svētdiena, 2012. gada 22. aprīlis

DECLEOR, 1. daļa

           Foto: Elīna Sparāne

Kopš pirmo reizi ieraudzīju šos Decleor dāvanu komplektus - man vienkārši nebija miera. Ļoti gribēju izmēģināt viņu produkciju, jo ir lasīti milzum daudz labi vārdi par šo kosmētiku. Izvēlējos sev komplektu, kurš paredzēts jutīgas ādas kopšanai. Tajā ietilpst divi pilna apjoma produkti no Harmonie Calm līnijas - sejas krēms un acu krēms, Aromessence Rose D'Orient paraudziņš un Aroma Night sērijas balzāma paraudziņš. Manuprāt, ļoti labs komplekts, it sevišķi ja ņem vērā, ka viņš izmaksā tieši tik daudz, cik parasti maksā viens pats sejas krēms. 

DECLEOR, Harmonie Calm, Soothing milky cream

Harmonie Calm līnijā ietilpst četri produkti - sejas krēms, fluīds, krēms acu zonai un nomierinoša sejas maska. Tie nesatur krāsvielas, spirtu un ir Ph neitrāli. 
Šis krēms ir paredzēts normālam ādas tipam ar noslieci uz sausu. Pateicoties "Lacto Calm" kompleksam, kā arī aizsargājošiem un nomierinošiem augu komponentiem, krēms mazina ādas diskomfortu un apsārtumus, iedarbojoties uz to rašanās cēloni. Krēms mitrina ādu un pasargā no ārējās vides negatīvās ietekmes. Krēms satur arī Damaskas rozes ēterisko eļļu, kas plaši pazīstama ar savu nomierinošo ietekmi uz ādu. 

Krēmam ir ļoti viegla tekstūra, ziemā es to neriskēju lietot no rītiem, tikai vakaros, bet kopš laikapstākļi ir kļuvuši draudzīgāki, reizēm lietoju to gan no rītiem, gan vakaros. Gandrīz uzreiz pēc krēma uzlikšanas var klāt arī dekoratīvo kosmētiku, jo krēms ļoti ātri iesūcas - reizēs, kad jāsteidzas, tas ir ļoti ērti. 
Kā jau ražotājs saka, krēms vairāk piemērots normālai ādai, jo man pietrūkst mitrināšanas - lai sejas āda visu dienu justos komfortabli, pirms krēma lietošanas vajadzētu likt kādu mitrinošu serumu, vai masku, bet man no rītiem diemžēl pietrūkst laika šādām padarīšanām, tādēļ biežāk šo krēmu lietoju vakaros - komplektā ar Aromessence Rose D'Orient. 
Neatkarīgi no tā, ka manai ādai šis krēms nesniedz pietiekamu mitrināšanu, tas ļoti labi pilda savas ādu nomierinošās funkcijas - burtiski pusstundas laikā pēc krēma uzklāšanas sejas apsārtums manāmi mazinās, seja kļūst gaišāka un vienmērīgāka, tādēļ es viņam piedodu visus pārējos trūkumus. 

Sastāvs:
Water (Aqua), Glycerin, Isononyl Isononanoate, Caprylic / Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glycol Palmitate, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Squalane, Panthenol, Zea Mays (Corn) Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Boerhavia Diffusa Root Extract, Betula Alba Bark Extract, Scrophularia Nodosa Extract, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Palmitoyl Grape Seed Extract, Palmitoyl Pine Bark Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Dipropylene Glycol, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Cottonseed Oil/Palm Oil Aminopropanediol Esters, Arachidyl Glucoside, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Maltodextrin, BHT, Tetrasodium EDTA, Glycolipids, Polysorbate 20, Sclerotium Gum, Glyceryl Stearate Se, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol

Vērtējums:
8/10

DECLEOR, Aromessence Rose D'Orient, Soothing serum


Vislielākā nepacietība man bija iemēģināt tieši leģendāro Aromessence. Pirmais, protams, bija tās burvīgais aromāts - man tā smaržo kā saules pieliets rožu dārzs. Aromāts ir reibinošs, bet ļoti patīkams, silts un nomierinošs. 
Kā ražotājs iesaka, pirms aromesences lietošanas, pāris tās pilienus sasildu plaukstās, ieelpoju aromātu un tad uzklāju uz sejas. Sajūtas ir ļoti patīkamas :)
Vislabāk tā mijiedarbojas komplektā ar Decleor sejas krēmu. Es pagaidu (kādu pusstundu) kamēr aromesence iesūcas un tad uzklāju krēmu. Sākotnēji mana āda uz šo visu reaģēja ļoti labi. Viss ziemas periodā raksturīgais ādas sausums bija kā ar roku noņemts - arī pēc ilgstošas atrašanās ārā āda nebija tik apsārtusi kā tas ir parasti, un nevajadzēja simtiem serumu un masku, lai āda justos kaut cik normāli - pietika tikai ar diviem produktiem.
Bet pēc kāda mēneša aromesences lietošanas mana seja sāka visai dīvaini uzvesties. Man parasti nemetas pumpas, ja arī tā notiek, tad tas ir visai reti, bet te pēkšņi pumpas - uz vaigiem, uz pieres, uz zoda. Sākumā es nesapratu kas notiek, bet tad man radās aizdomas par to, ka tas ir tieši no aromesences, jo par šādu ādas reakciju uz šo produktu biju jau lasījusi. Teikt, ka man bija ļoti skumji, ir neteikt neko, jo man ļoti patika efekts, kuru sniedza šis produkts. Uzreiz kā pārtraucu regulāru aromesences lietošanu, pumpas pazuda. Nezinu, varbūt lietoju to pārāk bieži, bet ikvakara aromesences lietošana man bija tik ļoti iepatikusies, ka es vienkārši nevarēju atturēties :) Turpināju to lietot, bet nu vairs tikai pāris reizes nedēļā, tiklīdz parādījās kāda pumpa, ieturēju pauzi. 
Man ļoti patīk šis serums (aromesence), un es pat domāju, ka neatkarīgi no visa, sākoties nākamajai ziemai es tomēr iegādāšos viņu, jo efekts ko tā sniedz ir ir ļoti labs - āda ir mitrināta, nav nekādas sausuma vai diskomforta sajūtas, seja iegūst veselīgu mirdzumu un daudz labāk "panes" ārējās vides negatīvo ietekmi. Tikai manā gadījumā tā jālieto ar mēru - kas par daudz tas par skādi :)

Sastāvs:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Neroli Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Linalool, D-Limonene, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Citral

Vērtējums:
9/10

Kur nopirkt?
es šo komplektu pirku universālveikalā Stockmann, tas bija Ziemassvētku piedāvājums, bet arī pavisam nesen manīju pārdošanā tādus pašus

Cena:
LVL 35,30

7 komentāri:

  1. Esence tiešām ir viens no pazīstamākiem Decleor produktiem, tādēļ gribu jautāt par tām pumpām - tās bija alerģiskas vai tādas iekaisušas kā pie nosprostotām porām?
    Un vēļ, ļoti gaidu atsauksmi par acu krēmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drīzāk alerģiskas (sarkanas), jo tiklīdz pārtraucu lietot aromesenci, pumpas diezgan ātri pazuda, bet lietojot aromesenci divas reizes nedēļā pumpas nemetās.
      Jā, par acu krēmu būs 2. daļā:)

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Nē, diemžēl maskas nebija, pat ne paraudziņš :( Bet tik un tā, ļoti izdevīgs pirkums.

      Dzēst
  3. I think this is among the most important information for me.
    And i'm glad reading your article. But should remark on few general things, The web site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

    Also visit my blog post - appliance repair tampa

    AtbildētDzēst
  4. I'm gone to tell my little brother, that he should also pay a quick visit this web site on regular basis to take updated from latest reports.

    Feel free to surf to my web site - marketing strategy

    AtbildētDzēst
  5. Hello! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

    Feel free to visit my web blog :: online criminal justice courses

    AtbildētDzēst