pirmdiena, 2016. gada 29. februāris

HYLAMIDE serumi: Booster Low-Molecular HA un Booster Sensitive Fix

Hylamide produkcija raisīja manī interesi pat pirms biju lasījusi pozitīvās atsauksmes par produktiem, jo mani allaž piesaista lakonisks dizains, produkti, kas ir gaumīgi un nepārspīlēti. 
Abi serumi iepakoti vienkāršā stikla pudelītē, kas aprīkota ar pipeti. Par atšķirības zīmi kalpo dažādās krāsas.
Galvenokārt vēlējos izmēģināt serumu jutīgai ādai, bet nolēmu paņemt arī mitrinošo, jo ziema un tad sejas ādai mitrinošu produktu nevar būt par daudz.

Low-Molecular HA serums paredzēts ādas mitrināšanai un tas satur piecus dažādus hialuronskābes komponentus ar dažādu molekulāro svaru, lai sejas āda tiktu mitrināta tās visdziļākajos slāņos.
Mazmolekulārajai hialuronskābei ir ļoti zems molekulārais svars, kas nozīmē, ka nelielās molekulas spēj veiksmīgāk iekļūt ādas virsējos slāņos. 
Serumam ir viegla želejveida konsistence. Pēc uzklāšanas tas iesūcas minūtes laikā un āda ir gatava uzņemt nākamos labumus :) 
Sākotnēji īsti nevarēju saprast pēc kā smaržo šis serums - it kā aromāts nav īpaši izteikts, tomēr ir. Tad apskatījos, ka sastāvā ir rauga ekstrakts un sapratu, ka aromāts tiešām atgādina raugu. Iespējams, tas nav pats aicinošākais aromāts kosmētikas produktam, tomēr der pieminēt. Pamanīju arī, ka lietošanas gaitā aromāts kļūst izteiktāks. 
Kā komponents rauga ekstrakts veicina kolagēna veidošanos un aizkavē ādas novecošanos.
Kombinācijā ar citiem sejas kopšanas produktiem, serums lieliski rūpējas, lai āda nezaudētu mitruma līmeni un izskatītos veselīga arī ziemas periodā :)

Booster Sensitive Fix serums paredzēts jutīgas ādas kopšanai - dažādu kairinājumu un apsārtuma mazināšanai. 
Seruma sastāvā atrodamās sastāvdaļas mazina ādas apsārtumu un ādas jutīgumu kopumā, kā arī neitralizē ādas pH līmeņa disbalansu. 
Šis serums man ļoti iepatikās un visticamāk, ka atkārtoti iegādāšos tieši viņu. Arī Sensitive Fix sastāvā atrodama hialuronskābe, tādēļ tas ne tikai mazina ādas jutīgumu, bet arī mitrina. 
Produkta aromāts ir diezgan medicīnisks, bet man tas netraucēja, jo tas nebija pārāk aktīvs un neilgi pēc uzklāšanas vairs nebija jūtams. Salīdzinājumā ar Low-Molecular HA, šim serumam ir daudz ūdeņaināka konsistence. Ādā tas iesūcas momentā - nav jāgaida pat minūte. 
Ilgtermiņā lietojot šo serumu pamanīju, ka ādas komforta līmenis manāmi uzlabojās - apsārtumi bija mazāk izteikti un āda bija mazāk reaktīva kā parasti. Kad šis produkts beidzās, uzreiz pamanīju, ka sejas āda kļuva jutīgāka, nekā seruma lietošanas periodā, tādēļ labprāt atgriezīšos pie tā :)

Kur nopirkt?
www.hylamide.com
Cena:
katram EUR 22
Vērtējums:
Low-Molecular HA 8/10
Booster Sensitive Fix 9/10

3 komentāri:

  1. Lai gan nosaukums man šausmīgi nepatīk, nu nevaru es izlasīt to savādāk kā redz manas acis :D Bet noteikti iečekošu mājaslapu, paldies! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man nosaukums arī izraisīja smīnu, bet produkti izskatās forši. :)

      Dzēst
    2. Es savā naivumā īsti nevaru iedomāties to vārdu :) Lai vai kā, produkti tiešām nav slikti :)

      Dzēst