svētdiena, 2016. gada 21. februāris

THE BODY SHOP, Aloe Soothing Gel, 30 ml

Šī daudzfunkcionālā želeja satur Godīgas tirdzniecības ietvaros iegūtu organisku alveju. Tūlītējs glābšanas līdzeklis jutīgai ādai. Maigi nomierina kairinātu ādu, novērš diskomfortu. Želeju var uzklāt visai sejai pirms krēma lietošanas vai arī lietot atsevišķām ādas zonām, kur āda ir jutīga vai kairināta, piemēram, pēc vaksācijas. Nesatur parabēnus, smaržvielas vai krāsvielas. Nebloķē poras un ir dermatoloģiski testēta.

Gribu padalīties savos iespaidos par vēl vienu lielisku TBS produktu, kas atrodams zīmola Alvejas līnijā, kurā visi tās produkti nesatur krāsvielas, smaržvielas, alkoholu un ziepes un ir piemēroti jutīgas ādas kopšanai. 
Vairākkārtīgi no šīs līnijas esmu pirkusi attīrošo pieniņu, kurš ir lielisks. Alvejas želeja man arī ir iepatikusies, tādēļ noteikti būs atkārtots pirkums.

Kā jau mēs visi zinām, alvejai ir ļoti plašs pielietojums. Tā tiek izmantota medicīnā, pārtikas industrijā un, protams, arī kosmētikas ražošanā.
Kā kosmētikas sastāvdaļa alveja veicina šūnu un audu atjaunošanos, uzlabo kolagēna sintēzi, nomierina ādu mazinot tās kairinājumu, mitrina, mazina apsārtumus un iekaisumus.
Lieliski noder brūču ātrākai sadziedēšanai. 

Kopš savas bērnības atceros, ka alveja tika pielietota saules apdegumu gadījumos un bieži tika izmantota kā sejas maska. Šādos gadījumos parasti tika nogriezta viena alvejas lapiņa, pārgriezta uz pusēm un tās iekšēja daļa klāta uz ādas. 

Kad vēl pati nodarbojos ar dažādu kosmētikas produktu gatavošanu, vienu reizi mēģināju pagatavot arī alvejas želeju, tomēr produkts sanāca tik lipīgs, ka tā izmatošana vien raizes sagādāja :) Pēc šīs pieredzes man likās, ka visticamāk arī veikalos nopērkamās želejas ir lipīgas un lietošanā neparocīgas. 
TBS želeju izvēlējos tādēļ, ka biju izmēģinājusi produkta paraudziņu un droši zināju, ka tas nebija lipīgs. Atlika tikai noskaidrot, vai man patīk produkts lietojot to ilgstošā laika periodā.

Produkta sastāvs ir ļoti vienkāršs, tādēļ piemērots visu ādas tipu kopšanai. Želeja ir caurspīdīga, bez smaržas, vidēji bieza. Pēc uzklāšanas noteikti vajadzētu nogaidīt pāris minūtes pirms klāt citus kosmētikas produktus. Es visbiežāk to klāju seruma vietā, pirms sejas krēma, vai maskas - kā nu kurā gadījumā. Vienmēr to lietoju vakaros, jo man nav pārliecības, ka želeja "draudzēsies" ar tonālo krēmu.
Primāri šo produktu lietoju dēļ tā ādu nomierinošajām īpašībām, jo tā samazina ādas apsārtumu un sniedz tūlītēju komforta sajūtu.

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos
Cena:
EUR 18,50
Vērtējums:
8/10

4 komentāri:

  1. Iesaku šo arī pamēģināt: http://www.pirkumins.lv/lv/BABE-100--Alvejas-gels--300-ml-
    cena tā pati, tikai iepakojums 10x lielāks.
    Babe alvejas gēls mums ģimenē universāls līdzeklis - vīrs lieto pēc skūšanās, es pēc epilācijas un sauļošanās. Bērnam arī vasarā pēc saules.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par ieteikumu - esmu manījusi Babe želeju aptiekās :) Noteikti jāizmēģina :)

      Dzēst
  2. Nesen biju nopirkusi, tā arī ir, ka kvalitāte nemainās, bet lietošanas ilgums ir ~10 x lilgāks!!!

    AtbildētDzēst