svētdiena, 2017. gada 9. jūlijs

KARDASHIAN BEAUTY Black Seed Oil Hair Care

Priecē, ka arvien vairāk matu kopšanas produktu ražotāji izvēlas formulēt savus šampūnus bez sulfātu (SLS un SLES) klātbūtnes. Par sevi varu teikt, ka ilgstoši lietojot SLS un SLES saturošus šampūnus, mana galvas āda kļūst jutīga, niezoša, kā arī sāk parādīties blaugznas. Varu ar tādiem izmazgāt matus šad un tad, tomēr patstāvīgi lietot nevaru. 

Kā galvenā virsmaktīvā viela Kardashian Beauty šampūnā tiek lietots Sodium C14-16 Olefin Sulfinate, kas tehniski neskaitās sulfāts, tomēr par šo sastāvdaļu informācija ir visai pretrunīga - daži apgalvo, ka tas ir krietni maigāks attīrītājs par plaši izplatītajiem SLS un SLES (nav tik sausinošs un kairinošs), bet tik pat daudzi saka, ka tas nav ne par matu labāks par SLS un SLES, vai pat sliktāks. Man grūti spriest, jo šajā gadījumā varu vadīties tikai un vienīgi pēc personīgajām izjūtām lietojot šo šampūnu.

Šobrīd esmu izlietojusi teju visu šī šampūna un kondicioniera iepakojumu un varu droši teikt, ka manu galvas ādu šie produkti nekādā veidā slikti neietekmēja. Gluži pretēji -  šī šampūna un kondicioniera kombinācija labi rūpējās par matu un galvas ādas labsajūtu. 
Kādu matu tipa īpašniekiem es varētu ieteikt šos produktus? Noteikti sausu un normālu matu īpašniekiem un īpašniecēm, jo gan šampūns, gan kondicionieris satur melno ķimeņu eļļu, kura ne tikai baro matus, bet arī mazina to izkrišanu, stiprina matu sakņu sīpoliņus, atveseļo galvas ādu un uzlabo matu struktūru. Produkti satur arī tā saucamo šķidro zīdu (Hydrolyzed Silk), kurš īpaši piemērots ķīmiski apstrādātu, vai sausu matu īpašniekiem, jo tas piesaista un notur lielu daudzumu mitruma, nogludina un piešķir matiem spīdumu.
Šīs sastāvdaļas ir brīnišķīgas, tomēr taukainu matu īpašniekiem tāpēc šie produkti varētu liekties pārāk "smagi", jo var gadīties, ka jau nākamajā dienā mati ir jāmazgā atkal.

Mans personīgais favorīts no produktu trijotnes ir Blow Dry Cream, kurš nogludina un piešķir matiem mirdzumu, kā arī aizsargā no dažādu karstuma ierīču radītā bojājuma. Līdzekli paredzēts lietot pēc matu mazgāšanas, bet pirms ieveidošanas. Tāpat tas satur ķimeņu eļļu un šķidro zīdu, tādēļ ieklāju to tikai matu vidusdaļā un galos. Man ļoti patīk šī krēma smarža (šampūnam un kondicionierim tā ir tāda pati), kā arī iedarbība, jo pēc ieveidošanas mati izskatās veselīgi un kopti. 
Kopumā varu teikt, ka šie produkti atstāja ļoti patīkamu iespaidu, tādēļ labprāt iegādātos vēl kādu, bet jo sevišķi esmu ieinteresēta izmēģināt matu masku.

Kur nopirkt?
Drogas veikalos, Douglas veikalos
Cena:
šampūnam EUR 14,99
kondicionierim EUR 14,99
matu krēmam EUR 15,45
Vērtējums:
visiem produktiem 8/10

Paldies zīmola pārstāvjiem par piešķirtajiem produktiem.

3 komentāri:

  1. Es jau kādu laiciņu Drogās skatījos uz Kardashian matu kopšanas produktiem, tomēr bija bail riskēt, ja nu nepatiks.. Paldies par atsauksmi - zināšu, ka nav jābaidās :)

    http://www.zanemeetsfashion.com/

    AtbildētDzēst
  2. Mani ir sausi un čirkaini mati, būs jāpamēgina. Ir pieejams mazāks tilpums testēšanai? :)

    AtbildētDzēst