pirmdiena, 2015. gada 9. novembris

ESSENCE kosmētikas otas

Šodien gribu pastāstīt par dažām Essence kosmētikas otām, kuras nu jau kādu laiku pieejamas Drogas veikalos. Vairākas no tām ir stabili iedzīvojušās manā ikdienas dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas rutīnā. 
Cenas šīm otiņām ir ļoti draudzīgas, kā arī ļoti jauks un priecīgs dizains un tiešām neslikta kvalitāte.

Konsīlera otiņa ir kļuvusi par vienu no manām iecienītākajām - lietoju to gandrīz katru dienu.  Ne konsīlera uzklāšanai (to esmu pieradusi uzklāt vienkārši ar pirkstiem), bet gan krēmveida acu ēnām. Ota labi uzņem produktu, kā arī lieliski izlīdzina to. Es bieži to izmantoju Maybelline Color Tattoo un tām līdzīgu ēnu uzklāšanai un izpludināšanai - nav jāsmērē pirksti un ota lieliski paveic visu darbu. Tā ir ļoti blīva un atsperīga, tomēr pietiekami mīksta un neskrāpē plakstiņu. Mazgājas un žūst lieliski.

Šī ota - konstruktors sastāv no vairākām daļām - divām otām un aplikatora. Pagaidām to lietojusi neesmu, bet tā ir ļoti laba opcija līdzņemšanai, ja somā ir maz vietas :) Var izmantot gan acu ēnu uzklāšanai, gan uzacu noformēšanai, gan lainerim.

Šo divpusējo otu uzacu noformēšanai arī lietoju diezgan bieži - vairāk gan ķemmītes daļu. Abas otiņas ir kvalitatīvas un ērtas lietošanā.

Ar šo otu, pateicoties tās smailajam galiņam, ēnas iespējams uzklāt precīzāk, piemēram, plakstiņa ielocē, vai arī izpludināt acu zīmuli tā, lai tas neizsmērējas pa visu plakstiņu. Ļoti ērts un precīzs instruments :)

Šī ota paredzēta acu ēnu izpludināšanai. Manuprāt, ļoti ērta, jo īpaši ēnu, vai zīmuļa izpludināšanai uz apakšējā plakstiņa. Tā ir ļoti mīksta un tāpat kā pārējās viegli mazgājama, kā arī ātri žūst.

Pēc konsīlera otas šī ir mana iecienītākā un visbiežāk lietotā. Ļoti ērta lūpu krāsas uzklāšanai. Tikai žēl, ka nav paredzēta līdzņemšanai. 

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
No 2 - 4 EUR
Vērtējums:
8/10

*Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

7 komentāri:

  1. Man no šīs kolekcijas ir tas konstruktoriņš, nav ne vainas. :) Līdzņemšanai vispār super - man vēl ir kaut kas līdzīgs no Avon - tur ir mini pincetīte, uzacu otiņa un ķemmīte, taupās vieta un nervi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, noteikti ņemšu līdzi un tad izmēģināšu, kad būs kāds brauciens :)

      Dzēst
  2. Man ir lūpu otiņa, ļoti patīk. :)

    AtbildētDzēst
  3. Oj cik forši, ka šādas otiņas arvien biežāk parādās veikalos, it īpaši Drogas.:) Atceros, ka vēl pāris gadus atpakaļ, veikalā Drogas, otiņu praktiski nebija. Labākajā gadījumā varēja iegādāties paciņu ar pieciem aplikatoriem. he

    AtbildētDzēst
  4. Ota- konstruktors, ir viena no lietām, kas man visu laiku stāv somiņā- tik ērti un parocīgi!

    AtbildētDzēst
  5. Perfektas otiņas, man tagad uzlikt dienas make-up ir viegli, nenožēloju ,ka tos nopirku un galvenais cena arī ir piemērota :)

    AtbildētDzēst