svētdiena, 2017. gada 11. jūnijs

EUCERIN Elasticity +Filler sejas kopšanas līdzekļi

Biju ļoti priecīga par iespēju izmēģināt jaunos sejas kopšanas līdzekļus no Eucerin zīmola. Galvenokārt jau tāpēc, ka sejas kopšanas jomā šis zīmols man vēl nav tik labi pazīstams, kā arī tādēļ, ka visbiežāk savus sejas kopjošos līdzekļus izvēlos tieši no aptieku piedāvājuma.
Elasticity +Filler sejas kopšanas produkti paredzēti nobriedušas ādas kopšanai un to mērķis ir ādas struktūras nostiprināšana, elastības uzlabošana un barošana.

Galvenās sastāvdaļas Elasticity +Filler produktos ir Silmarīns, jeb mārdadža sēklu ekstrakts - tas aktivizē mikrocirkulācijas sistēmu šūnu līmenī un aizsargā ādu no oksidatīvā stresa; 
Hialuronskābe - zemas un augstas molekulārās masas hialuronskābe palīdz redzami aizpildīt smalkās līnijas, kā arī grumbas un izlīdzina ādu;
Arktīns - sastāvdaļa no dadža augļiem paātrina kolagēna atjaunošanās procesu šūnu līmenī, jo šis process gadu gaitā būtiski palēninās. Tas uzlabo ādas elastību un tvirtumu, stimulē novājināto saistaudu atjaunošanos šūnu sieniņās.

Dienas krēmam piemīt ļoti patīkama, zīdaina tekstūra un svaigs, neuzkrītošs aromāts. Kā jau dienas krēmam vajadzētu, tas satur saules aizsargfaktoru SPF15. Dienās, kad ārpus telpām pavadu salīdzinošu īsu laika sprīdi, uzskatu, ka tas ir pietiekami. 
Ņemot vērā manas nedaudz saspringtās attiecības ar saules aizsargkrēmiem (tie man nereti izraisa alerģiskas rekacijas), biju nedaudz uztraukusies pirms mēģināt ko jaunu. Krēmu lietoju jau vairāk kā divas nedēļas un par sevi varu droši apgalvot - viss kārtībā :) No UVA stariem šajā krēmā pasargā avobenzons (viens no visplašāk lietotajiem ķīmiskajiem aizsargfiltriem), bet no UVB - Ethylhexyl Triazone, kas zināms arī kā Uvinul T 150 un ir pierādīti visstabilākais no visiem UVB filtriem.
Atsevišķs stāsts ir par lielisko krēma tekstūru un finišu. Krēms ļoti viegli izlīdzinās atstājot aiz sevis mirdzošas un koptas ādas izskatu. Nezinu kā būtu taukainas ādas īpašniekiem, bet mana sejas āda dienas laikā ar šo krēmu jūtās ļoti komfortabli. Jebkurš tonālais krēms virs tā klājas lieliski. 

Nakts krēms pēc sajūtām ir krietni barojošāks, jo sastāvā pievienojas argāna eļļa, šī sviests un ādu nomierinošais pantenols. Klājot šo krēmu uz ādas burtiski ir sajūta, ka ādai uzklāju zīdu, tik ļoti patīkama ir šī krēma konsistence. Neskatoties uz izteikti barojošo efektu, krēms ādā iesūcas diezgan ātri un no rīta sejas āda izskatās tvirtāka un atpūtusies.

Kā ķirsis uz tortes šajā Elasticity +Filler produktu trijotnē ir Sejas eļļa. Tā uzlabo ādas elastību un stiprina tās izturību. Eļļai ir vienkāršs, tomēr efektīvs sastāvdaļu komplekss, kurš satur argāna eļļu, mārdadža eļļu un E vitamīnu. 
Augstā linolskābes satura dēļ (līdz 65%) mārdadža eļļa ir īpaši piemērota nobriedušas ādas kopšanai, jo nodrošina tās reģenerāciju un atjauno elastību, savukārt fosfolipīdi veicina eļļas aktīvo vielu nokļūšanu ādas dziļākajos slāņos. Šī eļļa piemērota visu ādas tipu kopšanai, pat visjutīgākajai, jo uzlabo ādas stāvokli dermatīta gadījumos, kā arī mazina un dziedē iekaisumus. Argāna eļļa savukārt ir kā dabisks pretnovecošanās līdzeklis, jo ir bagāta ar antioksidantiem, nepiesātinātajām taukskābēm, karotinoīdiem, steroliem un E vitamīnu.

Visi Elasticity +Filler produkti izceļas ar īpaši patīkamu tekstūru un eļļa nav izņēmums - eļļai ir ļoti viegla, es teiktu nedaudz gaisīga tekstūra un tā lieliski klājas, izlīdzinās un ātri iesūcās ādā. Es visbiežāk to lietoju uz vēl nedaudz miklas ādas - iepilinu dažus pilienus eļļas plaukstās, nedaudz sasildu un vieglām, piespiedošām kustībām uzklāju.
Sākotnēji domāju, ka vasaras periodā eļļa varētu būt "par smagu" - nebūt nē, jo sejai un dekoltē zonai nepieciešami vien daži pilieni produkta. Eļļa ādai sniedz papildus barošanu, kā arī nomierina ādu, ja tā ir sakairināta. 
Pati vēl neesmu izmēģinājusi, bet lasīju citu atsauksmēs, ka šī eļļa lieliski darbojas duetā ar tonālo krēmu - vajag pievienot burtiski vienu pilienu, tādējādi panākot tā saucamo dewy finišu uz ādas, kā arī uzlabojot jebkura tonālā krēma īpašības. Tas noteikti jāizmēģina, bet kopumā varu teikt, ka Eucerin produkti atstājuši vispatīkamākos iespaidus, tādēļ iesaku izmēģināt arī citiem :)

Kur nopirkt?
Euroaptieka, Apotheka, Latvijas aptieka u.c.
Cena:
dienas krēmam EUR 32,09
nakts krēmam EUR 32,09
eļļai EUR 36,77
Vērtējums:
dienas krēmam 8/10
nakts krēmam 10/10
eļļai 9/10

Paldies zīmola pārstāvjiem par piešķirtajiem produktiem.

1 komentārs: