pirmdiena, 2016. gada 18. aprīlis

BIODERMA Bloggers Event in France

Aprīļa sākumā piedalījos zīmola Bioderma organizētajā starptautiskajā blogeru salidojumā, kurš norisinājās Francijā. Salidojuši bija blogeri no vairākām valstīm - Latvijas, Lietuvas, Polijas, Rumānijas, Horvātijas, Bulgārijas, Čehijas un Slovākijas.
Bioderma pirmo reizi rīkoja šāda mēroga pasākumu blogeriem, tādēļ tā bija unikāla iespēja satikties blogeriem no dažādām Eiropas valstīm un apskatīt klātienē vietu, kur top Bioderma produkti.
Man tā bija vienreizēja iespēja un trīs Francijā pavadītās dienas kļuva par neaizmirstamu piedzīvojumu :)

Mūsu mītnes vieta Kannās bija viesnīca Le Gray D Albion, kura atrodas pie slavenās Kruazetas krastmalas. Viesnīcas numurs pārsteidza ar savu plašumu un biju sevišķi priecīga, ka man bija pašai savs balkons :)

Pirmā diena Kannās mūs sagaidīja ar ļoti siltu un vasarīgu laiku. Pēc pusdienām mums bija brīvāks brīdis lai pastaigātos pa pilsētu. Protams, apciemojām arī dažus slavenos franču Pharmacies, kur plaukti vienkārši lūzt no dažādu aptieku zīmolu kosmētikas produktiem. Cenas ārkārtīgi pievilcīgas un izvēle ļoti plaša. Šādās reizēs gribot negribot paliek nedaudz skumji, ka pie mums tā vis gluži nav. Arī Sephora veikali nepalika bez uzmanības, kur arīdzan varējām apskatīt un aptaustīt Latvijā nepieejamos produktus :)

Nākamās dienas rītā ar autobusu devāmies uz Bioderma rūpnīcu, kura atrodas netālu no pilsētas Francijas dienvidos Ēksanprovansas (Aix-en-Provence), jeb vienkārši Ēksas (Aix). Par apbēdinājumu visiem blogerim rūpnīcās telpās fotografēt netika ļauts
Biodermas ražotnē darbs nenorimst 24 stundas diennaktī un 7 dienas nedēļā. Lai ražošanas process ne brīdi neapstātos, pie tā strādā vairākas cilvēku komandas. Nav jau brīnums, ka darbs ir tik nerimtīgs, jo katru trešo sekundi pasaulē tiek nopirkts viens Bioderma micelārais ūdens :)
Rūpnīcas telpas ir plašas un mūsdienīgas. Mūsu ceļš veda pa stiklotu gaiteni, kur no augšas, kā no kapteiņa tiltiņa varējām vērot visu produktu tapšanas procesu - sākot ar sastāvdaļu sagatavošanu, produktu pildīšanu iepakojumos un tālāk jau to transportēšanu pie saviem pircējiem.

Rūpnīcas apmeklējuma noslēgumā mūs gaidīja prezentācija par zīmola filosofiju, kā arī mūs iepazīstināja ar Bioderma jaunāko produktu - Hydrabio Perfecteur SPF 30, kurš visai drīz būs pieejams arī Latvijas aptiekās. Jaunais krēms sniedz ādai ne tikai mitrināšanu un aizsardzību no saules, bet dod mirdzuma un gludas ādas efektu, lai veidotu lielisku dekoratīvās kosmētikas pamatu.

Pusdienu maltīti ieturējām restorānā Le Pigonnet, kas neapšaubāmi ir viens no skaistākajiem un izsmalcinātākajiem franču restorāniem kādā esmu bijusi

Možā omā devāmies iepazīt Ēksu, kura līdz 12. gadsimtam bija Provansas galvaspilsēta. Apmeklējām vairākas vietas, kas saistītas ar slaveno franču gleznotāju Polu Sezānu, izbaudījām gardos Calissons (vietējie saldumi) un nesteidzīgo pilsētas gaisotni.

Pēc atgriešanās no Ēksas baudījām šampanieti un vakariņas restorānā Majestic
Pēdējās dienas rīts Kannās mūs sagaidīja silts, tomēr lietains. Pēc mantu sakravāšanas un ardievām no skaistās viesnīcas devāmies aplūkot netālu esošo Marka Šagāla grafiku un zīmējumu izstādi, kura mums par laimi norisinājās pilsētā tieši tajā laikā, kad bijām tur mēs.
Vēl viens priecīgs notikums bija Astas (blogere no Lietuvas) dzimšanas diena, kuru līdz prombraukšanas brīdim atzīmējām jautrā un muzikālā gaisotnē :) 

Paldies Baibai, Unai, Patrikam, Simonai, Astai un Ievai par lielisko kompāniju un, protams, zīmolam Bioderma par šo iespēju satikties :)

8 komentāri: