otrdiena, 2012. gada 6. marts

MADARA, Moon Flower tonējošs fluīds



                                     Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Tonējošs fluīds visiem ādas tipiem. Ietonē, izgaismo un viegli mitrina sejas un kakla ādu. Piešķir ādai svaigu nokrāsu un mirdzumu. Nomaskē nelielus defektus un smalkas krunciņas. Vieglāka alternatīva tonālajam krēmam – neveido uz sejas grima kārtu, nenosprosto poras. Kā pilmēness gaismā ievizas pīpenes zieds.
Lietošana: Vienmērīgi uzklāj uz attīrītas un tonizētas sejas un kakla ādas. 

Ko saku es:
Domāju, ka ļoti daudziem šis produkts jau sen zināms un izmēģināts, bet neskatoties uz to es gribu uzrakstīt arī savas domas par mēnesspuķi. 
Pirmo reizi to iegādājos kaut kur pirms diviem gadiem un pa šo laiku esmu izlietojusi jau divus iepakojumus. Manā gadījumā tas ir izteikts vasaras produkts - tad neprasās neko treknu, vai biezu, gluži otrādi. 
Mīnuss, manuprāt, ir tas, ka fluīdam nav pietiekami liela saules aizsargfaktora (sastāvā ir titāna dioksīds, tomēr uz iepakojuma nav norādīts konkrēts aizsargfaktora skaitlis, kas liek domāt, ka tas nav augstāks par 6), jo vasaras sezonā man tas ir ļoti būtiski, tādēļ gribot negribot nākas klāt vairākas kārtas - vispirms saules aizsargkrēmu un tad mēnesspuķi.
Visvairāk man patīk tas, ka uzklājot šo fluīdu seja izskatās starojoša, bet ne taukaina - tāda, it kā es būtu ļoti labi izgulējusies. Sejas tonis nedaudz izlīdzinās, bet pavisam minimāli. Ja nepieciešams kaut ko nomaskēt, tad nākas izmantot korektoru. 
Manuprāt, Madaras tonējošo fluīdu visvienkāršāk uzklāt ar pirkstiem, bet jāiemasē diezgan rūpīgi, jo neskatoties uz to, ka tonis nav tumšs un krēma konsistence ir ļoti viegla, nerūpīgas uzklāšanas pēdas ir pamanāmas.
Smaržo fluīds pēc zālītēm (man atgādina pelašķu smaržu, kaut gan sastāvā to nemaz nav), manuprāt, tā smaržo gandrīz visa Madaras produkcija - vismaz tie produkti, kurus esmu izmēģinājusi. Smarža diezgan ātri izgaist, jūtama tikai produkta uzklāšanas brīdī. Dienas gaitā tas nekur nepazūd un vakarā sejas tonis izskatās tikpat labi kā no rīta. 
Es lietoju to ne sevišķi regulāri, kā jau teicu - visvairāk tieši vasarā. Reizēm mēdzu to sajaukt kopā ar biezākas konsistences tonālo krēmu, lai panāktu šo svaigo ādas mirdzumu.

Sastāvs:
Aqua, Alcohol, Simmondsia Chinensis, Glycerin, Rosa Damascena, Theobroma Cacao, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hypericum Perforatum, Calendula Officinalis, Chamomilla Recutita, Algae, Plantago Major, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Xantan Gum, Aroma, Citral Eugenol, Limonene, Linalool, Mica (Cl 77019), Titanium Dioxide (Cl 77891), Iron Oxides

Kur nopirkt?
Var iegādāties kādā no MADARA Cosmetics veikaliem - T/C Galerijā Centrs, T/C Alfa, T/C Spice un Ieriķu ielā 3 (Rīgā). Jebkurā no KOLONNAS veikaliem pa visu Latviju, Biotēkas veikalos, T/C STOCKMANN. 

Cena:
16,50LVL

Vērtējums:
8/10

8 komentāri:

  1. man no tās uzmācīgās zāles smakas paliek slikti

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tā varētu būt, ka konkrētais aromāts nešķiet patīkams, bet man tā nav

      Dzēst
  2. Man gan patīk Madara kosmētikas aromāts, bet tā starpībā starp Madara aromātu un kādu citu ne dabīgo kosmētiku ir milzīga, es atceros kā es raustījos no Lancome Visionnaire seruma aromāta, jo to es sāku lietot uzreiz pēc Madara krēma. Man likās ka es sev smaržas uz sejas smērēju, pēc laika man tas aromāts gan vairs nešķiet nekas traks.
    Par puķi, man ir dalītas jūtas, pilns iepakojums man nekad nav bijis bet periodiski trāpās paraudziņi, vasarā ir ok, kaut arī vienalga starpība starp kakla ādu un sejas ādu ir, bet ziemā nekādā gadījumā, jo es esmu pārāk bāla. Bet efekts man ļoti patīk, tāds veselīgs spīdums sejai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es vienmēr smērēju arī uz kakla, savādāk starpība būtu diezgan izteikta

      Dzēst
    2. Un drēbes nekrāso? Es nekad tonālo uz kakla neesmu smērējusi (tikai uz kājām :))

      Dzēst
    3. O, uz kājām? Manas kājas ir baltas kā papīrs (gandrīz), ar tonālo tās varētu izskatīties maigi izsakoties - smieklīgi.
      Nē, drēbes nekrāso, vismaz ne tādā mērā, lai es būtu manījusi. Bet vasarā (kad es vairāk lietoju mēnesspuķi) kakls man parasti atsegts, tāpēc nav nekā ko smērēt.

      Dzēst
    4. Bet vēl arī tas, ka uz kakla lielos daudzumos tonālo nesmērēju, tikai tik daudz, lai izlīdzinātu robežas - ar to, kas palicis uz otas, vai uz rokām.

      Dzēst
    5. Nu tas bija ārkārtas gadījums, bet, izskatījās labi, zilgan bālās kājas izskatītos drausmīgāk.:)
      Jā tas laikam arī no ādas tipa atkarīgs, jo man visi tonālie pat kreklu apkakles nokrāso, bet tas varētu būt dēļ tā, ka man āda taukojās. Vasarā gan, kad drēbe ir atklātākā, tad varbūt kāds fluīds arī noturētos uz kakla.

      Dzēst