pirmdiena, 2012. gada 30. jūlijs

BIODERMA, Hydrabio Light cream


Skaistumlapas Skaistuma blogeru izvēlē Jūnijs/Jūlijs jau "nominēju" šo Biodermas krēmu kā savu iemīļotāko produktu šobrīd, bet gribējās par viņu pastāstīt nedaudz plašāk. 

Ražotājs:
• Inovatīvais BIODERMA produkts, patentētais Aquagenium® bioloģiskais komplekss stimulē ādas šūnu spēju dziļumā radīt un noturēt uz virsmas ādas līdzsvaram nepieciešamo mitrumu.
• Pateicoties Hydrabio Light ilgstošajai mitrināšanai*, āda atgūst savu labsajūtu, elastību un mirdzumu.
• Hydrabio Light sastāvs ir hipoalerģisks un neaizsprosto poras.

Pagājušajā vasarā lietoju serumu no šīs pašas sērijas - ļoti patika, bet šovasar iegādājos šo. Krēmam ir ļoti viegla, mazliet želejīga konsistence, bet tas nav šķidrs. Tas viegli klājas, ļoti ātri iesūcas un neatstāj ne mazāko lipīguma sajūtu. Es nezinu kā ir citiem, kuri arī ir lietojuši šo krēmu, bet man, lai tas būtu pietiekošs visai sejai un dekoltē zonai, ir nepieciešams 3-4 reizes nospiest krēma dozatoru. Tādēļ vislielākais šī krēma mīnuss ir neekonomiskums, jo divu mēnešu laikā man tas jau gandrīz beidzies, kas ir ļoti skumji. Parasti man sejas krēms izlietojas aptuveni 3 - 4 mēnešu laikā, bet šis gandrīz uz pusi ātrāk. Serums bija krietni ekonomiskāks - man liekas, ka lietoju viņu gandrīz 5 mēnešus.
Bet nu par krēma iedarbību. 

Šajā ziņā mani viss apmierina, pat vēl vairāk. Galvenais, ko no šī krēma gaidīju ir mitrināšana, un šo funkciju, manuprāt, viņš veic ļoti labi. Ziemā, kad mana āda kļūst īpaši sausa (kā jau daudziem), domāju, ka būtu nepieciešams kas intensīvāks, bet vasarā ir ļoti labi. Pārsvarā šo krēmu lietoju vakaros. No rītiem iztieku tikai ar toniku, pēc tam uzreiz klāju saules aizsargkrēmu, jo divas krēma kārtas manai sejai šobrīd būtu pārāk liels pārbaudījums. Esmu izbaudījusi arī tādu sajūtu, ka sejas āda ir sausa (sajūta ir velkoša un nepatīkama), bet tajā pašā laikā (dēļ karstuma) tā svīst - nav nekā nepatīkamāka. Šobrīd tā nav, dienas gaitā sejas āda jūtas ļoti komfortabli, nav nekādas sausuma sajūtas - domāju, ka tas ir tieši Hydrabio Light nopelns. Ja parādās spīdums, šobrīd to veiksmīgi atrisinu ar matējošajām salvetēm (smieklīgi, bet tās esmu "atklājusi" tikai šovasar).

Sastāvs:
WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYEHTYLENE, SODIUM LACTATE, ARACHIDYL ALCOHOL, NIACINAMIDE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, PENTYLENE GLYCOL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HEXYLDECANOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE, (PARFUM)

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
aptuveni LVL 14
Vērtējums:
8/10

7 komentāri:

  1. Es šo lietoju ziemas/rudens perioda, kā dienas krēmu, patika :) bet es tevi nomierināšu ka Tu neesi izšķerdigākā šī krēma lietotāja, man tas beidzās apmērām pēc trīs nedēļām :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pēc 3 nedēļām????? Jā, tad man sanāk ļoti ekonomiski :)

      Dzēst
  2. :D bet man krēmi vienmēr beidzās ļoti ātri, man vajag daudz jo mana āda tos ēd un ēd :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vienmēr likās, ka man viss beidzas pārāk ātri, kamēr citi vienu krēmu lieto pat pusgada garumā. Man vienai draudzenei 50ml krēma pietiek veselam gadam - to es nekādi nevaru saprast, laikam vajadzētu kādā lietošanas reizē klāt stāvēt :) Kurš Tev bijis visekonomiskākais? Man, laikam, visilgāk lietojas acu krēmi - patiešām pietiek vismaz pusgadam. Mans Decleor krēmiņš joprojām "dzīvs" :)

      Dzēst
  3. acu krēmi, jā, visi iet ilgi, no sejas krēmiem vis ekonomiskākie bija Chanel Hydra Beauty sērijas, tie gāja kādus četrus/trīs mēnešus. Tagad lietoju Clinique jauno mitrinošo krēmu izskatās ka tas arī ies ilgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. vot no Clinique es neko no sejas kopšanas produktiem neesmu lietojusi, visu laiku atbaida tas, ka it kā lielākoties tie esot orientēti uz taukainas/kombinētas ādas problēmu risināšanu. Tomēr gribētos izmēģināt viņu extra mild ziepes un nulto sejas losjonu, kas paredzēti sausai ādai.

      Dzēst
  4. Es tagad lietoju šo - http://www.clinique.com/product/1687/20522/Skincare/Moisturizers/Moisture-Surge-Intense-Skin-Fortifying-Hydrator/index.tmpl. Kā nakts krēmu super labi mitrina, bet ir pamatīgi smags. Vispār iesaku laut ko pamēģināt no Clinique sejas krēmiem, tie viņiem ir labi, kaut vai to pašu turnaround sēriju, tā nav taukainai ādai.

    AtbildētDzēst