sestdiena, 2012. gada 24. marts

STENDERS, Dzērveņu dušas zefīrs


               Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Dušas zefīrs ar dzērveņu ekstraktu, cukura skrubentu un īstām zemeņu sēkliņām ādas ikdienas kopšanai. Dušas zefīra tekstūra līdzinās vieglam un maigam krēmam. Kopā ar ūdeni uz ādas tas veido gaisīgas putas, kas kopā ar skrubentiem maigi, bet efektīvi attīra un tonizē ķermeņa ādu. Pēc tam āda viegli smaržo pēc dzērvenēm, sniedzot uzmundrinājumu ķermenim un garam. Dušas zefīra ph līmenis ir 5,5. Nesatur parabēnus un sulfātus.

        Foto: Elīna Sparāne

Ko saku es:
Diezgan sen nebiju bijusi nevienā Stenders veikalā, jo bija kaut kā apnikusi viņu produkcija. Apnikusi tādēļ, ka gandrīz katrā jubilejā, vai kādos citos svētkos kāds dāvināja kaut ko no Stendera (tas nav pārmetums dāvinātājiem). Atceros laikus kad tikko bija parādījies Stenders un katros svētkos viņu veikali bija burtiski pārblīvēti - katrs kastēm pirka bumbas un ziepes. Nereti aizejoet pie kāda ciemos vannas istabās esmu manījusi kaudzes ar neizpakotām bumbām. Gribot negribot tas viss manī radīja tādu kā pretreakciju, bet tas jau nenozīmē, ka Stenders produkcija ir slikta vai kaut kā tamlīdzīgi. 
Nesen tomēr biju iegājusi Stenderā un biju patīkami pārsteigta, ka produktu klāsts ir ievērojami audzis un daudzi no jaunumiem manī izraisīja interesi. Pārdevēja izrādīja jaunos zelta produktus - ziepes, dušas želeju un vannas eliksīru. Tad iedeva pasmaržot dušas zefīrus - greipfrūtu zefīrs man neiepatikās (nepatīk greipfrūtu smarža kosmētikā), bet dzērveņu zefīra smarža iepatikās uzreiz - tāda svaiga un uzmunrinoša. Dušas zefīrs satur cukuru un zemeņu sēkliņas, kuras diezgan maigi "skrubē" ķermeņa ādu,  tādēļ to var lietot katru dienu. Nepieciešams paņemt pavisam nelielu produkta daudzumu, lai izveidotos diezgan liels putu daudzums - dušas zefīrs ir diezgan ekonomisks.  Bet visvairāk par visu man tomēr patīk smarža - parasti es šo zefīru lietoju rīta dušas laikā, jo šis aromāts mani ļoti labi pamodina un es jūtos smaržīga un tīra - gatava jaunai dienai :)

Sastāvs:
Sucrose (Sugar), Glycerin, Aqua (Water), Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Propylene Glycol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Fragaria Vesca (Strawberry) Seed, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum ( Fragrance), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Alcohol, Tetrasodium EDTA, Denatonium Benzoate, CI 16255

Kur nopirkt?
jebkurā "Stenders" veikalā
Cena:
5,90LVL
Vērtējums:
9/10

4 komentāri:

  1. Mani arī stenders kaut kā nevilina, bet nesen Olimpijā tik smukus skatlogus sataisīja ka tā vien gribās iegriezties. Tagad zināšu kam pieverst uzmanību :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, Stenders tā kā mazliet "atdzimis" šobrīd :)

    AtbildētDzēst
  3. Man uzdāvināja zaļo greipfrūtu dušas zefīru.Man ir ļoti sausa visa ķermeņa āda (turklāt ziemā tendence uz pastiprinātu sausumu,niezi u.c. niķiem).Manu ādu šis produkts nemitrināja,bet vēl vairāk arī nesausināja,tā,ka rezultātā tāds neitrāls vērtējums.Patīk produkta tekstūra,tiešām atgādina zefīru un vajag diezgan maz,lai labi putotu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ir ļoti sausa ķermeņa āda un tādēļ gandrīz neviens mazgāšanās līdzeklis man nespēj aizvietot ķermeņa krēmu vai pieniņu lietošanu pēc dušas. Izņēmums varētu būt vienīgi dušas eļļa.

      Dzēst