ceturtdiena, 2016. gada 14. aprīlis

MADARA, SOS Moisture cream, 50 ml

INTENSĪVS ĀDAS REHIDRATĀCIJAS KRĒMS. Atdzīvina nogurušu un dehidratētu ādu, nodrošinot ilglaicīgu mitrināšanu un barošanu. Uzklāj no rīta un/vai vakarā uz tīras ādas vai brīdī, kad āda ir pārāk sausa.

Nezinu, kādēļ man bija vajadzīgs tik ilgs laiks, lai uzrakstītu par krēmu, kuru lietoju visas ziemas garumā un turpinu to darīt joprojām... Laikam jau sarosīties lika tas, ka iepakojumā palicis tik vien produkta, lai pietiktu vienai, vai divām lietošanas reizēm.

Madaras produktu klāstā SOS Moisture krēms pieejams jau diezgan ilgu laiku, bet man tas kļuva par patīkamu atklājumu salīdzinoši nesen.
Krēmu sāku lietot apkures sezonas sākumā, kad āda kļuva sausāka un tās komforta līmenis kritās aizvien vairāk. Biju pārsteigta, ka jau pēc pirmās lietošanas reizes ievēroju cik dzīvīga un veselīga izskatījās sejas āda nākamajā rītā (jāpiebilst, ka krēmu pārsvarā lietoju vakaros). Tādēļ, kaut arī plauktiņā stāv vairāki nakts krēmi, tomēr ik vakaru roka stiepjas tikai pēc šī. 

Produktam piemīt Madaras produktiem raksturīgais augu aromāts, kas ir svaigs un patīkams. Zinu, kā kuram, bet man patīk :) Pats krēms ir rozīgā tonī. Konsistence ir diezgan viegla, tomēr uzklāšanas procesā jūtams, ka krēms ir diezgan barojošs, tomēr ādā iesūcas visai ātri. Domāju, ka taukainas ādas īpašniecēm šis varētu šķist pārāk barojošs, bet kombinētai, normālai un sausai ādai, manuprāt, derētu lieliski - jo sevišķi aukstākajos gada mēnešos. Ja ne tagad, tad nākamajā ziemā plānoju pie šī krēma atgriezties :)

Aktīvās sastāvdaļas krēmā: saulespuķu eļļa, kakao, ceļmallapa, nātre, linsēklas, smiltsērkšķis, pīlādzis, kliņģerīte, dzērvene.

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann, Madaras veikalos
Cena:
EUR 29,50
Vērtējums:
10/10

4 komentāri:

  1. Sos krēmu lietoju uz nakti, kad bija satrakojusies āda un palikusi alerģiska, palīdzeja ātrāk sadziedēt ādu :) ( Man taukaina āda )

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, krēms ir ļoti patīkams un nomierina ādu :)

      Dzēst
  2. Testēju tagad jauno SOS sēriju, pagaidām viss patīk. :)

    AtbildētDzēst