sestdiena, 2012. gada 3. marts

LANCOME, Creme-Mousse Confort

                                                          Foto: Elīna Sparāne

Ko saka ražotājs:
Nomierinošs, ādu attīrošs krēms - putas sausai un jutīgai ādai. Noskalojams. Bagātīgās un maigās putas dziļi attīra un nomierina ādu. Pateicoties sastāvā esošajiem baltā lotosa, Francijas rozes un mežrozītes ekstraktiem, Creme - Mousse Confort lieliski kopj un nomierina sejas ādu. Nelietot uz ādas ap acīm. Ja produkts nokļuvis acīs, tūlīt tās izskalojiet! Dermatoloģiski pārbaudīts. 

Ko saku es:
Diemžēl, mazgāšanās ar ūdeni vēl vairāk sausina manu jau tā sauso ādu, bet es nekādi nevaru iztikt bez tā - sejas noskalošana ar ūdeni atsvaidzina un nomierina. Ja esmu uztraukusies, ieeju vannā, vai dušā un uztraukums kā ar roku noņemts. Tātad, bez ūdens es nevaru, tādēļ kopsolī ar pieniņiem, tonikiem un micelārajiem ūdeņiem vienmēr manā vannas istabā atrodas arī kāda želeja, krēms, vai putas sejas mazgāšanai. 
Šo Lancome ādu attīrošo krēmu - putas iegādājos aptuveni pirms gada. Tas ir viens no ekonomiskākajiem produktiem sejas attīrīšanai, kurus man nācies lietot. Lai nomazgātu seju un dekoltē zonu, ir nepieciešams zirņa lieluma produkta daudzums. Krēms ir maigi rozā krāsā un smaržo pēc rozēm. Smarža ir viens no galvenajiem iemesliem kādēļ man ļoti patīk šis attīrošais krēms un mazgāšanās dēļ tās sagādā īpašu prieku. 
Konsistence krēmam ir diezgan bieza, krēmīga. Saskarē ar ūdeni izveidojas nelielas putas, bet pavisam nedaudz, tādēļ man nav īsti saprotams kādēļ nosaukumā figurē vārds "putas", jo par lielu putu daudzumu šeit nevar būt ne runas. Pēc mazgāšanās velkoša sajūta tomēr ir, bet ne ļoti liela. Dekoratīvo kosmētiku no sejas krēms nomazgā ļoti labi. Reizēm, kad noslinkoju, mazgāju ar to arī acis, tušu un ēnas noņem ļoti labi, bet ja krēms trāpa acīs, tad nav sevišķi patīkami, tādēļ ir saprotams ka ražotājs neieska to lietot uz ādas ap acīm. 
Kopumā man šis produkts ļoti patīk - tas ir ĻOTI ekonomisks, lieliski smaržo un labi nomazgā visu dekoratīvo kosmētiku.

Sastāvs:
Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Myristic Acid, Montmorillonite, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Glycol Stearate, Lauric Acid, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Potassium Hydroxide, Fragrance, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Sodium Hexametaphosphate, Butylparaben, Salicylic Acid, Tetrasodium Edta, Propylparaben, P-Anisic Acid, O-Cymen-5-Ol, Rosa Canina Fruit Oil, Hexyl Cinnamal, Tocopherol, Propylene Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Farnesol, Rosa Gallica Flower Extract, Red 33, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Red 4 

Vērtējums:
8/10

5 komentāri:

  1. Es arī nevaru iedomāties sejas tīrīšanu bez ūdens, man gan nav sausa āda, bet vienalga izvēlos saudzīgus līdzekļus.

    AtbildētDzēst
  2. Būtu ļoti jauki,ja Tu varētu pierakstīt par kādu summu un kur Tu iegādājies aplūkojamos produktus.Piem.,es nedzīvoju Rīgā un 2X mēnesī aizbraucot,tad iepērku visu, kas nav nopērkams manā pilsētā.Taču es parasti izveidoju sarakstu kur, ko, apmēram par cik un kurā veikalā.
    Ļoti jauks blogs, daudz noderīgas info.Jo man arī ir ļoti problemātiska sejas āda.Lasīšu ar ļoti lielu interesi!!

    AtbildētDzēst
  3. Jā, taisnība, es kaut kā neiedomājos pierakstīt cenu... (turpmāk labošos) Šajā gadījumā Lancome attīrošo krēmu - putas pirku veikalā Stockmann, Rīgā un tas maksāja, ja pareizi atceros kaut kur 18 - 19Ls, katrā gadījumā - ne vairāk par Ls 20.

    AtbildētDzēst
  4. putas man patīk, bet tikai vasarā, jo ziemā pat maigākās sausina ādu.Pati lietoju Estee Lauder

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Estee Lauder man ļoti gribas izmēģināt - tās, kuras rozā tūbiņā

      Dzēst