pirmdiena, 2012. gada 12. marts

LUSH, Angels on Bare Skin

              Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Maltās mandeles līdzekļa sastāvā atloba atmirušās ādas šūnas, lavandas eļļa un kaolīns balansē tauku izdalījumus, rožu ekstrakts mīkstina un glicerīns mitrina ādu.
Lietošana: nelielu gabaliņu izšķīdināt siltā ūdenī un gatavu maisījumu uzklāt sejas ādai ar masējošām kustībām. Noskalot ar siltu ūdeni.


Ko saku es:
Parasti es ar sejas skrubjiem sevišķi neaizraujos, jo man ir jutīga un kuperoza āda, bet salasījusies pozitīvas atsauksmes par enģeli nolēmu, ka man jaizmēģina. Jau iepriekš zināju, ka uz kuperozes skartajiem sejas laukumiem (vaigiem) šo skrubi nelietošu, bet gan tikai T-zonai. 
Palūdzu, lai man iesākumā iedot 50 gramus - izmēģināšanai. 
Pēc izskata enģelis nav sevišķi tīkams, bet nav arī nekas briesmīgs - atgādina miežu putru, vai kaut ko tamlīdzīgu. Smarža tam ir diezgan neitrāla - var nedaudz just lavandu, mazliet rozi, aromāts diezgan "mierīgs" (atšķirībā no daudziem citiem Lush produktiem). 
Kā jau ražotājs iesaka - es nolauzu nelielu gabaliņu un sajaucu to ar ūdeni. Kad skrubi lietoju pirmo reizi, ūdeni pielēju par daudz un man tur nekas nesanāca. Ūdens nepieciešamais daudzums ir daži pilieni - tad izveidojas tāda graudaina putriņa ar kuru skrubēties. Pats process ir visai ķēpīgs, jo skrubja gabaliņi krīt uz visām pusēm, kaut kāda daļa ielīp matos - noskalošana prasa zināmu laiku :) Ja rezultāts man nebūtu iepaticies, es visai ātri būtu atmetusi šo ķēpu, bet man iepatikās - seja pēc skrubja lietošanas ir ļoti gluda, tāda matēta, samtaina. Respektīvi, man skrubis iepatikās. 
Iegādājoties šo produktu noteikti jāpievērš uzmanība derīguma termiņam, jo tas nav visai garš (3 mēneši) - vislabāk to turēt ledusskapī un pie vajadzības izņemt. Es enģeli lietoju vienu reizi nedēļā (ne biežāk), bet kam ir taukaina āda - droši varētu lietot divas reizes. Es pat izlasīju forumā, ka ir cilvēki, kuri to lieto katru dienu, bet es tomēr neieteiktu - tas tomēr ir skrubis. 

Sastāvs:
Ground almonds, Glycerine, Kaolin, Water, Lavander Oil, Rose Absolute, Chamomile Blue Oil, Tagetes Oil, Benzoin Resinoid, Lavander Flowers, Limonene, Linalool

Kur nopirkt?
Rīgā, Dzirnavu ielā 70

Cena:
aptuveni 4LVL (par 100g produkta)

Vērtējums:
8/10

5 komentāri:

  1. Es vel tā arī neesmu neko no Lush izmēģinājusi, nezinu ar ko sākt, tur vis tāds, ne priekš manis, bet pamēģināt gribās. Šīs skrubis likās interesants, ja..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal viss tur liekas tik interesants, visu gribas izmēģināt. Vienīgais kas man ne visai patika - vannas bumbas - viņas ir salīdzinoši dārgas, bet, manuprāt, ir sliktākas par Stendera bumbām, bet ziepes man ļoti patīk. Dušas želeja ar svaigi pļautas zāles aromātu (saucās Grass) ir nākamā, kuru ļoti gribu iegādāties - vasarā būs īsti laikā. Mans top produkts no Lush noteikti ir Lemony Flutter - sviests kutikulas kopšanai, bet noder arī ja rokas, vai pēdas ir sausas. Ļoti daudzi slavē viņu svaigās maskas, es pagaidām esmu pamēģinājusi tikai auzu masku - ļoti grūti spriest, jo esmu lietojusi tikai vienu reizi, bet pirmais iespaids bija labs. Šis skrubis arī patīk. Nākamo sejas attīrīšanai iegādāšos Aqua Marina.
      Man simpatizē Lush tēls kā tāds un pagaidām neesmu vīlusies nevienā produktā, kuru tur esmu iegādājusies - vienkārši ir tādi, kuri patīk vairāk un kuri mazāk, bet tā jau ir ar visu.

      Dzēst
  2. es kā reiz taisos sākt ar Lemony Flutter, visādas dušas lietas ta, nu jā baigi iepatiksies smarža tad var pamēģināt, bet mani favorīti - madara mētru dušas želeja un l'occitane eļļa laikam ir uz mūžu. Tēls man liekas tiem ir līdzīgs kā the body shop, un the body shop man kaut kā tuvāks.

    AtbildētDzēst
  3. Ak, a man tā gribāāāāāāās to lush lūpu skrubīti.
    Kur pie mums vispār var iegādāties Lush, vai varbūt kaut kur var izdevīgi pasūtīt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lush produkciju var iegādāties viņu veiklā Dzirnavu ielā 70, Rīgā. Tur arī ir lūpu skrubīši :)

      Dzēst