otrdiena, 2015. gada 21. aprīlis

LUSH Māmiņu dienas kolekcija

Māmiņu diena jau pavisam drīz, tādēļ jāsāk lūkoties pēc dāvanām. Lush piedāvā vienu no opcijām - ļoti smaržīgu un piemīlīgu :)

Yummy Mummy dušas želeja - 
Maigi violeta dušas želeja ar jūras aļģu ekstraktu, lai ādu padarītu samtaini maigu. Sudraba spīdumiņi piešķir elegantu noskaņu esot dušā ar šo dušas želeju, kura ir piepildīta ar ģerānijas eļļu, tonkas absolūtu un Brazīlijas apelsīnu eļļu, lai radītu saldu un saulainu aromātu.

Šo dušas želeju jau pieminēju savā aizvadītā mēneša favorītu rakstā. Noteikti patiks visiem saldu un garšīgu aromātu cienītājiem. Kā jau visas Lush dušas želejas, arī šī smaržo ļoti intensīvi un par savu klātbūtni telpā atgādina vēl ilgi. Pēc dušošanās āda ir maiga un pavisam noteikti nav sausa.
Varbūt nedaudz ne pa tēmu, tomēr nevaru nepieminēt, ka dušas želeju ziņā Lush piedāvājums man šķiet viens no saistošākajiem tā apstākļa dēļ, ka visas želejas pieejamas mazajos iepakojumos, tādēļ nepagūst apnikt :)
Produkta cena: EUR 6,30 (100g); EUR 12,60 (250g); EUR 21,20 (500g)

Mother Superior vannas putas - 
Dod mums šodien mūsu dienišķo vannu un piedod mums mūsu netīrību ar elegantiem ziedu burbuļiem, kuri atveras kā ķiršu ziedi pavasarī.

No visiem rakstā minētajiem produktiem šo izmēģināju kā pēdējo. Gluži vienkārši man bija žēl šo piemīlīgo "mazuli" šķīdināt vannā. Bet, plauktā jau gluži neturēšu, tādēļ pienāca arī viņa stunda :) Kā jau varat nojaust, ūdeni tas iekrāso gaiši zilā krāsā. Smaržo, manuprāt, ļoti tīri - pēc tāda klasiska ziepju aromāta. Bija ļoti patīkami pagulēt tādos smaržīgos burbuļos :)
Produkta cena: EUR 5,10

Yummy Mummy kondicionieris ķermenim - 
Šis kondicionieris ir apliecinājums mūsu ticībai - Mātei Dabai, tāpēc šis ir svaigu zemeņu sajaukums ar elegantiem sviestiem, lai Tava āda būtu maiga un zīdaina. Murumuru un Godīgas tirdzniecības kakao sviests visas mammas lutinās no galvas līdz kājām (visus pārējos arī, starp citu!).

Jau sen gribēju izmēģināt izslavētos Lush ķermeņa kondicionierus. Produkts paredzēts lietošanai dušā, vai vannā, kur to bagātīgi jāuzsmērē uz mitras ādas un pēc tam jānoskalo. Pateicoties bagātīgajai eļļu un sviestu kombinācijai, āda rezultātā ir mitrināta un pabarota. Ideāls līdzeklis visiem sliņķiem, jo atliek tikai uzsmērēt un noskalot. Un, pēc šī produkta lietošanas patiešām nav nepieciešamības pēc papildus ķermeņa krēma. Aromāts jau atkal ļoti garšīgs - man atgādina medus kūku :)
Produkta cena: EUR 28,40 (250g)

Love You Mum ziepes ķermenim - 
Izsaki sajūtas ar ziediem - šīs elegantās ziedu ziepes ir izgatavotas ar mimozas un jasmīnu absolūtiem, bergamotes eļļu. Lai atsvaidzinātu tavu ādu un uzlabotu garastāvokli!

Man ļoti patīk Lush ziepes - arī šīs nav izņēmums. Neko daudz jau nevar pateikt - tās labi puto, labi attīra, lieliski smaržo pēc jasmīniem :)
Produkta cena: EUR 7,40 / 100g

Rose Bombshell vannas bumba - 
Ar tik daudzām rožu ziedlapiņām, šī vannas bumba ir kā izrāde vannā! Sojas piena pulveris sajaucas ar apelsīnu ziedu absolūtu, rožkoka un Turcijas rožu eļļu, lai radītu izcili skaistu vannošanās pieredzi un ādu pārvērstu zīdaini maigu...

Kas attiecas uz vannas bumbām, tad Stendera bumbas man ir vismīļākās, jo vannas ūdeni tās padara ļooti mīkstu un smaržīgu, kamdēļ pēc to lietošanas nav nepieciešamības pēc ķermeņa krēma. Lush gadījumā smarža, protams, neizpaliek - bumbai ir ļoti patīkams, diezgan spēcīgs svaigu rožu aromāts, bet, man tomēr pietrūkst tā zīdainā maiguma. Ūdens kļūst mīkstāks, tomēr man gribētos vairāk. Pat ja pēc šīs vannas bumbas ķermeņa krēms tomēr nepieciešams, pats vannošanās process ir ļoti patīkams un rožains :)
Produkta cena: EUR 5

Kur nopirkt?
Produkti pieejami Lush veikalos (Dzirnavu ielā 70, Alfā, www.lush.lv)

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

2 komentāri: