svētdiena, 2015. gada 22. novembris

Mēneša favorīti

Par cik oktobrī favorītu raksts tā arī netapa, tad šis sanāk tāds kā oktobra/novembra favorītu apkopojums :)
No Dzintara Organic Style līnijas vairākkārt esmu iegādājusies sejas attīrīšanas līdzekļus, kuri man ļoti patīk, tādēļ nolēmu izmēģināt arī kopjošos produktus. Iegādājos atjaunojošo nakts krēmu, kā arī mitrinošo serumu. Abi produkti paredzēti sausai un jutīgai sejas ādai.
Abus lietoju vakaros. Efekts ļoti patīk - sejas āda ir labi mitrināta un pabarota. Noteikti uzrakstīšu plašāku atsauksmi.

Beidzot esmu atgriezusies pie sava tik iemīļotā Clinique Mild Clarifying losjona. Pat nezinu kāpēc biju uz laiku pārstājusi to lietot. Katrā ziņā, kad atsāku, jau pēc dažām dienām ievēroju, ka sejas ādas stāvoklis uzlabojas - pazuda visi sausie ādas pleķīši, poras izskatījās daudz tīrākas un sejas āda gludāka. 

Jaunais Dove Derma Spa goodness ķermeņa krēms izrādījās patīkams atklājums. Krēmam ir viegla, patīkama konsistence, kas ātri iesūcas, jauki smaržo un sniedz ķermeņa ādai nepieciešamo mitrināšanu. 

Par Olive Branch jau rakstīju un manas domas nav mainījušās - joprojām ļoti patīk :)

Dzintara Rozā greipfrūta ķermeņa jogurts ir viens no labākajiem ķermeņa kopšanas produktiem, kurus šogad sev esmu atklājusi, tādēļ nolēmu izmēģināt arī šampūnu ar tādu pašu aromātu. Šampūns ne tikai brīnišķīgi smaržo, bet arī labi izmazgā matus un nekairina galvas ādu. 

Ja iepriekš pieminētais Dove ķermeņa losjons ir viegls un ātri iesūcas, tad The Body Shop Hawaiian Kukui krēms ir "smagā artilērija" bez kuras ziemā neiztikt - vismaz ne tiem, kas aplaimoti ar sausu ķermeņa ādu. Krēms ir biezs un barojošs, tomēr nav jāgaida veselu mūžību līdz tas iesūksies. Es teiktu, ka tās ir kādas 5-10 minūtes. Šis noteikti nav produkts, kuru lietot steigā, tas drīzāk būs piemērots nesteidzīgam sevis palutināšanai veltītam vakaram :)

Runājot par dekoratīvo kosmētiku... Beidzot esmu iegādājusies jau sen kāroto MAC Mineralize Skinfinish pūderi. Ko lai saka - tas tiešām ir lielisks. Noteikti būs arī plašāks apskats.

Bourjois La LAQUE skaistuli jau atrādīju - ļoti forša.

Kā sejas toniku šobrīd izmantoju Avene izsmidzināmo termālo ūdeni, kas atsvaidzina un nomierina sejas ādu - patīk.

KEUNE Society matu laka iepatikās ar to, ka neiestīvina matus, tomēr diezgan labi notur sakārtojumu, plus, tai nepiemīt nepatīkams, vai pārāk uzmācīgs aromāts.

Iedvesmojoties no Leslijas, kurai ir brīnišķīgs youtube kanāls par un ap grāmatām ar nosaukumu WordsofaReader, nolēmu pārlasīt bērnībā lasītās un iemīļotās grāmatas. Attēlā gan nav iekļuvušas visas, tomēr šīs ir dažas no mīļākajām.

11 comments:

  1. Ļoti gaidīšu atsauksmi par MAC Mineralize Skinfinish pūderi! :)
    Es gan parasti neesmu pūderu piekritēja, liekas ka tie seju padara pārlieku matētu un sausu, bet liekas, ka ar MAC pūderi varētu būt citādāk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, ar šo seja neizskatās pārāk matēta, vai sausa - pūderis viegli izlīdzina toni un uz ādas izskatās ļoti dabiski :)

      Dzēst
  2. Man ar patīk šis MAC, pat steigā mierīgi var klāt tikai šo pūderi un izskatās labi. Un ļoti ekonomisks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šķiet, ka tiešām ekonomisks, jo katru reizi atverot liekās, ka neesmu viņu lietojusi vēl ne reizi :)

      Dzēst
  3. +1 par Clinique )) Es arī katru reizi kad par to aizmirstu un tad atceros, nesaprotu kāpēc es tā darīju ))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, šis ir viens no tiem nedaudzajiem produktiem, bez kura patiešām nevaru iztikt, vai drīzāk - negribu iztikt :)

      Dzēst
  4. Keune matu laka ir tiešām ļoti laba! Lokas turās visu vakaru :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manus taisnos matus lokās nespēj noturēt neviena matu laka ilgāk par 2 h :D

      Dzēst
  5. Mac ir tikai stockman vai vēl kaut kur?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Alfas Douglas veikalā vēl nopērkama MAC kosmētika.

      Dzēst