pirmdiena, 2015. gada 6. aprīlis

MAYBELLINE New York jaunumi

Šodien piedāvāju apskatīt dažus no Maybelline New York pavasara jaunumiem :)

Sāksim ar lūpu krāsām :) Tonis 185 Plushest Pink - vēsi rozā tonis, kas viegli klājas, nepasvītro sausas ādas laukumiņus, ja tādi ir. Toņa intensistāti var variēt - ja klāsiet virs caurspīdīga lūpu balzama, var panākt ļoti maigu, bet skaistu efektu. Protams, to var arī uzslāņot vairākās kārtās, tā panākot ļoti spilgtu un pamanāmu lūpu efektu.
Tonis 418 Peach Poppy - maigs persiku tonis. Šis ir cimperlīgāks par Plushest Pink, jo ideālam klājumam nepieciešams "ideāls pamats". Ja ir sausa, vai sasprēgājusi lūpu āda, lūpu krāsa bez žēlastības to visu pasvītros. 
Abām lūpu krāsām ir diezgan izteikts un salds aromāts, kas man netraucē, tomēr, ja lūpu krāsas lietotu ik dienas, tas varētu kļūt kaitinošs.

Master Graphic acu laineris - ar tā palīdzību var izveidot dramatiskus un izteiksmīgus acu grimus. Es neesmu īpaši veikla acu kontūrlīniju uzklāšanā, vislabāk man šis process padodas ar parastu acu zīmuli :) Šo izmēģināju dažas reizes, tomēr delikātas kontūrlīnijas man neizdevās izveidot. Laineris ir ļoti precīzs, tomēr tas paredzēts izteiksmīgu un pamanāmu kontūrlīniju "zīmēšanai" :)

Un, jaunie Colorama nagu laku toņi :) No kreisās: 428; 426; 427; 429.

Colorama 428 Vivid Rose - spilgts koraļļu tonis. Lakai ir želejīga konsistence, kas viegli klājas, finišs ir izteikti spīdīgs. Blīvam pārklājumam nepieciešamas divas lakas kārtas.

Colorama 426 Peach Bloom - pastelīgs persiku tonis. Lakai ir krēmīga konsistence. Blīvam pārklājumam nepieciešamas trīs kārtas. Pirmās divas kārtas ieteiktu klāt diezgan plāni, savādāk laka klājas diezgan nevienmērīgi, bet ar trešo kārtu viss izlīdzinās. Ļoti patīk šis tonis, laikam, visvairāk no visiem :)

Colorama 427 Fuchsia Petal - spilgts vēsi rozā tonis. Lakai ir želejīga konsistence, klājas ļoti viegli. Pēc savām īpašībām līdzīga 428 numuram.

Colorama 429 Orchid Violet - piesātināts violetais tonis. Šai atkal ir krēmīga konsistence. Klājas viegli, nepieciešamas divas kārtas. 
Jāpiebilst, ka visām lakām ir ērta otiņa un visas žūst ļoti ātri :)

Visbeidzot - virskārtas :) No kreisās: 423 Broadway Lights; 424 NY Lover; 422 Pave the Way; 425 Lady Liberty.

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

4 komentāri:

  1. mm Lūpu krāsu toņi ir tik maigi un svaigi :)
    un lainerīts arī izskatās labs :)

    Iekodiesmode.blogspot.com

    AtbildētDzēst
  2. Esmu pēdējā laikā uzsēdusies uz laineriem, būs jāiečeko tuvāk, bet nagu lakas smukas- īpaši jau violetā :)

    sieviskiba.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal ar laineriem nav sevišķi tuvas attiecības, lietoju diezgan reti, kaut gan, kad redzu citiem, ļoti patīk :)

      Dzēst