svētdiena, 2017. gada 1. oktobris

MIXA ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļi

Nav nemaz tik daudz ādas kopšanas līdzekļu, kuri paredzēti jutīgas ādas kopšanai kas pieejami par salīdzinoši zemām cenām. Mixa ir viens no zīmoliem, kurš piedāvā pieejamu kopšanas līdzekļu sēriju tieši jutīgas ādas īpašniekiem. 
Es izmēģināju trīs zīmola produktus - Nomierinošo un attīrošo eļļu - ķermenim un matiem; Nomierinošo ķermeņa balzamu ļoti sausai ādai ar noslieci uz atopiju, kā arī Nomierinošo, vieglo mitrinošo krēmu sejas ādas kopšanai.

Kā pirmo jau esmu izlietojusi Soothing cleansing oil for body & Hair, kas paredzēta mazuļu maigās ādas kopšanai. Šai eļļai ir salīdzinoši viegla želejveida konsistence un tā neatstāj eļļainu kārtiņu uz ādas pēc noskalošanas. Eļļa piemērota arī matu mazgāšanai, bet šādam nolūkam to nelietoju - izmantoju to kā ķermeņa un roku mazgāšanas līdzekli. 
Kaut arī sastāvā atrodams Sodium Laureth Sulfate, eļļa nav sausinoša un āda pēc tās lietošanas jūtas salīdzinoši komfortabli, jo sastāvā ir glicerīns, hidrogenēta rīcineļļa, niacinamīds, sojas eļļa, upeņu sēklu eļļa, koriandra sēklu eļļa u.c. Protams, par cik eļļa paredzēta jutīgas ādas kopšanai, tā nesatur nekādas smaržvielas, kas, manuprāt, ir tikai pluss. Patika šis produkts, tādēļ pieļauju, ka nopirkšu atkal.

Calming Body Balm Atopiance būs piemērots izteikti sausas ādas problēmu risināšanai. Kaut arī produktam ir losjona forma, tas ir izteikti barojošs un vairāk piemērots vakara lietošanai. Man to patīk uzklāt uz vēl nedaudz mitras ķermeņa ādas, jo tad tas iesūcas ātrāk un, šķiet, sniedz vēl labāku mīkstinošo efektu. Lielisks produkts sausas un jutīgas ķermeņa ādas īpašniekiem par pieejamu cenu.

Un visbeidzot Soothing Moisturizer Pro-Tolerance Light, kurš laikam ir mans mīļākais produkts no šīs Mixa trijotnes. Krēmam ir ārkārtīgi patīkama konsistence, kas ātri iesūcas un liek ādai izskatīties veselīgai un starojošai. Krēms augstā koncentrācijā satur Niacinamīdu, kas ir lieliska sastāvdaļa, kuru iekļaut savas kosmētikas ēdienkartē ne tikai jutīgas ādas cilvēkiem. Pazīstams arī kā vitamīns B3, niacinamīds palīdz uzlabot paplašinātu poru stāvokli, izlīdzināt ādas toni un paaugstināt ādas aizsargspējas.
Es šo krēmu izmantoju gan vakaros, gan no rītiem. Attīru sejas ādu, uzklāju toniku, serumu un tad krēmu. Tas lieliski kalpo kā dekoratīvās kosmētikas pamats un āda jūtas komfortabli visas dienas garumā. Iesaku.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
robežās no 5-10 EUR
Vērtējums:
eļļai 8/10
ķermeņa krēmam 7/10
sejas krēmam 9/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem

3 komentāri:

  1. Diez gan liels cenu diapozons. Kur lētāk var nopirkt?

    AtbildētDzēst
  2. Man patīk, izmēģināju MIXA sēriju jau 2017.gadā, toreiz patika, bet atgriezos pie sava Loreal krēma. Reiz biju Drogās, ieraudzīju akciju uz MIXA, un tā paliku pie šīs kopjošās kosmētikas. Patīk, ka āda dzirkstoša un nevelk.

    AtbildētDzēst