trešdiena, 2012. gada 18. jūlijs

L'OCCITANE Ultra Rich face Soap


Pret ziepēm kā tādām jūtu vājību, parasti sapērkos visvisādas. Līdz šim viņas pārsvarā kalpojušas roku mazgāšanai, jo man ne visai patīk želejas, daudz labprātāk izvēlos ziepju gabaliņu. Vienas no mīļākajām ir Maksimā nopērkamās ziepes ar melno šokolādi, Stendera ziepes (it īpaši tās, kuras ar eikalipta smaržu) un Lush auzu ziepes. 
Ideja par to, ka arī seju varētu mazgāt ar ziepēm man šķiet simpātiska, ja vien viņas tik ļoti nesausinātu ādu. Uzzinājusi, ka L'Occitane produktu klāstā ir ziepes, kuras īpaši paredzētas sejas mazgāšanai, es, protams, nevarēju tās neiegādāties. 
Šīs ziepes formulētas ar maigu, attīrošu augu bāzi, bagātinātas ar Šī sviestu (8%), tās maigi attīra nesausinot un aizsargā ādas dabisko aizsargbarjeru. Ziepju krēmveida putas ļauj ādai justies komfortabli, padara to maigu un svaigu. Piemērotas visiem ādas tipiem.
Ziepēm ir ļoti maigs un patīkams aromāts. Man tas atgādina bērnību. Atceros, ka mamma mēdza skapī likt ziepju gabaliņus, lai gultas veļa labi smaržotu. Tad, lūk, man šīs ziepes atgādina tieši to - svaigas un tīras veļas smaržu :)
Arī visādi citādi ziepes man ļoti iepatikās. Kopš tās lietoju seja ir kļuvusi daudz tīrāka. Putas patiešām ir ļoti krēmīgas un patīkamas. Jāsaka, ka nedaudz tomēr sausina, bet šobrīd, kad sejas āda man kļuvusi kombinēta, sausuma sajūta nav ļoti izteikta - ar šo problēmu visai ātri tiek galā Clarins kumelīšu toniks. Domāju, ka ziemā šīs ziepes lietot tomēr nevarēšu, bet šobrīd man tās ļoti patīk. Taukainai ādai tās varētu labi derēt jebkurā gadalaikā. 

Sastāvs:
Sodium Palmate, Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sodium Cocoate, Sodium Palm Kernelate, Palm Acid, Palm Kernel Acid, Decyl Glucoside, Glycerin, Tocopherol, Sodium Chloride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Parfum/Fragrance, Pentasodium Hydroxide, Titanium Dioxide, Benzyl Alcohol, Linalool Coumarin, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxyaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Limonene, Titanium Dioxide

Kur nopirkt?
L'Occitane veikalā Kr. Barona ielā 40, 
universālveikalā Stockmann
Cena:
LVL 5,60
Vērtējums:
8/10

3 komentāri:

  1. Uh ar ziepēm mazgāt seju Tu gan drosmīga :) Bet ņemot vērā kā šīm šī sviests trešajā vietā un nav Sodium Lauryl Sulfate, varētu būt kā šīs ziepes ir maigākas kā Angelica gēls.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. viņas tiešām maigākas par dažu labu gēlu, ar Angelica nevaru salīdzināt, jo to neesmu lietojusi. Man pat prātā ienākusi doma izmēģināt Biodermas sejas ziepes, bet tas droši vien uz nākamo vasaru, jo šīs ir ĻOTI ekonomiskas (lietoju jau vairāk kā mēnesi, bet gabaliņš kā jauns).
      Man šobrīd prasās tādu pamatīgāku sejas attīrīšanu, jo visi mani esošie līdzekļi ir pārāk maigas dabas un nedod vēlamo tīrības sajūtu (tie visi gaida rudeni).

      Dzēst
  2. I pay a quick visit daily a few web sites and information sites to read content, but this
    webpage gives quality based posts.

    Look into my web blog: appliance repair tampa

    AtbildētDzēst