sestdiena, 2015. gada 11. aprīlis

GARNIER, Miracle Skin Cream, Anti-Age skin transformer, SPF20, 50 ml

Pretnovecošanās dienas krēms. Visiem ādas tipiem. 7 aktīvās vielas + Mikrokapsulas. 
Tūlīt pēc pirmās lietošanas: 
ādas tonis šķiet vienmērīgs un starojošs; āda tiek mitrināta 24h; tā jūtas gludāka un maigāka; redzamās noguruma pazīmes izskatās samazinātas.
Pēc ilgākas lietošanas: 
Pretnovecošanās efekts: 
grumbas un pigmentācijas plankumi šķiet samazināti; āda izskatās tvirtāka; 
Ādas redzamās kvalitātes uzlabošana: āda izskatās vienmērīgāka un gludāka; 
Sastāvā esošie UV filtri (SPF20) aizsargā ādu pret saules radītām novecošanas pazīmēm. Dermatoloģiski pārbaudīts. Optimāla panesamība. Nav kamedogēnisks.

Reti kurš vēl nav ievērojis šo Garnier jaunumu veikalu plauktos. Bija tā sagadījies, ka iepirkos Drogas veikalā tieši pirmajā dienā, kad tur parādījās Miracle Skin Cream. Todien tā arī netiku līdz roku apzieķelēšanai, jo ap jauno stendu visu laiku drūzmējās dāmu pulciņš :)
Bet, beidzot arī es esmu tikusi līdz krēma izmēģināšanai :)
Ārzemju blogos jau lasīju daudzas cildinošas atsauksmes. Šķiet, ka visiem patīk :)

Krēmam ir viegla, patīkama konsistence. Kā redzms attēlā, izspiežot no tūbiņas krēms ir baltā krāsā, bet, pateicoties sastāvā esošajām mikrokapsulām (ja ieskatās, tad vidējā attēlā tās labi var redzēt), krēma izlīdzināšanas procesā tās ietonē ādu. 
Krēms nenomaskēs nekādus defektus, vien nedaudz izlīdzinās un ietonēs sejas ādu. 
Pēc izlīdzināšanas krēms pilnībā saplūst ar ādu - nav nedz lipīgs, nedz taukains, vai kā citādi sajūtams. Krēmam ir diezgan izteikts, bet patīkams un svaigs aromāts, kurš kādu laiciņu saglabājas uz ādas.
Krēma sastāvā (piektajā pozīcijā) atrodams niacinamīds, jeb B3 vitamīns, kas ir viens no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas palīdz novērst priekšlaicīgu ādas novecošanos, uzlabo ādas tekstūru un toni, samazina grumbiņas un cīnās ar pigmentāciju.
Par saules aizsardzību šeit rūpējas ķīmiskie filtri, konkrēti - oktokrilēns. Pagaidām neesmu novērojusi nekādu negatīvu ādas rekciju, tomēr jāņem vērā, ka jutīgas ādas īpašniekiem var rasties nepanesamība pret ķīmiskajiem, jeb sintētiskajiem saules aizsargfiltriem.

Kopumā varu teikt, ka krēms man patīk - tas ir viegls, nenoslogo ādu, kas vasarā būs diezgan svarīgi, izlīdzina, ietonē. Noteikti patiks tiem, kas necieš jūtamu kāda kosmētikas produkta kārtiņu uz ādas.

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
EUR 9,99
Vērtējums:
7/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

8 komentāri:

  1. Vel viens BB krēms ;)) Es vienmēŗ priecājos par to cilvēku kreativitāti, kas tos produktus izgudro un ielaiž tirgū, viennozīmīgi talantīgi cilvēki ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas lai nepaliek garlaicīgi :) Produkts ir labs, bet, jā, līdzinieku ir visai daudz :)

      Dzēst
  2. Izklausās interesanti, es labprāt pamēģinātu.

    AtbildētDzēst
  3. man šī krēma paraudziņu iedeva Drogās. pie kases pārdevēja kritisku aci paskatījās un novērtēja, ka jau varot dot ar anti-age efektu :D aizvainojoši, jāsaka, jo tik veca vēl nejūtos :D bet, neņemot vērā nianses, krēmiņš tīri labi patika. vai pirkšu pilno versiju, vēl nezinu, TIK ļoti neuzrunāja. bet nu, mazums, vasarā kāja paslīd :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šādus komentārus pie kases pagaidām vēl neesmu dzirdējusi :) Nevajag aizvainoties, jo visbiežāk šādas, vai tamlīdzīgas frāzes izskan no cilvēkiem, kuri ne sevišķi daudz piedomā pie tā, ko viņi saka un kā tas varētu ietekmēt adresātu. Protams, nav patīkami, tomēr jācenšas aizmirst pēc iespējas ātrāk, vēlams uzreiz :)
      Jā, krēms tiešām nav slikts :)

      Dzēst
  4. Ilgi zieķēju veikalā uz rokas, bet, vai man vajag - joprojām neesmu sapratusi :) Kā domā - šo var lietot arī bāzes vietā, pirms tonālā krēma uzklāšanas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es lietoju viņu tieši tādā veidā, jo man pietrūkst maskējošā efekta. Manuprāt, ļoti labi der :)

      Dzēst
  5. Es šo kremiņu lietoju, man ļoti patika, jo viegli klājas, viegla konsistence, sajūta tāda - ka āda nenoslogojas. Kremu vinnēju loterijā aizpildot testiņu i- netā. Vēlos atkal iegādāties. :)

    AtbildētDzēst