pirmdiena, 2016. gada 4. aprīlis

Marta tukšinieki

Nekas jauns no kosmētikas produktiem sevišķi nav nācis klāt (iegādāts tikai pats nepieciešamākais), bet krājumi gan pamazām izlietojas, kas priecē :)

Ļoti iepatikās, tādēļ ātri izlietojās Vichy Purete Thermale sejas toniks - tam bija ļoti patīkams un atsvaidzinošs aromāts, kā arī tas labi veica sejas tonizēšanas uzdevumu.
Nezinu kas man ir ar dušas želejām, bet pat tās, kuras ļoti patīk, lietojas diezgan lēni, kā bija arī ar Dove Silk Glow. Laikam jau tāpēc, ka bieži dušošanās procesā izmantoju gabaliņu ziepes, kas man joprojām ir ierastāk, nekā želejas. Bet, Silk Glow ir lieliska - gan aromāts, gan brīnišķīgā krēmīgā tekstūra, kas nesausina, bet drīzāk pabaro un mitrina ķermeņa ādu.
TBS kumelīšu kosmētikas noņēmējs patika, tomēr atkārtoti diez vai tiks iegādāts, jo micelārie ūdeņi man tomēr patīk labāk.
BIO Seasons šampūns un kondicionieris man ļoti patika un labi derēja, tikai žēl, ka pie mums tos iegādāties vairs nevarēs.
Batiste sausie šampūni - Blush un Light&Blonde.
TBS cukurotais ābols - ļoti patika aromāts un produkts kopumā.
Lumene Extra Gentle Cleanser - joprojām iecienītākais produkts sejas ādas attīrīšanai.
Dove Derma Spa roku krēms - nebija slikts, tomēr labāko sarakstā nav iekļuvis.
Pureology Pure Volume šampūns - vienkārši mega ekonomisks produkts. Šampūns dod labu apjomu matiem un to vajag ļoti maz, tomēr par cik tas nedaudz sausina matus, kā jau daudzi apjoma produkti, tādēļ lietoju to ne biežāk kā reizi nedēļā.
L'Oreal Infallible 24h-Matte tonālais krēms - joprojām ļoti patīk, jo īpaši siltākam laikam, tādēļ iegādāts jau trešais iepakojums.

9 komentāri:

  1. tonālais, batiste, arī man patīk ;) Kā ar to šampūnu? Nav tāda lauvenes galva pēc tam, kas eletrizējas ? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai Pureology? Ja nelietoju nekādus veidošanai paredzētus produktus, tad gan elektrizējas, bet tā man ir ar jebkuru šampūnu :)

      Dzēst
    2. Ja ieliek pēc tam matu balzamu, tad nekas neelektrizējas :)

      Dzēst
    3. Balzamu nepieminēju, jo to lietoju katrā matu mazgāšanas reizē.

      Dzēst
  2. Es vairs nesaprotu Batiste šampūnus, jau kurais iepakojums man "nenosēžas" matos, tā kā blaugznas, izpūšu ar fēnu vai nē, briesmas. Uz mitriem matiem vēl kaut cik, bet ne ar melno apģērbu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oj, tas tiešām neizklausās labi :( Man tā pagaidām ar Batiste nav bijis.

      Dzēst
  3. man šis tonālais līkas par sausu, gaida vasaru. vispār L'Oreal pēdējā laikā esmu vīlusies :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ziemā es viņu reti lietoju, jo tad sejas āda ir sausāka, bet siltākam laikam man ļoti patīk.

      Dzēst
  4. Šis loreal tonālais krēms noteikti nav mans favorīts, lai gan teikšu atklāti, gaidīju kā nevienu citu produktu. Savukārt, par Batisti komentāru nav, jo tas ir neaizvietojams :)

    AtbildētDzēst