piektdiena, 2015. gada 13. novembris

LA ROCHE-POSAY, Cicaplast roku krēms, 50 ml

Cicaplast roku krēms jau tika pieminēts vienā no maniem favorītu rakstiem, bet nolēmu uzrakstīt atsevišķu atsauksmi - tik ļoti man viņš patīk. 
Kad vēl, ja ne rudens/ziemas periodā vislabāk var novērtēt dažādu roku krēmu iedarbību, jo laikapstākļi tad nav sevišķi labvēlīgi roku ādai un tās prasa sevišķi rūpīgu kopšanu.

Cicaplast krēmam ir gēlveida tekstūra, bet tā ir bez gēla tekstūrām raksturīgā viegluma. Krēms ir biezs - nu, kā vazelīns. Sastāvā atrodami 4% niacinamīda un veseli 30% glicerīna.
Pagaidām vēl neesmu atklājusi cimdu nēsāšanas sezonu, bet, pat ja ārā ir vējains un vēss laiks, šis krēms rokas pasargā ļoti labi. 
Neskatoties uz biezo tekstūru, krēms iesūcas ļoti ātri - es parasti to iemasēju aptuveni minūti un tad jau esmu gatava doties. Arī uz nakti krēms darbojas lieliski - no rīta roku āda ir maiga kā zīdainim - varbūt nedaudz pārspīlēju, tomēr nav tālu no patiesības :)
Iesaku viesiem, kam ir sausa roku āda, vai arī bieži aizmirstās uzvilkt cimdus :)


Kur nopirkt?
var pasūtīt dažādos interneta veikalos, piemēram, escentual.com
Cena:
aptuveni EUR 9 (dažādos veikalos cenas var atšķirties)
Vērtējums:
10/10

7 komentāri:

  1. Man ļoti sausai roku ādai šis arī ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  2. Žēl, ka nav atrodams Latvijā, jo man noteikti patiktu! Man no biezajiem krēmiem šobrīd patīk Biotherm un pagājušā gada mīlulis - Kinetics Rich krēms. :)

    AtbildētDzēst
  3. O, cena ļoti laba un atzīme 10/10! Šis noteikti būs jāpamēģina!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja ir sausa roku āda, noteikti iesaku. Īstenībā, pat ja nav sausa, ziemai šis, manuprāt, būtu ideāls visām rokām :)

      Dzēst
  4. Cityfinances Aizdevums biznesam bez ķīlas ir pieejams ikvienam biznesam. Apzināmies, ka uzņēmumiem laiks ir dārgs, tādēļ formalitāšu kārtošana ir pavisam vienkārša https://www.cityfinances.lv/

    AtbildētDzēst