trešdiena, 2016. gada 27. aprīlis

KINETICS, Rio Rio spring/summer 2016 collection









































Pavasaris un vasara man ir laiks, kad daudz biežāk lakoju nagus, nekā ziemā. Ziemas periodā tie allaž ir daudz trauslāki un sliktāk panes dažādas manipulācijas ar krāsām, tādēļ tuvojoties siltākam laikam vienmēr ar prieku domāju par košiem un krāsainiem nagu laku toņiem :) 
Runājot par košo - aprīlī Kinetics laiž klajā savu ilgnoturīgo laku Solar Gel pavasara/vasaras kolekciju Rio Rio, kas sastāv no 12 sulīgiem toņiem un veltīta Brazīlijas galvaspilsētai un tās noskaņām.
No kolekcijas izvēlējos piecus košus un vasarīgus toņus - Graffiti Legal, Rio Rio, King Of Red, Parrot In The Bar un Bossa Nova.
Solar Gel lakas paredzēts lietot pārī ar Solar Gel virskārtu, kura nav jāžāvē speciālajā UV/LED lampā. Virskārtas pārklājums rada želejlakas efektu un noturīgu spīdumu. Paildzina nagu lakas noturību līdz pat 10 dienām.
 
Lakām ir ļoti ērta un pietiekami plata otiņa, kura ļauj naga virsmu pārklāt ar trijām kustībām - es gan parasti neesmu tik veikla un man nepieciešamas kādas četras, vai piecas :)
Lakas viegli klājas un lielākajai daļai no manā rīcībā esošajām pilnībā pietiek ar divām kārtām, lai klājums būtu blīvs un necaurspīdīgs. Vienīgais izņēmums ir Rio Rio, kurai, manuprāt, prasītos trīs, bet to jau bildēs varēsiet novērtēt :)

Visas attēlos redzamās lakas klātas divās kārtās un var manīt, ka Rio Rio ir drusku caurspīdīgāka, nekā pārējās.
Runājot par noturību... Pārī ar Solar Gel virskārtu tā tiešām ir ļoti laba. Graffiti Legal toni nēsāju septiņas dienas un nekas nebija nolupis.
 
Atsauksmes citos blogos:
 
Kur nopirkt?
Douglas
Cena:
lakām EUR 6,40
virskārtai EUR 9,95
Vērtējums:
9/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

4 komentāri: