piektdiena, 2015. gada 6. novembris

LUSH Olive Branch shower gel, 250ml

Tev būs sajūta, ka esi pašā saules pielietajā Dienvidjūras raģionā. Svaigi mandarīni, bergamotes eļļa un vīnogu lapu salikums kopā ar augstākās kvalitātes olīveļļu, kas nāk no Izraēlas/Palestīnas kopienām, sniedz katram savu olīvu zaru. Pirms lietošanas dušas želeju sakrati, lai palīdzētu eļļai sajaukties ar augļu sulām un ieziedies ar to no matu galiņiem līdz papēžiem (jā, jā, šo dušas želeju var izmantot arī kā šampūnu)! 

Par cik pēdējo mēnešu laikā esmu diezgan veiksmīgi rucinājusi savus dušas želeju krājumus, tad nolēmu iepriecināt sevi ar kādu īpašu... Pārcilājot prātā visas iepriekš lietotās, ar vislielāko nostaļģiju atcerējos Olive Branch, tādēļ iegādājos tieši viņu :)

Atceros, ka aromāts mani vienkārši apbūra un, jā, nekas nav mainījies - arī šobrīd man tas šķiet fantastisks. Konsistence gan šai želejai ir visai pašķidra, tomēr smaržas dēļ esmu gatava samierināties :) Neņemos to precīzi raksturot, bet aromāts ir ļoti patīkams - sildošs, mājīgs un diezgan ilgi saglabājas uz ādas. Ja vien šo aromātu varētu apvienot ar Dove Silk Glow dušas krēma konsistenci, tam nebūtu konkurentu.

Pirms lietošanas Olive Branch ir jāsakrata, lai visas sastāvdaļas sajaucās - pirmajā bildē želeja redzama pirms, bet otrajā jau pēc sakratīšanas, kad tā iegūst skaistu, silti oranžu toni. Saistībā ar šo sanāca smieklīgs atgadījums - vienu vakaru vīrs man pavēstīja, ka vannas istabā man stāvot kaut kāds sarūdzis produkts. Saraucu pieri, tomēr gājām skatīties. Kā izrādījās, runa bija par Olive Branch, jo tai augšpusē ir tādas kā putas, kuras viņam likās aizdomīgas :)

Kur nopirkt?
Lush veikalos
Cena:
EUR 14,60
Vērtējums:
9/10

5 komentāri:

  1. Izklausās labi. :)
    kad es piebeigšu savus želeju krājumus, arī gribu ko īpašu, tikai nevaru izdomāt ko. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oj, izdomāt - tas ir grūti :) Vienmēr liekās, ka gribu to, to, to un vēl to :)

      Dzēst
  2. Tikai tā cena varēja būt draudzīgāka :(

    AtbildētDzēst