ceturtdiena, 2012. gada 23. augusts

Kosmētika ceļojumā

Pilnīgi negaidīti man radās iespēja uz piecām dienām apmeklēt Poliju (Varšavu, Ņiepokaļanovu, Černu, Vadovici, Krakovu, Kalvāriju, Vieličku, Lagevņikus un Čenstohovu), nekad agrāk tur neesmu bijusi.
Man pašai ļoti interesanti lasīt par to, ko citi skaistuma blogeri ņem līdzi ceļojumos, tādēļ nolēmu arī pati uztaisīt šādu rakstu.
Braucienā mēs dosimies pirmdien, bet atpakaļ atgriezīsimies piektdien. Vēl jo vairāk esmu priecīga, ka šāda iespēja radās brīdī, kad esmu atvaļinājumā. 
Līdzi ņemamās lietas esmu sadalījusi divās grupās - dekoratīvajā kosmētikā un visā pārējā.
Sākšu ar visu pārējo :)
Centos atlasīt tikai pašu nepieciešamāko, jo, galu galā, līdzi jāņem arī citas mantas, ne tikai kosmētika.
Man par laimi pie mums šis un tas ir nopērkams arī miniatūros iepakojumos, piemēram, šampūni, balzāmi, dušas želejas u.c., tomēr izvēle šādām miniatūrām nav visai plaša, tādēļ jāņem kas ir.
Skaidra lieta, ka iegādājos Biodermas Sensibio H2O mazajā (100ml) iepakojumā, bet biju pārsteigta, ka šobrīd viņš maksā nepilnus piecus latus, bet, šķiet, ka kādreiz maksāja nepilnus četrus.
Vēl sejas attīrīšanai nolēmu paņemt mitrās salvetes, Drogās šobrīd L'Oreal produkcijai diezgan pievilcīgas atlaides, tādēļ izvēlējos L'Oreal Triple Active attīrošās salvetes kosmētikas noņemšanai. Nekad agrāk sejai mitrās salvetes neesmu izmantojusi, tādēļ jau iepriekš vienu nolēmu pamēģināt - ja nu kas. Un nekas, viss ļoti labi, seju no dekoratīvās kosmētikas attīra ļoti labi, un ādu nekairina. Ikdienā tādas nelietotu, bet ceļojumā būs tieši tas, kas vajadzīgs.
Biju ļoti priecīga ieraugot, ka no Giovanni matu kopšanas produktiem ir pieejami arī mazie iepakojumi, tādēļ pat neskatoties neko citu, iegādājos Giovanni Smooth as Silk Deep moisture šampūnu un kondicionieri (vienā pudelītē ir 60ml produkta).
Mājās bija arī Madaras gloss & vibrancy šampūna un kondicioniera paraudziņi, drošības pēc atliku arī tos.
Vēl no "matu lietām" paņēmu Phyto mitrinošo dienas krēmu sausiem matiem. Ceļojumā man nebūs iepējas matus izžāvēt ar fēnu un ieveidot, tādeļ šis krēms būs ļoti noderīgs, lai mati nespurotos un būtu daudzmaz gludi. Par šo produktu noteikti uzrakstīšu pilnvērtīgu atsauksmi.
Drogās ieraudzīju mazas Superdrug dušas želejas, izvēlējos ar apelsīnu un mandarīnu aromātu. Nekad iepriekš neesmu pirkusi šī ražotāja produktus, bet gan jau būs labi.
Vairs neatceros kurā blogā izlasīju, ka Adidas antiperspiranti esot ļoti labi, es arī iegādājos - man arī iepatikās, tādēļ viņš arī somā iekšā :)
Kutikulas kopšanai paņēmu tikai vienu līdzekli - OPI Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment. Šī nu patiešām ir ļoti laba lieta - žēl, ka neatradu viņu ātrāk. Kopš viņu lietoju, manikīrs vairs nav jātaisa reizi nedēļā, bet pilnīgi pietiek ar reizi trijās. 
Kā roku un ķermeņa kopšanas līdzekli izvēlējos ISANA roku un nagu balzāmu ar Alveju. Atsevišķi ķermeņa krēmu līdzi ņemt man negribās, domāju, ka šis noderēs arī tādam mērķim.
Kā sejas krēmu, protams, Physiogel AI.
Skromni-Beauty žurnālā uzzināju par Compeed prettulznu rullīti - ļoti noderīga lieta ceļojumos.
Nu, vēl tādas pavisam vienkāršas lietas kā parastās mitrās salvetes - izvēlējos Babydream attīrošās salvetes sejai un rokām bez smaržvielām, spirta, krāsvielām un PEG emulgatoriem, Cleanic vates plāksnītes un Superwhite zobu pastu jutīgām smaganām un jutīgiem zobiem.

Tālāk par dekoratīvo kosmētiku...
Lūpu balzāmus tā īsti nevarētu pieskaitīt pie dekoratīvās kosmētikas, tomēr nolēmu viņus ielikt šajā grupā. Līdzi man būs La Chinata un JOIK lūpu balzāmi.
Lūpu spīdumu līdzi ņemšu tikai vienu - Dior #854 Rouge Croisiere.
Maybelline Dream Fresh BB krēms kalpos man gan kā tonālais līdzeklis, gan kā krēms aizsardzībai no saules.
Nezinu, vai pūderis man būs nepieciešams, bet drošības pēc paņemšu savu iemīļoto Estee Lauder Double Wear.
Bez uzacu zīmuļa arī nevarēšu iztikt, jo man viņas ir prakstiski neredzamas, tādēļ līdzi būs Artdeco uzacu zīmulis (tonis - 6 medium grey brown).
Acu ēnas tikai vienas - Chanel krēmveida ēnas Illusion d'Ombre in Illusoire. Man viņas ļoti patīk tieši savas ērtās un ātrās uzklāšanas dēļ - nevajag nekādas otas, protams, tonis arīdzan vienkārši burvīgs. 
Beidzās man mans Artdeco acu ēnu bāzes ķobītis, nolēmu izmēģināt Makeup Factory bāzi jutīgām acīm - pirmie iespaidi ļoti pozitīvi, tādēļ droši varu ņemt viņu līdzi.
Kā pēdējā lieta būs Diorshow New Look skropstu tušas paraudziņš. Man bija divi šīs tušas paraudziņi, vienu jau esmu izlietojusi, un tuša man patika diezgan labi, neskatoties uz ne pārāk labajām atsauksmēm.
Nu, tas arī viss. 
Paldies par uzmanību :) 

25 komentāri:

  1. ee, cik foršs rakstiņš! Lai labs ceļojums un neaizmirsti iepirkt pilnu somu ar Polijas kosmētiku, ko mums parādīt! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies! es ceru, ka pietiks laika, lai apskatītos arī kosmētiku. Man jau visvairāk gribētos kaut ko no Inglot, bet tad jau redzēs.

      Dzēst
  2. Ceļojumi un komandējumi ir paraduziņu uzvaras gājiens! Man ir vesela paraudziņu kaste, tad nu, pakojot rokas bagāžu, izpurinu to un paņemu kas nepieciešams. Parasti tas ir minimāls Makeup komplekts - korekotrs-tuša-lūpukrāsa, bronzeris, ko var arī ēnu vietā likt. ķermeņa balzāms, sejas krēms un vienreizējās izmantošanas matu maskas.

    AtbildētDzēst
  3. Un tā kā es lidostas veikalos parasti atraujos uz pilnu klapi, tad neko vairāk man arī nevajag. :)

    AtbildētDzēst
  4. Jā, paraudziņi ceļojumos ir neaizstājami. Es šoreiz braucu ar autobusu, tādēļ lidostas veikali man diemžēl izpaliks.

    AtbildētDzēst
  5. Bet no otras puses, var ņemt pilna izmēra produktus, nav jākrāmējas ar mazām pudelītēm!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilna izmēra produktus varētu ņemt līdzi ja produktu kā tādu ir ļoti maz ko ņemt. Galu galā, izmēģinot visādus mazos iepakojumus, iespējams, var veikt kādu kosmētisku atklājumu :) Man te tagad vesela kaudze ar Madaras paraudziņiem - sejas krēmi un acu krēmi, bet nolēmu tos neņemt, jo vienai lietošanas reizei man tajā paciņā ir stipri par daudz krēma, bet tādu atvērtu arī negribās staipīt.

      Dzēst
  6. Tiešām interesants raksts! Lai jauks ceļojums! :)

    AtbildētDzēst
  7. Es kaut kā vienmēr raustot ņemt nekad nemēģinātos produktus ceļojumā, parasti vienkārši to ko lietoju ikdiena pārlieku mazākā traukā, ņemot vērā manu veiksmi, man noteikti kaut kas nederēs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu, es ceru, ka viss būs ok. Tādas pavisam jaunas lietas man būs sejas salvetes un dušas želeja (citas, man zināmas, tur vienkārši nebija). Uz Giovanni produktiem pilnībā paļaujos, kaut arī tieši šos nebiju pirkusi. Viss pārējais plus mīnus zināms. Es nekad neņemtu sev nezināmu sejas krēmu, tonālo krēmu, pūderi un losjonu (līdzi ņemamie ir visi man sen iemīļoti produkti), bet viss pārējais nu tā.

      Dzēst
  8. Uhh, Kosmētiku es parasti paņemu līdzi vai nu par maz vai nu daudz par daudz un Pilnīgi vienmēr nepaņemu vajadzīgākās lietas no kopjošās kosmētikas .. bet kā saka, ja maciņš līdz, tad jau visu visu var nopirkt ;)
    P.s. Noteikti ja redzi Inglot veikalu- neej garām :) Cenas būs pasakainas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ceru, ka sastapšos ar viņu - kaut ko no Inglot gribētos visvairāk :)

      Dzēst
  9. Saki, lūdzu, kur var tikt pie mazajiem Giovanni iepakojumiem un cik tie maksā? ;) Sen jau gribās paprovēt, bet bail iegrābties ar lielo tilpumu...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Douglasa ir ,man tieši šodien centās nopardot :D

      Dzēst
    2. Es pirku kolonnā, un maksāja nepilnus divus latus.

      Dzēst
  10. Un kur var iegādāties Compeed prettulznu rullīti? Palasīju atsauksmes un izklausās pēc ļoti noderīgas lietas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pirku Euroaptiekā, viņš bija stendā, kurā atradās visādi plāksteri. Maksāja aptuveni LVL 3.

      Dzēst
  11. Vēlētos pilnu atsauksmi par OPI Avoplex :)

    AtbildētDzēst
  12. Jauns Tag raksts http://scentivory.wordpress.lv/2012/08/31/tag-cik-maksa-mana-seja/ :)

    AtbildētDzēst
  13. It's in reality a great and helpful piece of information. I'm satisfied that you just shared this helpful information with us.
    Please keep us informed like this. Thank you for sharing.


    my homepage appliance repair tampa

    AtbildētDzēst
  14. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and
    i was just wondering if you get a lot of spam comments?
    If so how do you stop it, any plugin or anything you
    can recommend? I get so much lately it's driving me crazy so any help is very much appreciated.

    Feel free to surf to my website; smart circle directv reviews

    AtbildētDzēst