piektdiena, 2012. gada 13. jūlijs

UMBERTO GIANNINI, Salon Straight Blow Dry Cream

Pēdējā laikā no manis "dzirdamas" vien pozitīvas atsauksmes, tādēļ jāielej arī kāda darvas karote šajā medus mucā :)
Šoreiz stāsts būs par Umberto Giannini nogludinošo krēmu žāvēšanai ar fēnu. Šis krēms ietilpst Sleek & Chic produktu līnijā, kurā vēl bez šī ietilpst arī šampūns, kondicionieris un serums. Visi līnijas produkti paredzēti matu taisnošanai, nogludināšanai un spīdumam. 
Vasarā mani mati saules ietekmē paliek krietni sausāki un spuraināki, tādi kā pūkaini, neskatoties uz to, ka regulāri lietoju matu maskas un serumus. 
Manā produktu arsenālā jau ir vairāki nogludinošie līdzekļi, bet nolēmu, ka vēl viens nenāks par skādi, un iegādājos šo, jo tam bija diezgan liela atlaide.
Krēmam ir diezgan šķidra kostistence, tādēļ ir grūti to nodozēt, jo tas tek ārā diezgan nekontrolējami. Pirmajā lietošanas reizē no tūbas izlija pārāk daudz, bet tomēr es to visu iesmērēju matos. Pēc matu izžāvēšanas man kļuva skaidrs, ka jādodas matus mazgāt atkārtoti, jo tie izskatījās tā, it kā es nebūtu tos mazgājusi veselu nedēļu. Nodomāju, ka vienkārši esmu "nedaudz" pārspīlējusi ar produkta daudzumu. 
Nākamajā lietošanas reizē biju daudz uzmanīgāka un ielēju plaukstā pavisam niecīgu daudzumu. Biju nepatīkami pārsteigta, ka pēc izžāvēšanas mati īpaši daudz neatšķīrās no iepriekšējās reizes, respektīvi, tie izskatījās taukaini. Pēc ilgāka laika izmēģināju vēlreiz un atkārtojās tas pats scenārijs. Skaidrs, ka manā gadījumā šo var pieskaitīt pie nejēdzīgajiem pirkumiem.
Vienīgais, kas man iepatikās, ir krēma smarža, bet ar to diemžēl ir par maz. Jāsaka, ka iepriekš arī esmu pirkusi šī ražotāja matu kopšanas līdzekļus - gan šampūnu, gan matu masku, bet nekādu paliekošu iespaidu tie neatstāja, tādēļ domāju, ka šis būs arī pēdējais iepazīšanās mēģinājums. 

Sastāvs:
aqua, cyclopentasiloxane, isohexadecane, paraffinum liquidum, ethylhexyl stearate, phenyl trimethicone, peg-40 hydrogenated castor oil, behentrimonium chloride, cetyl alcohol, vp/va copolymer, dimethiconol, panthenol, parfum, sodium benzoate, isopropyl alcohol, dipropylene glycol, citric acid, hexyl cinnamal, linalool, limonene, citronellol, coumarin, alpha-isomethyl ionone

Kur nopirkt?
veikalos Kolonna, veikalā Cosmetics4You (Dominā), Drogās u.c.
Cena:
LVL 4,01 (cena dažādos veikalos var atšķirties)
Vērtējums:
2/10 (pāris balles par smaržu)

11 comments:

  1. nu traki :(
    Man vispār nav neviens nogludinošs sērums(nokaunos), bet kad jau galīgi spurojās iesmērēju Keune nakts sērumu arī dienas laikā un neko, normāli, noņem pūku un netaukojās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ar Keunes produktiem noteikti kaut kad jāiepazīstas :)

      Dzēst
  2. No nogludinošajiem līdzekļiem man ļoti patika Tigi bed head after party krēms. :)

    AtbildētDzēst
  3. man ir umberto Gianinni sleek & chic eļļiņa matiem. Lietoju jau sen, tā kā taisnoju matus gandrīz katru dienu šī un citreiz Body shop vīnogu kaulu eļļiņa manus matus tur manus matus pie dzīvības ;) bet man ir arī Nakts krēms- kas nav izmazgājams- un It KĀ baro. To gan es iesmērēju matos uz nakti, kad skaidri zinu, ka no rīta mati būs jāmazgā- jo nu speķis nereāls :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Citi produkti no šīs līnijas man nav bijuši, bet šis, laikam, būtu piemērots ĻOTI pūkainiem, cirtainiem un bieziem matiem - man tādi nav, tie tikai nedaudz pūkojas un nav sevišķi biezi. Domāju, ka tieši tādēļ man šis krēms neder.

      Dzēst
  4. Es šo līdzekli lietoju tieši pirms taisnošanas, nedaudz krēma iesmērēju matos un taisnoju, rezultāts labs, mitrā laikā nespurojas kā parasti tas notiek. Bet ja līdzekli paņem par daudz tad taukainu matu efekts garantēts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es jau cerēju uz tieši tādu efektu, bet nekā...

      Dzēst
  5. Es arī šo līdzekli lietoju tikai dēļ smaržas. jo to es dievinu.. bet es lieku tikai matu galos un tad nav taukaini pēc izžāvēšanas, bet nekādu citu efektu arī neredzu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o, paldies par ieteikumu, matu galos varētu pamēģināt (pavisam nedaudz:)
      Jā, smarža ir ļoti jauka :)

      Dzēst
  6. neko neesmu mēģinājusi no šī ražotāja. Bet serumu man ir briesmīgi daudz :) Tagad vairāk lietoju dažādus eļļu serumus.

    AtbildētDzēst