tu ieteiktu šo lietot? :]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Salasījos pie Velvet Mimosas par kapsulām, tagad par šito - miera nav.

      Dzēst
    2. Agrā vecumā, domāju, nav nekādas nepieciešamības lietot šo gēlu, jo organismā jau dabiski ir pietiekami daudz hialuronskābes, bet tad, kad ir sajūta, ka āda sāk zaudēt tvirtumu, parādās pirmās krunciņas - tad gan nenāktu par sliktu :)

      Dzēst
  2. Aizvakar nopirku 2 iepakojumus, un vakar vēl piepirku vienu klāt. Vairs neviena tajā mirklī nepalika :D Ātri izķer.
    Man dikti patīk, pēc 2 dienu lietošanas man jau ir jūtami maigāka āda, bet lielāku daudzumu lieku ādai ap acīm. :) Laba lieta, par kuru neuzzinātu ja nelasītu blogus :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, tagad šis būs gluži kā karsti pīrādziņi :) Bet, jā, tiešām laba lieta :)

      Dzēst
  3. man arī šis ir, bet tādu mega efektu neredzu, varbūt tāpēc, ka jau ilgstoši lietoju serumu ar hialuronskābi. Tā kā šis ir tāds želejveidda produkts, es jūtu nelielu liftinga efektu - Tev tā arī ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, liftinga efektu jūtu. Vispār, sejas ādas stāvoklis pēc šī gēla lietošanas kopumā uzlabojies.

      Dzēst
  4. Man arī tāda savelkoša sajūta pēc šī lietošanas. Krēmu pa virsu gan nesmērēju, jo visi manējie rullējas nost, ja šis brīnums ir apakšā. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man it kā nerullējas... Bet, krēmu smērēju tāpēc, ka kaut kur lasīju, ka šādi hialuronskābes gēli, ja tos klāj zem krēma, pastiprina krēma darbību. Kā arī tas, ka krēmu vajag krietni mazāk, nekā tad, ja apakšā neko neliek.

      Dzēst
    2. varbūt mana kļūda bija, ka liku gēlu VIRS krēma.

      Dzēst
    3. Jā, tur tā problēma visticamāk arī ir. Arī ražotājs norāda, ka gēls jāuzklāj uz attīrītas ādas.

      Dzēst
  5. jap,vajag likt krēmu virsū. Teorētiski hialuronskābe pievelk ūdeni, savukārt, krēms ar savu kārtiņu neļaus tam no ādas pazust :)

    AtbildētDzēst
  6. Biju nopirkusi arī Drogās, bet citas firmas hialurona gēlu, tilpums bija 2 lielāks, litra cenā sanāca izdevīgāks, bet pēc pudelītes izlietošanas nekādus baigos brīnumus uz sejas nemanu.
    Varbūt vajag kārtīgāk ieskatīties. Bet varbūt pie vainas aizspiedums, ka nekas tik lēts nevar būt labs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Brīnumu arī man nav, tomēr atšķirību redzu diezgan ievērojamu :) Es arī ilgu laiku aizspriedumu dēļ šo nepirku, par spīti labajām atsauksmēm, bet man tomēr prieks, ka atmetu tos :)

      Dzēst
  7. Cik % tā hialuronskābe tur sastāvā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. procentuāli nav norādīts, bet ir otrajā pozīcijā pēc ūdens :)

      Dzēst
  8. Man arī šis produkts baigi iepatikās,būs jāskrien pakaļ vēl vienam,jāmēģina tālāk,varbūt būs jāsāk meklēt kaut kas šerpāks par šo mazo iepakojumu!

    AtbildētDzēst
  9. Sen nebiju piekāpusi, lasu cauri visus ierakstus, un nu jau sanāk, ka jāsastāda pikumu saraksts visu labo atsauksmju dēļ! :D

    AtbildētDzēst
  10. Outstanding work author. Knowledgeable enough. We will surely share your work. Anyway, If you are interested and looking for website development you may visit this website.
    scrubbing software

    AtbildētDzēst