sestdiena, 2017. gada 15. jūlijs

Jūnija tukšinieki

Jūnijā izlietoju savu pēdīgo micelārā ūdens iepakojumu, kurš bija Dzintara Kredo Natur. Tagad kādu laiku jau nelietoju micelāros ūdeņus, jo nolēmu pilnībā pāriet uz krēmveida un balzamveida sejas ādas attīrītājiem, jo tādā veidā redzu būtisku uzlabojumu savā sejas ādas stāvoklī. Joprojām šad un tad lietoju savu iecienīto Pharmaceris sejas ādas attīrošo gēlu, bet ne ikdienā.
Tas pats attiecas uz divfāžu Garnier acu kosmētikas noņēmēju - izlietoju, bet tuvākajā laikā neplānoju iegādāties atkārtoti. Līdzeklis ir labs, bet šobrīd es priekšroku dodu pieniņiem.

Šķiet, ka antiperspirantu jomā priekšoku dodu Nivea un Dove zīmoliem, jo pārsvarā iegādājos tos. Patika gan šeit redzmais zīmuļveida dezodorants, gan Protect & Care rullītis. Nesenais mēģinājums pāriet uz alumīniju nesaturošiem dezodorantiem bija neveiksmīgs - iegādājos Seba Med izsmidzināmo līdzekli, bet, diemžēl, tas pasargā no nepatīkamā aromāta tikai kādas pāris stundas. Tas man īsti neder, jo nav iespējas vairākas reizes dienā nomazgāties. Pagaidām palieku pie Dove un Nivea :)

Man tik ļoti iepatikās Eucerin zīmola jaunās līnijas Elasticity+Filler sejas kopšanas produkti, ka beidzoties dienas krēmam iegādājos otro iepakojumu. Ļoti patīk gan krēma tekstūra, gan iedarbība uz ādu, tādēļ nolēmu turpināt tā lietošanu. Man mazliet jau apnicis katru reizi mēģināt ko citu. Man šie krēmi ļoti patīk, tādēļ pagaidām lietošu tos.

Nolēmu izmēģināt Salon Line veikalā par ļoti demokrātisku cenu pieejamos DrMedica (Bielenda) produktus, kuri ražoti Polijā. Produktu klāsts ir ļoti plašs, bet savu iepazīšanos nolēmu sākt ar produktiem, kuri paredzēti kuperozai sejas ādai, bet konkrēti - ar serumu. Serums man ļoti iepatikās. Tas satur daudz vērtīgas sastāvdaļas, kuras palīdz cīnīties ar nevēlamo ādas apsārtumu, kā arī palīdz uzlabot kopējo sejas ādas stāvokli. Produkts satur laktobionisko skābi, trokserutīnu, kastani, d-pantenolu, C vitamīnu un azeloglicīnu. Serumam ir viegla gēlveida konsistence, kura pēc uzklāšanas momentā iesūcas sejas ādā.

Nezinu kāpēc, bet otrais Bioderma Node S  šampūna iepakojums vairs nelikās tik lielisks kā pirmais. Jo sevišķi šis šampūns patika manam vīram, bet otrais iepakojums vairs nesniedza tos rezultātus, kādi bija līdz šim. Diemžēl, bet tā reizēm notiek - arī ar sevišķi mīļiem produktiem. Varbūt pēc ilgāka laika iegādāšos atkal, bet ne šobrīd.

Dzintara Kredo Natur balzams matu stiprināšanai mūsmājās ir ļoti iecienīts produkts, jo tas ilgtermiņā tiešām uzlabo galvas ādas stāvokli, kā arī veicina matu augšanu. Vienīgais mīnuss ir spēcīgais aromāts, bet es esmu jau pieradusi un pieveru acis dēļ labajiem rezultātiem :)

Salīdzinoši nesen rakstīju par Algotherm produktiem. Nupat beidzās viņu roku krēms. Ļoti labs produkts - iesaku izmēģināt, jo dažādu roku krēmu nekad nevar būt par daudz.

Pieļauju, ka katram, kurš pērk kosmētikas produktus plauktos stāv vismaz daži jocīgie produkti par kuriem īsti nav skaidrs - kāpēc es pirku? Nolēmu atvadīties no diviem tādiem, kaut arī līdz galam izlietoti tie nav. Pirmais ir mistiska zīmola Vital šampūns pret matu izkrišanu. Kaut arī nesatur SLES, šis bija pavisam jocīgs, jo pēc matu mazgāšanas nebija īsti skaidrs, vai mati ir tīri, vai tomēr vajadzētu izmazgāt vēlreiz. Nē, paldies.
Otrais ir Missha zīmola sejas ādas attīrītājs ar gliemežu filtrātu. Laikam jau uzpirkos uz tiem gliemežiem, bet šis līdzeklis ir tik sausinošs, ka mazgāju ar to tikai rokas, un tad tikai gadījumos, kad tās bija sevišķi netīras. Man patīk Missha, bet šis produkts tiešām nav man.

Vēl izlietoju dažas drāniņu maskas. Sākšu ar to, kuru, manuprāt, nav vērts iegādāties. Proti, Purederm acu zonai paredzētās drāniņas. Iepakojumā ir veselas 30, bet jau sākotnēji tās ir diezgan sausas un lietošanas gaitā paliek arvien sausākas. Efekts pēc šo plāksnīšu lietošanas ir ļoti minimāls. Jā, āda ap acīm izskatās nedaudz tvirtāka, bet tas tikai uz īsu brīdi. Manuprāt, nav vērts šīs pirkt.
Pārējās maskas man ļoti patika, jo sevišķi Mizon, jo no tās efekts bija visilgāk spēlējošs. 

5 komentāri:

  1. Man šobrīd ļoti aktuāls labs sejas attīrītājs. Ja nav noslēpums, kādus attīrītājus lieto Tu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šobrīd man lietošanā ir 3 attīrītāji - Clinique attīrošais balzams, Eucerin pieniņš un The Body Shop alvejas pieniņš. Man ļoti patīk kombinācija balzams + pieniņš. Clinique balzams ir lielisks, bet The Body Shop kumelīšu attīrošais balzams arī ir ļoti labs un drusku lētāks.
      Eucerin pieniņu mēģināju pirmo reizi, bet siltākā laikā tomēr labāk patīk TBS alvejas pieniņš, jo tam ir salīdzinoši vieglāka tekstūra, bet tā abi produkti ir labi :)

      Dzēst
  2. Paldies par izsmeļošo atbildi :) Domāju pamēģināt Clinique.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Clinique balzams ir ļoti labs kosmētikas un saules aizsargkrēmu noņemšanai, bet pēc viņa es tomēr ieteiktu lietot vēl kādu līdzekli, lai attīrītu sejas ādu - vai pieniņu, vai želeju - kas labāk iet pie sirds :)

      Dzēst
  3. hi dear,
    i'm a new follower of your cute blog, can you follow mine on my blog?
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

    AtbildētDzēst