piektdiena, 2015. gada 24. aprīlis

THE BODY SHOP medus & šī sviesta skrubji, 200 ml

Honeymania ķermeņa skrubis - 
šis krēmīgais skrubis viegli attīrīs ādu no vecajām šūnām, padarot to zīdaini maigu un iesmaržinot ar savvaļas ziedu aromātu. Katrs iepakojums satur Godīgas Tirdzniecības medu, ko bites ievākušas no tūkstošiem ziedu Etiopijas mūža mežos. 2-3 reizes nedēļā apļveida kustībām iemasē mitrā ādā. 

Tā kā The Body Shop ķermeņa skrubji man bija vēl neiepazīti, atlaižu dienas (diemžēl, jau beigušās) pamudināja mani izmeklēt sev dažus eksemplārus. Aromātu ziņā visvairāk iepatikās medus un šī sviesta skrubji, tādēļ tos arī iegādājos. 
Medus skrubis smaržo silti un patīkami - pēc medus un ziediem. 
Konsistence šim skrubim man ir nedaudz neierasta, jo tā ir krēmīga. Jā, kad produktu paņem rokās, skrubējošās daļiņas ir jūtamas, tomēr no skata nešķiet, ka tas ir skrubis. 
Produkta konsistence ir ļoti blīva, nedaudz lipīga, jo sastāvā ir medus, bet tamdēļ produkts netiek lieki izšķērdēts, jo viss, kas tiek paņemts, piedalās skrubēšanas procesā, nevis vāļājas pa vannu. 
Krēmīgā konsistence pavisam noteikti ir mānīga, jo kā skrubis šis ir ļoti efektīvs un labi attīra ādu. Patiks visiem, kas nav iecienījuši eļļaino kārtiņu uz ādas pēc skrubja lietošanas, jo tāda nav jūtama ne mazākajā mērā. 

Šī sviesta ķermeņa skrubis - 
ļoti sausai ādai. Uz eļļas bāzes, ar abrazīviem sāls un cukura graudiņiem. Satur Godīgas Tirdzniecības programmas ietvaros iegūto šī sviestu un sojas eļļu, kas ādu mitrina un baro. 1-2 reizes nedēļā iemasē mitrā ķermeņa ādā, noskalo.

Par cik man patīk diezgan trekni ķermeņa kopšanas produkti, tad šis kļuva par mīluli. Skrubējošās daļiņas šajā produktā ir lielākas, nekā medus skrubī, un tās arī nav tik blīvi izvietotas. Pirmajā mirklī skrubis šķiet diezgan ass, tomēr masāžas laikā daļiņas izšķīst un pārvēršas pienainā emulsijā. 
Pēc skrubja lietošanas āda ir maiga un mitrināta. Noteikti ne eļļaina, bet samtaina un gluda, bet, ja salīdzinu ar medus skrubi, tad šeit var runāt par kaut kādu kārtiņu, jo otrā gadījumā tādas nav nemaz. Smarža ir saldena, bet maiga un pēc lietošanas kādu laiku saglabājas uz ādas.
Varu teikt, ka šie pavisam noteikti pamudina mani pievērst uzmanību arī citiem The Body Shop skrubjiem, jo abi produkti ir tiešām lieliski :)

Vai esat lietojušas kādu no TBS skrubjiem? Kurš patīk visvairāk?

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos
Cena:
abiem produktiem EUR 17,20
Vērtējums:
medus skrubim 8/10
šī skrubim 9/10

4 komentāri:

  1. Man ir zemeņu želejveida skrubis, kas ir vairāk kā dušas pīlings, tāds pats bija arī ar satsuma mandarīnu. Vasarai taupu aveņu skrubi, kas smaržo pēc zaptes. Šķiet, ka vēl esmu mēģinājusi Spiced Vanilla skrubi no kaut kādas svētku kolekcijas, bija ok. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas aveņu bija dikti glīts, bet mājas lapā vairs viņu neredzu. Spices Vanilla jau pēc nosaukuma vien izklausās labs :)

      Dzēst
  2. Man patīk tādi smalki un asi. No TBS favorīts ir šokolādes. :)
    Savukārt, vīlos tikko izlietotajā Bio2You smiltsērkšķa/mandeļu eļļas skrubī. Itkā patīk asi, bet nejau stikla asumā( iespējams, mans bija sacukurojies, bet termiņš bija ļoti labs) tomēr visvairāk atbaidīja tā Ajax smarža, identiska tam, kas man stāv vannas istabā :D Kāpēc man maksāt ~9€ par Ajax, ja varu to nopirkt pa 3€ :D arī sastāvs nebija no tiem labākajiem, normāls, bet ir labāki!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vēl no smalkajiem man ļoti patika Stendera šokolādes skrubis - smaržo dievīgi :) Bet, viņš ir tāds, kuru varētu lietot katru otro dienu, jo nav ass, drīzāk krēmīgs, tomēr skrubēšanu veic diezgan labi, kaut arī maigi.
      Jā, Bio2You skrubji ir diezgan abrazīvi, tomēr manējais (nesen man bija dzērveņu skrubis) bija labs, vajadzēja tikai izmaisīt pirms lietošanas.

      Dzēst