piektdiena, 2012. gada 6. aprīlis

Dr. SCHELLER, Irritationsmilderndes Intensiv-Serum jojoba&shisandra


                                         Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Dr.Scheller ir unikāla dabas un efektu kombinācija. Izmantojot pilnīgi dabīgas sastāvdaļas, vērtīgas eļļas un augstas kvalitātes ekstraktus, Dr.SCHELLER izstrādā inovatīvus, efektīvus un sertificētus dabīgus produktus jūsu ādas kopšanai ikdienā. Dr.Scheller ir vienīgais dabīgas kosmētikas zīmols, kurā tiek izmantota NanoSolves® tehnoloģija, kas apvieno maigu, dabīgu ādas kopšanu un izcilu iesūkšanos. NanoSolves® dod iespēju izmantot augu izcelsmes aktīvas sastāvdaļas daudz specifiskāk un efektīvāk, kā tas jebkad bijis iespējams dabīgajā kosmētikā, nodrošinot skaistu un veselīgu ādu. NanoSolves® sastāv no caurspīdīgas sojas, lecitīna emulsijas, kas tiek iegūta no pilnīgi dabīgiem augiem. Šīs tā saucamās bio-nanosomas ir mikrokapsulas, kas transportē augsti efektīvus, pilnīgi dabīgus ekstraktus ādā, kur tie var aktīvi darboties tieši tur, kur tas ir visvairāk nepieciešams. 


Ko saku es:
Diemžēl tieši par šo Dr. SCHELLER produktu aprakstu es neatradu (kastīti jau esmu izmetusi), bet tas ir paredzēts jutīgai ādai. Produkts satur šizandras ekstraktu un jojobas eļļu, kuru virsuzdevums ir nomierināt ādu un mazināt apsārtumus. Jāsaka, ka es vienmēr "uzķeros" uz solījumiem "mazina apsārtumu", "nomierina", "radīts jutīgai ādai" utt., jo tās ir tieši manas sejas ādas izteiktākās problēmas. Saprotu, ka tikai ar krēmiem un serumiem šo problēmu atrisināt nevar, bet mazināt gan. 
Serumu paredzēts lietot pēc ādas attīrīšanas (no rīta un vakarā), pirms sejas krēma uzklāšanas. Iegādājos es viņu pagājušajā vasarā (Disco Cosmetics veikalā, bet tagad, manuprāt, viņi vairs netirgo Dr. Scheller produkciju) un lietoju aptuveni divus mēnešus tieši tādā veidā kā iesaka ražotājs. Un... nesagaidīju pilnīgi nekādu rezultātu - nebija manāmi pat vismazākie uzlabojumi. Serumu es lietoju komplektā ar Biodermas Sensibio AR krēmu ar kura palīdzību es biju panākusi daudz labāku savas sejas ādas stāvokli. Dr. Scheller serums neuzlaboja situāciju, bet vismaz nepadarīja to sliktāku. Ar, vai bez viņa - nekādas starpības. Produkta konsistence man atgādina olas baltumu (diezgan staipīga), mazliet iedzeltenā krāsā. Pēc uzklāšanas seja ir lipīga, bet pāris minūšu laikā serums iesūcas. Krēms pēc seruma ir nepieciešams, jo tas nemitrina un sajūta ir diezgan nepatīkama - velkoša. 
Varbūt kādam ir pozitīvāka pieredze ar šo serumu?

Sastāvs:
Aqua, Glycerin, Betaine, Dipotassium Glycyrrhizate, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Gossypium Herbaceum Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Sodium Hyaluronate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Chondrus Crispus, Lecithin, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Alcohol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Kur nopirkt?
Manuprāt, tagad Dr. Scheller produkti nopērkami Eurokos veikalā
Cena:
aptuveni LVL 9
Vērtējums:
2/10

3 komentāri:

  1. Cena uzrādīta nereāla,tiko pati nopirku ,Vācijā ,samaksāju 1,78 eiro,līdz ar to cena atbilst rezultātam.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hm, dīvaini, es atceros, ka pirku šo serumu ar atlaidi pa kādiem 6Ls, bet pilnā cena bija ap 9Ls, vai nedaudz vairāk.... Tad jau uzcenojums pie mums kaut kāds vājprātīgs. Nezinu cik maksā Dr. Scheller produkcija Eurokos veikalā pie mums, intereses pēc būs jāpaskatās, bet iegādāties no viņiem gan neko vairs neplānoju

      Dzēst