sestdiena, 2012. gada 28. aprīlis

SCHOLL, Rough Skin Removing Scrub

Foto: Elīna Sparāne          

Šoreiz es gribu pastāstīt par savu mīļāko kāju kopšanas produktu. Mīļākais tas ir tādēļ, ka līdz šim tas ir efektīgākais kāju skrubis, kuru esmu lietojusi. Vairākums no citiem šāda veida produktiem man ir šķituši pārāk maigi un neefektīvi - tāda neliela pēdu masāža vien sanāk. 
Ar šo līdzekli viss ir pavisam savādāk. Skrubis satur dabīgā pumeka granulas un augļskābes (stearīnskābi un pienskābi), kuras arī rūpējas par pamatīgu sausās un raupjās pēdu ādas likvidēšanu. 
Skrubis jālieto uz sausām pēdām, jāiemasē ar apļveida kustībām. 
Nezinu, vai man sanāk apļveida kustības, bet es to vienkārši iemasēju un raupjums pazūd kā nebijis. Pēdas paliek ļoti maigas un kļūst rozīgas. Es pat nevaru iedomāties kādā stāvoklī jābūt pēdu ādai, lai šis skrubis tai nespētu palīdzēt.
Vispār, kopš esmu iegādājusies savu pirmo Scholl kāju kopšanas līdzekli, uz citu zīmolu produkciju neesmu pat skatījusies, jo manā gadījumā šī ir labākā (arī kāju krēmi un mitrinošās putas ir ļoti labi).
Iesaku!

Sastāvs:
Aqua, Pumice, Paraffin, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cera Alba, Cetyl Esters, Vaccinium Myrtillus, Saccharum Officinarum, Acer Saccharum, Citrus Aurantium Dulcis, Citrus Medica Limonum, Lactic Acid, Tromethamine, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben 

Kur nopirkt?
Drogās

Cena:
LVL 3,10

Vērtējums:
10/10

6 komentāri:

  1. Tas viennozīmīgi ir arī mans mīļākais pēdu skrubis, cik ir mēģināti, bet neviens nelīdzinās šim!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vienmēr un visiem to iesaku, ja kāds meklē skrubi pēdām :)

      Dzēst
  2. šīs ir mans mīļākais arī :) tikai es to nevaru klāt ar plikām rokām, liekās kā baigu satraumē plaukstas :(

    AtbildētDzēst
  3. šis ir arī mans mīļākais produkts pēdām :) Tātad vienbalsīgi!

    AtbildētDzēst