sestdiena, 2015. gada 25. aprīlis

LUMENE Blueberry vasks uzacu formas veidošanai tonī Grey Brown 2, 5 ml

Izmantojot vasku uzacu ieveidošanai, ir iespējams viegli un precīzi piešķirt tām vēlamo formu. Vasks ir ērti uzklājams ar spirālveida birstīti. Lumene Blueberry uzacu ieveidojamā vaska dabiskais tonis ir piemērots jebkurām uzacīm. Sastāvā ir Arktikas zileņu sēkliņu eļļa. Izstrādājums nesatur parabēnus un smaržvielas. Ražots Somijā.

Tiklīdz uzzināju, ka mans tik iecienītais uzacu vasks ir manījis savu izskatu un birstīti, biju nedaudz satraukusies, jo šo produktu savām uzacīm biju atzinusi par vislabāko (kamēr nav atrasts kaut kas vēl labāks :)). Man patīk tonis, patīk, ka produkts nav ķepīgs un nepadara uzacis "stīvas", tomēr formu tur ļoti labi. 
Protams, tūdaļ iegādājos jauno versiju, jo neziņā palikt nebija iespējams. Nākamajā bildē redzams vecās un jaunās birstītes salīdzinājums:

Vecā birstīte ir augšpusē, bet jaunā zem tās. Kā redzams, vecā birstīte ir krietni masīvāka, bet es biju ļoti pieradusi pie tās un lietošanā man tā šķita ērta un parocīga. 
Izmēģinot jauno secināju, ka šī birstīte tomēr ir ērtāka. Tās mazais izmērs ļauj precīzāk izmantot produktu un mazāk noķēpāt ādu ap uzacīm.
Produkts pats par sevi nav mainījies nemaz, kas priecē :)

Kā redzat, manas uzacis neizceļas ar īpašu biezumu un ja nav uzkrāsotas, nav redzamas gandrīz nemaz. Uzacu nobeiguma daļā matiņu ir ļoti maz, tādēļ tur tās nedaudz iekrāsoju ar Isa Dora zīmuli, jo tur vaskam gluži vienkārši nav kur pieķerties. Viss pārējais ir Lumenes vaska darbs. Grey Brown tonim nav sarkanīguma pieskaņas, kas man ir ļoti svarīgi. Rezultāts sanāk ļoti dabisks - uzacis izskatās biezākas, glītāk noformētas un redzamas :)

Kur nopirkt?
Drogas 
Cena:
aptuveni EUR 9 (šobrīd vasks Drogas veikalos nopērkams ar 20% atlaidi)
Vērtējums:
10/10

6 komentāri:

  1. Šis ir arī mans mīļākais, lietoju savu backupu ar lielajām birstēm, un ļoti nopriecācojs, kad Drogas ieraudzīju mazo mīlīgo birstīti, kā Benefit! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis ir tas gadījums, kad jaunais ir vēl labāks un ērtāks :)

      Dzēst
  2. Cik ilgam laikam pietiek šāds tilpums?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man iepriekšējais iepakojums burtiski tikko beidzās, bet lietoju es viņu vienu gadu noteikti, tā ka lietojas ļoti ilgi :)

      Dzēst
  3. Es dievinu jau ilgstoši savu Catrice uzacu tušu un pagaidām nav doma mainīt, bet šis arī liekas kā labs variants. Tu gan ilgi lieto želeju. Nu jā, savējo mainu, jo paliekot sausāka, man nepatīk, ka vairs tik precīzi neikerāso, tāpēc man viens iepakojums ar Catrice uzacu tušu kalpo kādus 3-4 mēnešus tikai, bet nu tas tā, lietojot katru dienu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal patīk, kad tuša jau ilgāku laiku palietota, jo tad uz otiņas ir mazāk produkta un rezultāts sanāk ļoti dabisks :) Protams, kad vairs nekrāso, tad gan jāmaina :)

      Dzēst