ceturtdiena, 2016. gada 11. februāris

Mēneša favorīti

Kā jau visi mēneši, tāpat arī gada pirmais nepagāja bez jaunatklājumiem kosmētikas jomā :)

Beidzot izmēģināju BeautyBlender olu. Jāsaka, ka ne līdz galam ticēju tās unikalitātei. Biju izmēģinājusi vairākus līdziniekus no citu ražotāju piedāvātajiem - gan Real Techniques, gan Inglot, arī Oriflame. Jā, katrs no iepriekš minētajiem ar kaut ko atšķiras viens no otra, tomēr BB izrādījās vislabākais. Ja RT likās pārāk mīksts un porains, tad Inglot bija drusku, drusku par cietu un gumijainu, bet Oriflame pārāk neizturīgs. 
BB materiāls izrādījās vislabākais - tas ir mīksts, bet nav pārāk porains, līdz ar to neuzsūc visu produktu sevī, tas ir viegli mazgājams un kas pats galvenais - lieliski uzklāj un izlīdzina tonālo krēmu. Vienīgais mulsinošais apstāklis ir tas, ka mazgājot tas "met" krāsu.
Kad tad, ja ne ziemā izbaudīt vannošanās priekus, tādēļ šim mērķim iegādājos Dr. Hauschka egļu vannas esenci, kas mazina stresu, sasilda un lieliski smaržo.
Vienkārši lielisks izrādījās zīmola Bio Seasons matu kondicionieris ar šī sviestu un monoi. Tas ir barojošs, tomēr nenoslogo manus ne pārāk biezos matus, ļoti patīkami smaržo, nesatur nekādus mošķus un ir ekonomisks lietošanā.
Tiklīdz radās iespēja tikt pie kāda Super Facialist produkta, bez ilgas domāšanas izvēlējos daudzu blogeru izslavēto Rožu krēmveida sejas attīrītāju. Tas ir tieši tāds, kādi man visvairāk patīk - krēmīgs, pietiekami biezs, tomēr ne trekns un neatstāj pēc sevis kārtiņu uz ādas, saudzīgi attīra un bonusā vēl smaržo pēc rozēm :)
Par Madaras SOS Mitrinošo krēmu arīdzan esmu sajūsmā un nožēloju, ka jau ātrāk neesmu to iegādājusies. Manuprāt, ziemai vienkārši ideāls.
Sadomāju, ka gribu izmēģināt arī Bourjois CC krēmu, kuram tīri labi vajadzētu nomaskēt apsārtumus, ko viņš arī dara. Kmam ir viegla konsistence un tas skaisti izgaismo sejas ādu.
  

2 komentāri:

  1. BB tiešām nejauki met krāsu, man kad bija sarkanais, pēc pāris mazgāšanas reizēm tas jau bija blāvi oranžs :( Laikam nedaudz esmu pārdzīvojusi BB ēru un vispār sūkļu ēru, bet tīri priekš sevis atskaite vēl aizvien domāju par RT sūkļa iegādi.
    SOS krēmam esot diezgan nejauka smarža, bet pats krēms esot ļoti labs ziemas sezonai. Tagad pat nezinu, pirkt vēl vienu DD krēmu vai pamēģināt šo SOS.

    AtbildētDzēst
  2. Jā, pirmajās mazgāšanas reizēs ūdens bija koši rozā :) Jāpiebilst, ka Inglot sūklis arī bija diezgan košs, tomēr krāsa palika kur bijusi, nevis aiztecēja izlietnē :)
    Neskatoties uz to, kā rīks BB man ļoti patīk un visticamāk, ka atkārtoti iegādāšos tieši viņu, jo šīs olas tonālā uzklāšanai priekš manis ir vislabākās un ne otas, ne pirksti darbu tik labi nepaveic :)
    Par to SOS smaržu nezinu... Man jau liekas, ka smaržo tāpat, kā daudzi citi Madaras produkti - pēc zālītēm. Man patīk, bet zinu, ka daudzi necieš to smaržu.
    Krēms ir barojošs, tomēr nav pārāk smags. Visbiežāk to lietoju vakaros un man ļoti patīk kā āda no rīta izskatās pēc tā lietošanas :)

    AtbildētDzēst