pirmdiena, 2012. gada 30. jūlijs

Visvisvisneaizstājamākās lietas

Domāju, ka gandrīz ikvienai sievietei mājās ir diezgan daudz dažādu kosmētikas līdzekļu, bet ja būtu jāizvēlas visneaizstājamākās lietas? Gan jau katrai no mums ir tādas, kuras pērkam atkal un atkal, pat ja to nav nemaz tik daudz.
Šīs ir manējās (kārtas numuriem nav nekādas nozīmes):




1) Kā mēs vispār izdzīvojām "pirmsbiodermas laikmetā"? Protams, arī es bez šī brīnumainā ūdens nekur un nekad :)


2) Par šo Oriflame dušas želeju atsauksmi jau esmu uzrakstījusi. Viņa tomēr ir vismīļākā :)


3)Ar pūderiem man pirms Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Powder Makeup (cik garš nosaukums) veicās ne pārāk labi. Šis pagaidām ir pirmais un vienīgais, kurš man ir ideāls - tas it nemaz nesausina, un ar viņu mana sejas āda izskatās ļoti labi;


4) Dabīgo sūklīti sejai es "atklāju" pagājušajā vasarā. Ar viņu ļoti ēri notīrīt jebkuru sejas masku, vai pieniņu. Sūklītis ir ĻOTI mīksts un absolūti neskrāpē sejas ādu;


5) No visiem sejas krēmiem, kuri paredzēti cīņai ar sejas apsārtumu Physiogel A.I. Cream manā gadījumā ir visiedarbīgākais;


6)Rūpēs par kutikulu, elkoņiem, papēžiem un citiem "negludumiem" man Lemony Flutter ir neaizstājams;


7)Dīvainā kārtā arī vates plāksnītes iekļuvušas manā visneaizstājamāko kosmētikas produktu sarakstā. Šīs man ļoti patīk tādēļ, ka tās ir salīdzinoši lielākas par apaļajām, un vēl tās ir ļoti mīkstas. Kopš nopirku tās pirmo rezi, citas vairs neesmu lietojusi.


Varbūt Tev arī ir kāds neaizstājams kosmētikas produkts?







12 comments:

  1. Man pārāk patīk eksperimentēt, tāpēc laikam tādu īsti neaizstājamu nav, tikai tādi, ko pērku atkārtoti -- Max Factor False Lashes Effect skropstu tuša, L'Oreal True Match Minerals Foundation pūderis un Dzintara lūpu balzāms ar zemeņu smaržu. Jūtu, ka arī Lush Herbalism attīrošais līdzeklis vēl kādu laiku būs manā vannas istabas plauktiņā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Dzintara lūpu balzāms arī ir neaizstājams (manējais ir oranžajā tūbiņā), bet lūpu balzāmi man visu laiku "rotē" daudz un dažādi, tādēļ viņu neiekļāvu sarakstā :)

      Dzēst
  2. Man šogad neaizstājams ir:
    tas pats Bioderma ūdens, tikai zaļais;
    Korres lūpu sviests;
    Biotherm Aquasource gēls sejai
    pārējais mainās

    Un kur var iegādāties Tevis minēto sejas sūklīti? Tajās pašās Kollonās/Douglas?

    Miss?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī tikko nopirku zaļo Biodermas ūdeni - tad jau redzēs :)
      Sūklīti es pirku Drogās, maksāja kautkur ap 3 latiem.

      Dzēst
  3. Bioderma - jā, lai sit mani nost, bet tie ir labākie micelārie ūdeņi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā :) esmu kļuvusi jau par staigājošu Biodermas reklāmu :)

      Dzēst
  4. No attīrošajiem ūdeņiem, viennozīmīgi Biodermas Sebium ir pagaidām labākais! Pārējie manai kombinētajai ādai izrādījās par švaku!
    Tāpat no Biodermas ļoti patīk Sebium Moussant foaming gel, noteikti patiks kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm!

    Un šīs vasaras jaunums, kurā esmu iemīlējusies līdz ausīm un, kas noteikti neatstās manu vannas istabas plauktiņu arī nākamajā vasarā ir Lierac Sunific Aftersan Paerly Cream - maigs, patīkams un mitrinošs krēms ar brīnišķīgu smaržu un viegliem mirdzumiņiem! Smaržas nav vajadzīgas, ja uzklāj šo krēmu! Labākais pēcsauļošanās produkts (manā skatījumā)!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o, Lierac produkti man ar diezgan labi patīk, bet Tevis ieteikto neesmu mēģinājusi, būs jāpaskatās :)
      Jā, nu, Bioderma forever, ko tur vairs teikt ;)

      Dzēst
  5. mans milakais krems, kas nonem apsartumu, ir Bioderma Sensibio Light. neesi meginajusi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sākotnēji es lietoju Sensibio AR, viņš ļoti labi palīdzēja, bet pēc tam iedarbība beidzās, tad nopirku Sensibio Rich (ziemai), bet tas man ne visai patika un ar apsārtumiem nemaz "necīnījās". Sensibio Light neesmu mēģinājusi. Es biju tādā kā izmisumā, ka AR vairs nedarbojas (nezinu kā tur ir ar to ādas pieradumu) un tad aptiekāre ieteica Physiogel. Ar to jau kādas 4 tūbas esmu izlietojusi - man ļoti patīk un labi palīdz, viņš tikai taukaināks par AR, bet dēļ tās iedarbības piedodu viņam jebko :)

      Dzēst
  6. būs man noteikti jaizmēģina, jo negribu būt atkarīga no viena produkta. Vajag alternatīvu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ja nolemsi pamēģināt, tad pēc savas pieredzes iesaku rezultātu negaidīt jau pēc dažām lietošanas reizēm. Sākumā nodomāju, nu, kātad, atkal kārtējais nekam nederīgais, bet turpināju lietot. Pirmos rezultātus sagaidīju kautkur pēc mēneša. Labi, ka nepārtraucu lietošanu, jo tāda doma jau bija.

      Dzēst