svētdiena, 2012. gada 8. jūlijs

ORIFLAME, Nature Secrets, Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry



Es ļoti reti pērku vienu un to pašu dušas želeju vairākkārtīgi, bet šī ir viena no retajām, kura iekļuvusi šajā kategorijā. Neesmu skatījusi, bet, man šķiet, ka šī jau būs kāda sestā, vai septītā šīs želejas pudele. Sāku viņu lietot vēl pirms bloga ieviešanas, un kaut kā pavisam neiedomājos par "seno" vannas istabas iemītnieci kaut ko uzrakstīt :)
Līdz tam tādu kompāniju kā Oriflame, Avon, Faberlic u.c. produktiem nepiešķīru sevišķu vērtību, un attieksme bija drīzāk negatīva, nekā labvēlīga. Par iedvesmas avotu kaut ko tomēr izmēģināt kļuva šis raksts skromni beauty žurnālā. 

Dušas želejai ir ļoti patīkams un garšīgs aromāts - patiešām smaržo pēc avenēm (smarža ir mazliet sintētiska, bet mani tas netraucē). Izskatās tā arī pēc ogām, kuras saberztas ar cukuru (visas konsultantes, no kurām šo želeju esmu pirkusi ir izteikušas vēlmi viņu apēst :)
Želeja satur piparmētru un aveņu ekstraktus, kā arī sintētiskas skrubējošas granulas. 
Piparmētras aromātu es ne sevišķi jūtu, lai sajustu, laikam, īpaši rūpīgi "jāieklausās", bet tas drīzāk ir pluss, jo kosmētikas produkti, kuri izteikti smaržo pēc piparmētrām, man neiet pie sirds. Tomēr aromāts ir diezgan atsvaidzinošs un vasarīgs, ar to man pilnībā pietiek.
Man visvairāk patīk tieši tas, ka želeja kalpo arī kā maigs skrubis, jo ja tā nebūtu, diez vai būtu to pirkusi vairākas reizes. 
Dušas želeja ļoti labi puto. Visbiežāk to lietoju iespiežot nelielu daudzumu rokās un tad iemasēju ādā. Ar sūkli to lietot neesmu pat mēģinājusi. Pēc dušas ir patīkama svaiguma sajūta, un želejas aromāts arī vēl kādu laiciņu jūtams.
Pret iepakojumu arīdzan man nav nekādu pretenziju, pudele ļoti viegli atverama (mani ļoti kaitina dušas līdzkļu iepakojumi, kurus ir problemātiski attaisīt) un ērta. 
Vienīgais mīnuss ir tas, ka želeja ļoti ātri izlietojas, jo sevišķi mazais iepakojums. Ziemā bija iespēja iegādāties 500ml pudeli (es paņēmu veselas divas), bet tagad, diemžēl, tādas vairs nav. Jā, tas ir mazliet kaitinoši, ka produkti mainās no kataloga uz katalogu, un nav nekādas garantijas, ka tas, kas bija atrodams vakar, būs arī rīt. Bet nu, jāpriecājas kamēr var :)

Sastāvs:
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, acrylates copolymer, glycerin, polyethylene, sodium chloride, jojoba esters, parfum, sodium hydroxide, sodium benzoate, limonene, hexyl cinnamal, propylene glycol, linalool, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, benzyl salicylate, mentha aquatica extract, rubus idaeus extract, ci 77288, ci 16035, ci 17200, ci 42090

Kur nopirkt?
no Oriflame konsultanta
Cena:
LVL 1,89 (cena jaunākajā katalogā)
Vērtējums:
8/10

6 komentāri:

  1. Man ir tā kas ar jojoba un mango.Stāv jau kādu laiku, bet vēl neesmu mēģinājusi. Draudzene, kas ieteica bija sajūsmā par šo.
    Ik pa laikam katalogā parādās lielie iepakojumi;) Tad jāķer tik ciet būs:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, iesaku vismaz izmēģināt. Man liekas, ka gandrīz vienmēr tai ir atlaide :) Iespējams, ka kaut kad tagad arī bija parādījušies lielie iepakojumi, bet es nenovaktēju. Zinu tikai, ka jūnija katalogā vispār nebija šīs želejas, bet tagadējā pieejams tikai mazais iepakojums.

      Dzēst
  2. mm ļoti jauki, skrubis un želeja, tieši tā kā man patīk :) būs jāizmēģina.

    AtbildētDzēst
  3. Jā, man arī šī dušas želeja ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  4. varu Tevi iepriecināt, augusta Oriflame katalogā šim ir tieši lielais 400 ml iepakojums pa 2,29 Ls :)
    /māra/

    AtbildētDzēst