ceturtdiena, 2016. gada 10. novembris

AVON Anew Clinical Advanced Resurfacing Peel, 30 pads

Izbaudiet dziļu pīlingu, ko veido piecu skābju maisījums, starojošai un īpaši jaunavīgai sejas ādai.
Sastāvā mūsu ekskluzīvais Multi-Acid5 komplekss ar 10% glikolskābi, hialuronskābi, TPA, skābeņskābi un salicilskābi, maigs bet efektīvs sastāvs ir izstrādāts, lai noņemtu pelēcīgās ādas virsmas šūnas un atklātu jaunāka izskata ādu. Drošas un izcili efektīvas, pamanāmi rezultāti, salīdzināti ar 35% glikolskābes profesionālo pīlingu, iedarbojoties uz 7 novecošanās pazīmēm - tekstūru, tīrību, vienmērīgu toni, pigmentāciju, porām, fotonovecošanos un grumbām. 8 no 10 sievietēm piekrita, ka šis produkts nodrošina tik iespaidīgus rezultātus, ka Tu neticēsi, ka tie tika sasniegti mājās. Piemērots visiem ādas tipiem. Dermatoloģiski pārbaudīts. Neaizsprosto poras.
Lietošana: Katru otro dienu no rīta vai vakarā, uzklājiet uz tīras, sausas ādas. Izmantojot plāksnītes pusi ar tekstūru, maigi un vienmērīgi klāt uz sejas un kakla ar apļveida kustībām, izvairoties no acu zonas. Pagaidiet dažus mirkļus, lai sastāvs iesūcas ādā. Nenoskalojiet. Pēc tam uzklājiet savu iecienītāko serumu un krēmu.

Kopš no ražošanas tika noņemts mans iecienītais Clinique Mild Clarifying losjons, jebšu aizstāts ar man personīgi daudz mazāk pievilcīgu versiju, lēnā garā meklēju tam aizstājēju. Kamēr to neesmu atradusi, ādas eksfoliācijai pāris reizes nedēļā lietoju Madara Peel sejas masku. Man ļoti patīk šī maska, tomēr gribu atrast arī ko losjonveidīgu. 
Biju šokā kad uzzināju, ka Clinique nolēmis "uzlabot" mild clarifying losjonu, jo tas bija kļuvis par teju neatņemamu manas sejas kopšanas rutīnas sastāvdaļu. Kā jau ļaunu vēstošās priekšnojautas čukstēja, "uzlabošana" neko labu nenesa, tādēļ beidzot jāsamierinās.

Kopš Kerolainas blogā izlasīju par Avon pīlinga plāksnītēm, biju ieinteresēta tās izmēģināt. Zināju, ka jutīgai ādai glikolskābe var radīt sarežģījumus, tomēr nolēmu izmēģināt tik un tā. 
Tātad, kā jau nosaukums vēsta, šodien pastāstīšu par savu pieredzi ar zīmola Avon produktu - Advanced Resurfacing Peel.
Plāksnītes (kopskaitā 30) atrodas aizskrūvējamā plastmasas konteinerā un ir piesūcinātas ar šķirdumu, kurš tad arī atbildīgs par ādas eksfoliāciju. Jāsaka, ka piesūcinātas tās ir visai skopi, jo man nācās apgriezt otrādi visu plāksnīšu krāvumu, jo augšējās bija pilnīgi sausas, par cik viss šķidrums bija sakrājies iepakojuma apakšā.
Pašas plāksnītes ir diezgan plānas, tomēr pietiekami izturīgas. Viena plāksnītes puse ir teksturēta. Lietošanas procesā tās labi turas kopā un pietiekami vienmērīgi uzklāj šķidrumu pa visu sejas ādu. 
Šķidrums ar kuru piesūcinātas plāksnītes satur 10% glikolskābes. Tikai jau pēc produkta izmēģināšanas izlasīju informāciju, ka jutīgai ādai vajadzētu savu iepazīšanos ar glikolskābi sākt ar produktu, kurš nesatur to lielākā koncentrācijā kā 5%. 
Diemžēl, bet jau pēc pirmās lietošanas reizes man bija skaidrs, ka priekš manis šie 10% pavisam noteikti ir par daudz. Sejas āda kļuva izteikti sārta, nākamās pāris dienas tā sūrstēja un bija sajūta, it kā to būtu berzusi ar pumeku.
Es saprotu, ka šajā situācijā nav vainīgs produkts, bet gan manis pašas neuzmanība un neiepazīšanās ar informāciju. Ražotājam varu izteikt pārmetumu par to, ka pirms iegādes (ja vien speciāli nemeklēju atsauksmes) nav iespējams iegūt plašāku informāciju par produktu (katalogā un mājas lapā tāda nav atrodama). Tikai tad, kad produktu jau esmu nopirkusi, iepakojuma iekšpusē varu atrast lapiņu ar informāciju. Jā, tur ir brīdinājums, ka jutīgas ādas īpašniekiem iespējama kņudinoša sajūta pēc produkta lietošanas un tādā gadījumā plāksnītes būtu jālieto retāk, kamēr āda pierod. Nezinu, es pagaidām uz turpmāko izmēģināšanu vēl neesmu saņēmusies, jo rezultātu par vieglu kņudināšanu īsti nosaukt nevaru.
Ar to mans pieredzes stāsts vēl nebeidzas... Par cik vīram nav īpaši jutīga sejas āda, nolēmu izmēģināt uz viņa. Un jā, te nu varēju novērot šo plāksnīšu pozitīvo ietekmi. Viņš apstiprināja, ka pēc plāksnītes lietošanas sajutis nelielu kņudināšanu, bet pēc neilga mirkļa tā jau bija pārgājusi. Nākamajā dienā nekāds diskomforts novērots netika, bet rezultāts bija pamanāms jau pēc vienas lietošanas reizes - sejas āda izskatījās svaigāka, mirdzošāka, jaunavīgāka. Redzot šos rezultātus man protams negribās atmest domu par glikolskābes lietošanu, tomēr nākamreiz jābūt uzmanīgākai.
Visu šo garo stāstu nobeidzot gribu teikt, ka iesaku izmēģināt šo pīlingu, jo tas tiešām ir efektīvs, tomēr cilvēkiem ar jutīgu ādu ieteiktu (vismaz sākumā) izvēlēties mazāk koncentrētu produktu.

Kur iegādāties?
Pie Avon izplatītājiem
Cena:
EUR 12 

6 komentāri:

  1. Šī plāksnīšu ziņa mani iepriecina! Jau sen, pateicoties ārzemju blogeru ietekmei, gribu pamēģināt pīlinga plāksnītes. Vienīgi mani mulsina Tevis aprakstītais par apsārtumu.. Tu gadījumā nezini, vai Latvijā ir pieejami arī citi analogi šīm plāksnītēm?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aprasktīju savu pieredzi, bet vajag ņemt vērā, ka man ir jutīga/kuperoza sejas āda. Domāju, ka cilvēkiem ar normālu sejas ādu nekādai tādai reakcijai nevajadzētu būt. Galu galā, arī pati Kerolaina (Caroline Hirons) šīs plāksnītes slavē :) Bet, jāņem vērā, ka sastāvā ir netikai 10% glikolskābe, bet arī spirts. Ja pret to ir nepanesamība, tad arī no šī produkta vajadzētu izvairīties.
      Ar analogiem, cik es zinu, pie mums pagaidām tā pašvaki - vairāk pieejamas dažādas pīlinga maskas un losjoni, bet ja tieši plāksnītes - nemaz nezinu, vai ir kādas vēl pie mums nopērkamas. Protams, interneta veikalos pasūtīt var daudz un dažādas - First Aid Beauty Radiance Pads; Dennis Gross MD Alpha Beta Pads; Zelens PHA Pads; Clearasil Daily Clear Superfruits Refreshing Pads u.c.
      Manā vēlmju sarakstā nākamais no šāda veida produktiem ir Missha Clear toniks. Pie mums nopērkams, der jutīgai ādai, satur pienskābi, ābolskābi un citronskābi. Mēģināšu un tad jau redzēs :)

      Dzēst
  2. Sen pirki? katalogu nupat izšķirstīju - nav. meklētājs avon lapā nestrādā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirku kādus pāris mēnešus atpakaļ... Tas gan ir kaitinoši, jo ne vienmēr var pasūtīt produktu, kurš bijis iepriekšējā katalogā.

      Dzēst
  3. Ļoti interesanti, bet pēc šīs atsauksmes baidītos to mēģināt, jo man arī ir jūtīga sejas āda. Interesanti, ka Avon nepārdod plāksnītes, piemēram, ar 5%, lai āda var pierast.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, diemžēl, šīs bija vienīgās. Es ar labprāt būtu iegādājusies tādas, kas satur tos 5% glikolskābes.

      Dzēst