ceturtdiena, 2017. gada 22. jūnijs

MAYBELLINE Master Strobing Liquid

Īsti neatminos, kad pēdējo reizi man būtu tā dalījušās domas par viena produkta dažādiem toņiem, kā tas ir sanācis šoreiz. Proti, runa ir par salīdzinoši jaunajiem zīmola Maybelline Master Strobing Liquid krēmveida izgaismotājiem.
Man pieejami divi toņi no produktu sērijas - gaišai ādai domātais Light/Iridescent un vairāk iedegumu guvušai ādai - Medium/Nude.
Būdama gaišas ādas īpašniece, uzreiz ķēros izmēģināt Light versiju, bet Mediums tika aizbīdīts kosmētikas plaukta tālākajā galā.

Ražotājs piedāvā četrus šī produkta lietošanas veidus: lietot produktu vienu pašu; sajaukt ar make-up bāzi; sajaukt ar tonālo krēmu, vai izgaismot sejas augstākos punktus. 
Manuprāt, kā bāzi, jeb solo variantā šo produktu var lietot tikai tādos gadījumos, ja ir iecerēts izveidot kādu specifisku tēlu, jo "ikdienas" meikapam tas varētu izskatīties pārāk ekscentriski, jo izgaismotājs ir diezgan pigmentēts. Sajaukt ar bāzi neesmu mēģinājusi, bet tas tāpēc, ka bāzi nelietoju. Sajaucot ar tonālo krēmu šis izgaismotājs pazūd, tādēļ tādam lietošanas variantam īsti neredzu jēgu. Man visveiksmīgākais ar Strobing Liquid izrādījās pats klasiskākais izgaismotāju lietošanas variants, proti, izgaismot atsevišķas sejas zonas jau pēc tonālā krēma uzklāšanas - uz vaigu kauliem, zem uzacīm utt.

Pirmais ne visai patīkamais pārsteigums bija tas, cik ātri šis produkts žūst. Lai cik ātri centos to pieklājīgi iztušēt, vietām izgaismotājs vienalga izskatījās pleķains. Mana sejas āda ir diezgan gaiša un ar vēsu apakštoni, tomēr neskatoties uz to Light izgaismotāja versija uz tās nez kāpēc izskatās pēc spīdīgām, nedaudz graudaina paskata švīkām, ko noteikti nevarētu nosaukt par dabisku un neuzkrītošu ādas mirdzuma efektu. Skan iznīcinoši, bet man patiešām šis tonis liekas visai pabriesmīgs.
Izmēģināju to klāt dažādās intensitātēs, bet pat vismazākais šī izgaismotāja daudzums izskatījās pleķains un pārāk uzkrītošs.
Tā es šo izgaismotāju atstāju vēstures mēslainē, līdz aiz neko darīt nolēmu izmēģināt Medium toni. Laikam jau tāpēc, ka bija apnicis pūderveida bronzeris :)

Uzklāju produktu ar RT Stippling otu, vispirms nelielu tā daudzumu uzklājot uz rokas. Te nu manam skatam pavērās gluži cita aina. Medium izgaismotājs burtiski saplūda ar ādu aiz sevis atstājot skaisti izgaismotas, nedaudz iedegušas ādas efektu. Tas nesabojā tonālā krēma klājumu, bet gan lieliski uzgulst un iztušējas virs tā. Medium tonis ir visai pigmentēts, tādēļ manam sejas ādas tonim nepieciešams pavisam neliels produkta daudzums, bet uz tumšākas ādas šo noteikti var klāt drosmīgāk un, manuprāt, tas izskatītos lieliski.

Redz kā, šoreiz produkts, kurš paredzēts tieši manam ādas tonim izrādījās nelietojams, bet tā visa rezultātā es sapratu, ka ne vienmēr vajag paļauties uz aprakstiem, bet pie iespējas izmēģināt arī to, kas šķietami liekas nepiemērots :)

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
EUR 10
Vērtējums:
Light tonim 2/10
Medium tonim 8/10

Paldies zīmola pārstāvjiem par piešķirtajiem produktiem.

1 komentārs:

  1. Light toni nemet ārā, var noderēt acu plakstiņu izgaismošanai :)

    AtbildētDzēst