piektdiena, 2012. gada 16. marts

REAL TECHNIQUES, Stippling Brush

                     Foto: Elīna Sparāne


Ko saka ražotājs:
Ota šķidrajam pūderkrēmam un birstošajam pūderim. Otai ir taklona sariņi. 
Lietošana: Izmantojiet otas galiņu, lai uzklātu tonālo krēmu vai birstošo pūderi. 

Ko saku es:
Mans otu arsenāls nav visai plašs - dažas acu ēnu uzklāšanai, viena lielā pūderota, viena tonālā krēma uzklāšanai un viena kabuki ota, kuru tā arī neesmu iemēģinājusi. Visvairāk lietotās man ir acu ēnu uzklāšanai paredzētās otas, jo tur es bez viņām nekādi nevaru iztikt. 
Līdz šim tonālo krēmu visbiežāk uzklāju ar pirkstiem, jo tā, manuprāt, bija visērtāk un visātrāk. Biju iegādājusies Eco Tools otu, bet man viņa nešķita sevišķi parocīga - grūti bija panākt vienmērīgu klājumu un laika patēriņš bija divtik ilgāks. Tomēr ideja par labu otu tonālā krēma uzklāšanai mani nepameta. 
Es arī esmu viena no tām, kurai ļoti patīk pixiwoo kanāls un tur es uzzināju par Real Techniques otām. Kad ieraudzīju, ka arī pie mums tās nopērkamas, sapratu, ka visvairāk vēlos izmēģināt tieši Stippling Brush. 
Jāsaka, ka šī ota pārspēja visas manas cerības - tonālo krēmu tā uzklāj ļoti vienmērīgi, bez jebkādām līnijām, tā ir ļoti ērta lietošanā, ļoti mīksta un ļoti ātri un viegli mazgājama - vieni vienīgi plusi. Noteikti jāiemēģina arī citas Real Techniques otas.

Kur nopirkt?
Universālveikalā Stockmann, Rīgā, 13. Janvāra ielā 8

Cena:
aptuveni 9LVL

Vērtējums:
10/10

7 komentāri:

  1. Es arī tikai nesen, no Naktsmeitas, uzzināju kā šīs otas pie mums var nopirkt, noteikti drīzumāiegādāšos šo, man ļoti trūkst labas otas tonālā krēma uzklāšanai.

    AtbildētDzēst
  2. Šī ota ir manā Wishlistā. Jācer, ka drīzumā tikšu pie tādas un citām Real Techniques otiņām. Man arī ir Ecotools tonālā krēma ota, bet kā jau tu teici, tā tiešām ir pārāk neparocīga.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, noteikti nevar salīdzināt Eco Tools ar šo otu.

      Dzēst
  3. Paldies!!! Šī ota tagad noteikti ir mana UK brauciena saraksta augšgalā

    AtbildētDzēst
  4. kur tieši viņas stokmanī stāv?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aptuveni tur, kur atrodas MUFE, L'Oreal, Gosh, Artdeco stendi. Tur pa vidu ir OPI un Orly (vēl k-kādu) nagu laku stendi un blakus ir arī otu stends.

      Dzēst