svētdiena, 2016. gada 14. februāris

Barojošu roku krēmu trio - BIO2YOU, THE BODY SHOP un PALMER'S

Salīdzinoši nesen rakstīju par savu šīs ziemas favorītu roku kopšanā, kas ir LRP Cicaplast krēms, tomēr kopš tā laika bariņam piepulcējušies vēl daži roku kopšanas līdzekļi, kurus arī var ierindot barojošu un ādu mīkstinošu krēmu kategorijā.
Parasti priekšroku dodu barojošiem roku kopšanas līdzekļiem, jo roku āda man ir diezgan sausa, tādēļ pavisam vieglas konsistences krēmi nesniedz ādai nepieciešamo komfortu. 
Man ir svarīgi, lai krēms ir barojošs, tomēr iesūcas ādā diezgan ātri, jo nevienam taču nav patikšanas stundām staigāt ar taukainām un lipīgām rokām :)

BIO2YOU Organisks smiltsērkšķu roku krēms (75 ml)
Dziļi mitrina, baro un aizsargā rokas, palīdz novērst nagu un ienadžu šķelšanos, mīkstina raupju ādu. Satur lielu koncentrāciju smiltsērkšķu eļļas, kas dziedē, atjauno un aizsargā rokas. Dārgas augu eļļas, šī sviests, malvas un alvejas ekstrakti nomierina un mitrina, E vitamīns mazina ādas sausumu un saglabā roku jaunavīgumu un veselību.

Ar roku krēmiem man parasti viss skaidrs jau pēc dažām lietošanas reizēm. Ar šo jau pēc pirmās uzklāšanas sapratu, ka jā - viņš ir lielisks. Krēms ātri iesūcas roku ādā, sniedz momentālu komforta sajūtu, kas saglabājas līdz pat nākamajai roku mazgāšanas reizei. Smaržo pēc smiltsērkšķiem un nedaudz arī pēc apelsīniem.

Kur nopirkt?
BIO2YOU veikalos
Cena:
EUR 11,70
Vērtējums:
9/10

THE BODY SHOP Kaņepju aizsargājošs roku krēms* (100 ml)
Ļoti intensīvs krēms sausām, raupjām rokām. Ātri iesūcas, mitrina un aizsargā – gluži kā neredzami cimdi. Līdz 12 stundu ilga iedarbība. Kopj nagus un nagu valnīšus. Satur Godīgas tirdzniecības ietvaros iegūto kaņepju sēklu eļļu un bišu vasku. Dermatoloģiski testēts. Saņēmis Cosmopolitan Latvia Beauty Awards 2012 kā labākais roku krēms.

Daudzi jau noteikti pamanījuši slavenā TBS Kaņepju roku krēma jauno "ietērpu", kas tapis sadarbībā ar vienu no pasaules slavenākajiem ielu māksliniekiem - EINE. Noteikti ir vērts pieminēt faktu, ka iegādājoties jaunā dizaina roku krēmu pircējs piedalās The Body Shop labdarības fondā, kur no katra nopirktā krēma 1,5 mārciņas tiks novirzītas mūsu planētas, okeānu, dzīvnieku un cilvēku aizsardzībai.
Runājot par pašu krēmu - tas ir visbiezākais un visbarojošākais no šīs trijotnes. Par spīti tam, biju pārsteigta cik ātri krēms iesūcas ādā. Tam gan nepieciešamas pāris minūtes, bet ņemot vērā krēma bagāto tekstūru, tas ir diezgan ātri, tā ka droši to varu lietot arī dienas laikā. Iemasēju to roku ādā arī pirms gulētiešanas, bet tad daudz dāsnākā apjomā :)
Krēmam ir diezgan izteikts, nedaudz rūgtens kaņepju aromāts, kurš man ļoti patīk, bet pieļauju, ka tā tas varētu būt ne visiem.
Ja roku āda ir īpaši bēdīgā stāvoklī, tad no šiem trijiem iesaku iegādāties tieši Kaņepju krēmu.

Kur nopirkt?
THE BODY SHOP veikalos
Cena:
EUR 14,90
Vērtējums:
9/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

PALMER'S ātri absorbējošs roku krēms (60 g)
Kakao sviesta formula ar E vitamīnu. Sausai un normālai ādai. Cocoa Butter Formula ātri absorbējošais roku krēms nodrošina ātru atvieglojumu sausām, raupjām rokām. Šī vieglā formula sniedz nepieciešamo mitrumu, neatstājot nekādas taukainuma pēcsajūtas. Padara ādu mīkstu, elastīgu un gludu.

Jau sen gribēju izmēģināt kādu no Palmer's produktiem. Arī šis krēms ir iztiekti barojošs un ādu mīkstinošs. Plus, smaržo pēc cepumiem :)
Krēms iesūcas diezgan ātri, tomēr pieļauju, ka īpaši vieglu tekstūru cienītājiem "Fast Absorbing" uzraksts uz iepakojuma varētu izrādīties kā maldinājums, jo šis nav no tiem krēmiem, kurš iesūcas dažu sekunžu laikā un pēc tam uz ādas vairs nav jūtams.
Visi iepriekš minētie krēmi, kā arī šis uz ādas izveido aizsargārtiņu, kas man personīgi patīk, tomēr daudziem varētu liekties par daudz. Man tikai ir svarīgi, lai šī aizsargkārta nav silikonīga un slidīga, kāda šo krēmu gadījumā tā noteikti nav. To drīzāk varētu salīdzināt ar kaņepju roku krēma aprakstā pieminētajiem neredzamajiem cimdiem :)

Kur nopirkt?
DROGAS veikalos, aptiekās
Cena:
aptuveni EUR 3
Vērtējums:
8/10

3 komentāri:

  1. esmu diezgan liela Palmers firmas cienītāja- ko tik neesmu no viņu klāsta izmēģinājusi un ne reizes nav bijis vilšanās sajūtas. Protams ir produkti kuri patika vairāk un kuri mazāk, taču ik pa laikam atgriežos tieši pie viņu līdzekļiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti gribu izmēģināt vēl kaut ko :) Nez, viņiem visi produkti smaržo pēc cepumiem?

      Dzēst
    2. Nē. :) Es šobrīd lietoju viņu šampūnu un viņam ir kakao aromāts.

      Dzēst