otrdiena, 2015. gada 24. februāris

KIEHL'S, Olive fruit oil nourishing shampoo & conditioner + Damage repairing & rehydrating leave-in treatment

Olive fruit nourishing shampoo & conditioner -
Šī ir mana pirmā iepazīšanās ar Kiehl's matu kopšanas produktiem. Kaut arī pēc apraksta šampūns un kondicionieris nav gluži piemēroti tieši manam matu tipam, tomēr no izmēģināšanas atturēties jau nevarēju :) Līdzekļi paredzēti izteikti sausu, ķīmiski apstrādātu un grūti ķemmējamu matu kopšanai.
Gan šampūnam, gan kondicionierim nepiemīt izteikts aromāts. Tas ir klātesošs, tomēr ir diezgan nemanāms un neuzkrītošs. Abiem produktiem ir diezgan bieza konsistence, jo īpaši kondicionierim. Pēc izžāvēšanas un ieveidošanas produktu sniegtais efekts man ļoti patīk, jo mati izskatās spīdīgi, ir ļoti mīksti un vijīgi, tomēr manā gadījumā tīri tie sevišķi ilgi nepaliek. Bet, tāpēc netaisos pasludināt produktus par sliktiem - vienkārši maniem matiem tie ir par smagu, bet izteikti sausiem varētu būt īsts atradums :)

Damage repairing & rehydrating leave-in treatment - 
Šis līdzeklis arī paredzēts sausu matu kopšanai, tomēr tas nenoslogo manus matus un nepadara tos netīrus, tādēļ droši varu to lietot kaut vai pēc katras mazgāšanas reizes. Līdzeklim piemīt viegls, atsvaidzinošs, nedaudz citrusīgs aromāts. Konsistence tam arī viegla, nedaudz želejīga. Pēc savas iedarbības tas atgādina manis kādreiz tik iemīļoto, bet tagad nedaudz aizmirstībā palikušo Phyto matu krēmu. Tas mitrina matus, nogludina tos, palīdz novērst to spurošanos un piešķir matiem veselīgu spīdumu. Šo labprāt iegādātos arī pilnā izmērā.

Kur nopirkt?
Stockmann
Cena:
Nevarēšu pateikt, jo produkti tika uzdāvināti
Vērtējums:
šampūnam un kondicionierim vērtējumu nelikšu, jo tie nav piemēroti manam matu tipam, bet matu krēmam vērtējums ir 8/10

1 komentārs: