ceturtdiena, 2015. gada 26. novembris

APIVITA Express Beauty sejas maskas

Apivita zīmols dzimis Grieķijā - tālajos septiņdesmitajos un tā radītāji bija divi jauni farmaceiti - Nikos un Niki Koutsiana. Kompānijas nosaukums veidojies no latīņu valodas vārdiem apis - bite un vita - dzīve. Tas simbolizē dzīvu organismu, kāda ir bite, kura nekad nepārstāj radīt vērtības sabiedrībai, dabai un ekonomikai. Šobrīd zīmols jau guvis pietiekami plašu atpazīstamību un pieejams pircējiem 15 dažādās valstīs (diemžēl, Latvija nav starp tām).

Allaž, kad atsauksmēs, vai video redzu Apivita produktus, tie piesaista uzmanību ar savu skaisto, tomēr lakonisko dizainu.
Kijevā iegādājos dažas viņu sejas maskas un šodien tad par tām :)

Gurķu sejas maska (pirmā no kreisās) paredzēta intensīvai ādas mitrināšanai un piemērota lietošanai visiem ādas tipiem. Express Beauty produktu līnijā ūdens ir aizstāts ar zaļās tējas infūziju, jo tai piemīt antioksidējošas īpašības. Vēl maskas sastāvā atrodams gurķa ekstrakts, alvejas sula, hialuronskābe, hohobas un avokado eļļas, pantenols, arginīns un kliņģerīšu ekstrakts.
Maskai piemīt fantastisks - ļoti atsvaidzinošs un dabisks gurķu aromāts. Tai ir viegla krēma-gēla konsistence. Klājas viegli un viegli nomazgājama. Vienas paciņas daudzums pietiekams gan sejai, gan dekoltē zonai.
Kamēr maska atrodas uz ādas, tā patīkami atsvaidzina, bet pēc noskalošanas āda ir daudz maigāka uz tausti un ir saņēmusi labu mitrinājuma devu.
Cena: EUR 3,50 (2 X 8ml)
Vērtējums: 9/10

Maska ar granātābolu (otrā no kreisās) ir kļuvusi par manu mīļāko no trijām. Tā labi derēs pirms kāda svarīga pasākuma, jo pēc tās lietošanas sejas āda izskatās daudz svaigāka un mirdzošāka. Maskas sastāvā atrodams granātābolu ekstraks un C vitamīns, kas padara sejas ādu starojošu. Vēl maskas sastāvā ir E vitamīns, zaļā tēja, olīveļļa, šī sviests, medus ekstrakts un hialuronskābe. 
Arī šai maskai piemīt patīkams, nedaudz saldens aromāts. Par cik es diezgan bieži pērku granātābolu sulu, tad varu teikt, ka aromāts tiešām ir līdzīgs, tikai maigāks.
Cena: EUR 3,50 (2 X 8ml)
Vērtējums: 10/10

Ginko Biloba acu maska (trešā no kreisās) paredzēta tumšo loku un uztūkuma mazināšanai.  Sastāvā ir ginko biloba ekstrakts, escīns, kafeīns, gurķu ekstrakts, hialuronskābe, kumelīšu ekstrakts, pantenols, E vitamīns un zaļā tēja. 
Sastāvs visai bagātīgs, tomēr no šīs maskas redzu vismazāko efektu. Jā, āda ap acīm izskatās nedaudz svaigāka, tomēr neko citu bez tā nemanu - ne grumbiņu izlīdzināšanos, ne kādas citas pārvērtības. Vienas paciņas saturs pietiekams trijām lietošanas reizēm.
Visas maskas paredzēts turēt 10 minūtes un pēc tam tās jānoskalo.
Cena: EUR 3,50 (2 X 2ml)
Vērtējums: 5/10

Kur iegādāties?:
www.apivita.com

5 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Tiešām žēl, jo es labprāt izmēģinātu arī daudzus citus produktus :)

      Dzēst
  2. Kā vispār maska var noņemt tumšos lokus? Es nesaprotu to mehānismu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noņemt, domāju, ka neviena maska, vai krēms nevar. Visas sola mazināt, kas jau ir drusku reālistiskāk.
      Tumšie loki veidojās dažādu faktoru ietekmē, piemēram, miega trūkuma, vai dehidrācijas un vēl citu apstākļu dēļ. Lai tos mazinātu, kosmētika ir tikai viens no risinājumiem.
      Kosmētikas līdzekļi, kas paredzēti šīs problēmas mazināšanai parasti satur sastāvdaļas, kuras uzlabo limfas un asins cirkulāciju. Svarīgi ir lietot arī saules aizsargkrēmus šajā zonā. Bet, numur viens, protams, ir veselīgs miegs :)

      Dzēst
  3. Granātābolu skan ideāli. žēl, protams, ka pie mums nevar dabūt

    AtbildētDzēst