trešdiena, 2012. gada 25. jūlijs

KLORANE, Shampoo with chamomile

Parasti man nav nekādas vēlēšanās rakstīt atsauksmes par šampūniem, jo lielākoties ir grūti saprast, ko citu bez matu attīrīšanas tie vispār veic. Lielākā "atbildības nasta" par matu skaistumu, kuplumu, biezumu, spīdīgumu u.tml. jāuzņemas balzāmiem, maskām un serumiem.
Šoreiz man tāds izņēmums, jo par šo šampūnu man patiešām gribās uzrakstīt dažas rindiņas.
Jau diezgan sen gribēju izmēģināt kādu no Klorane produktiem, jo iepatikās produktu noformējums, un pozitīvās atsauksmes jau arī dara savu :)
Šis ir šampūns ar kumelīšu ekstraktu blondiem, gaiši brūniem, vidēji rūsganiem, rūsganiem, tai skaitā krāsotiem matiem. Nedaudz balina un piešķir veselīgu mirdzumu. Nesatur mākslīgas krāsvielas.
Balinošais efekts noteikti nebija tas, kas pamudināja mani iegādāties šo šampūnu, jo saulainā laikā mani mati dabiski kļūst par vismaz diviem toņiem gaišāki, tādēļ man būs grūti spriest par šo šampūna īpašību.
Pirmais, ko patiesi novērtēju ir aromāts - tas smaršo pēc kumelīšu tējas ar medu. Ļoti dabiska smarža, nav ne mazākās sintētikas "piegaršas".
Šampūns ļoti labi izmazgā matus - man pilnībā pietiek ar vienu mazgāšanas reizi. Tas ir sasniegums, jo līdz šim tās vienmēr bija divas. Konsistence šim šampūnam diezgan radikāli atšķiras no iepriekš lietotajiem - tā ir diezgan bieza, pat mazliet eļļaina, bet matu kuplumu tas nekādi neietekmē. Šajā nu jau siltajā laikā mani mati saglabā savu svaigumu divas dienas - par to esmu ļoti priecīga. Vēl šis šampūns ir ļoti ekonomisks - lai izmazgātu matus man pilnībā pietiek ar tējkarotes daudzumu (vai pat mazāk). Sākumā bažījos, ka ir tikai 200ml, bet viņš man "ies" daudz ilgāk, nekā citi (lielāka tilpuma) produkti. Esmu ļoti apmierināta, ka beidzot kaut ko nopirku no Klorane.

Sastāvs:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Cocamide Mipa, Lauryl Betaine, Butylparaben, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (Chamomilla Recutita Flower Extract), Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylparaben, Fragrance (Parfum), Hydroxypropyl, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isobutylparaben, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Pentasodium Pentetate, Phenoxyethanol, Polyquaternium-7, Propylparaben, Tetrasodium EDTA

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
LVL 7,90 (dažādās aptiekās cena var atšķirties)
Vērtējums:
9/10

5 komentāri:

  1. Super, šīs būs jāizmēģina, arī sen skatos uz Klorane matu kopšanas līdzekļiem! Sauso šampūnu neesi mēginājusi, nezinu kāpēc tas mani arī interesē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, sauso neesmu mēģinājusi nekādu, pagaidām nav bijis vajadzības. Bet parastos Klorane šampūnus, un gan jau arī citus kopšanas līdzekļus, ir vērts iemēģināt :)

      Dzēst
  2. Iedvesmoji ar KLORANE shampuunu, buus jaapameklee aptiekaas :)

    AtbildētDzēst
  3. Pievērsiet uzmanību sastāvam.Nekādā gadījumā neiegādājieties kosmētiku,kuras sastāvā ir kaut viens parabēns,un šeit tie ir jau pieci!!!

    AtbildētDzēst